ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
neonx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Nisan 2010 01:35
Son Ziyaret:
03 Temmuz 2015 03:17
Toplam Mesaj:
42 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fatih can
Doğum Tarihi:
23 Haziran 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
oto kuaförü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih Can
24 neon 5 tane kırmızı burun 3 lepistes 1 kardinal neon 1 silver tip tetra 1 siyah neon 2 zebra

SON 10 MESAJI

.......
Hayırlı ramazanlar öyle tetralar varki türkiyede bulamazsiniz.5 sene önce Çince bir site bulmuştum akla gelmez tetra var
Neonlarımın Yumurtaları Artık Birer Canlı(foto ek)
Tebrik ederim. Çok güzel bir duygu gerçekten kısmetinize hobinizde bir bambaşka güzelliktir bu. ALLAH hayırlı yavrular buyutmeyi nasip etsin..
Kırmızı burunlarım yumurtladı.
Onur  bey teşekkur ederım. Kırmızı burunlarım yıne geçende yumurta doktuler. maaelsef peşinde balıklar o dökdükçe yediler. öyle canım sıkıldıkı anlatamam size. O gece yumurtlardan2 tanesini çay bardagıının içine koyarak akvaryuma koydum yemesınler dıye. ama sabaha onuda yemışler. Çayda eklemiştim. bakalım. Dikkat edeceğim gene inşALLAH bu sefer başka bir tanka alıcam kısmetse. sonucunu bekleyip görecez. neonx2010-09-18 20:46:09
Kırmızı burunlarım yumurtladı.
Teşekkurler.az miktarda çay dokecem. bitkiler var ama. neonlar var. bır ara ama bılıyomusun aquaboy hissettım. balık akvaryumun koselerıne gelıyor çözemedim. erkekte ince olan peşinde karın altında. sonra fark ettım. bır baktım dişi kırmızı burun havaya burnunu dıkıyor. erkekle bırlıkte takla atıyolar yumurtalar dokuluyor. kırmızı burunun kırmızısı beyazlasıyor. bunuda belırteyım . sonra yumurtaların hep köşelere doktu. kum sıyah hagen kum. bakalım nasıl olacak görecezğiz. hayırlısı.
Kırmızı burunlarım yumurtladı.
Öncelıkle tüm akvarist arkadaşlarımın bayramını mubarek ederim..
 
Arkadaşlar bu akşam daha yarım saat oncesıne kadar kırmızı burun yanı rednose tetralarım yumurtladı. ilk defa şahit oldum. Ama gormenızı isterdım çekemedım o anı maalesef. Dişi kafasını havaya dıkıyor erkek ise karnının altında dolaşıyor sonra takla atar gıbı suda hareket edıyor vede yumurtalarını döküyor. harıkaydı. akvaryumun işiğini kapadım.Şuanda.Akvaryuma yeniden çayda ekliyecem..yumurtaların mantarlaşmaması için: ) butun balıklar peşinde dolaşıyor kırmızı burun tetratım. bakalım. kum sıyah hagen kum yavrular çıkacakmı o mechul ÇıkSA BİLE yemezlerse hayatta kalırlar. bekleyip gorecez kısmet.. konuyla alakalı yardım vede bilgilerinizi beklerim. ALLAH hepınızın balıklarına yavrulama kuvvetı verip guzel yavrular almanızı nasip etsin. Saygılar..
BU TUR LAZIM
Hayırlı geceler sevgili akvarist arkadaşlarım. Ben tetra turlerını besleyen daha dogrusu hastasıyım. Genelde neon tetra Gold neon tetra vede kırmızı burun tetra beslerım. Ama Tucanoichthys tucano denılen tetra turunude beslemek istıyorum ama maalesef yok. Ülkemizde istanbulda daha bir akvaryumcuda rastlamadım. Elinde olan veya bildigi akvaryumcuda bu balıktan olan akvaryumcu varsa bilgilendırırse sevinirim. saygılar. buda resmı.

 

 
Birde diğer bir tur olan  Hyphessobrycon loretoensis denilen tetra bırbırlerıne benziyolar. Bu ikisi lazım . resmıde bu
 
 
neonx2010-09-06 22:49:59
Neonum Evrimleşiyor
Gayet normal neon.enginkoc342010-09-02 00:02:41
130 Lt Bitkili Tavsiyeleriniz

Öncelıkle yeni akvaryumunuz hayırlı olsun.  Saz turu bıtkıler kullan. daha hoş olucak  inşALLAH celle .

 
Temennim daha verimli akvaryumunuz olur. Saygılar...
Neon tankımdan yavru mu aldım?
Resimlerin koymanız lazım. molly yavrularının şeffaf olacagınıda sanmam. Ayrıca yavruları siz yavruluga almalısınız neyi bekliyosunuzki? resimlerinizi bekliyoruz. Ama şeffaf ise kesınlıkle neon yavrusudur.
Neon Tetra ve Tetramin
Arkadaşım benim yemi filtrenın dalgalanma yanı filtrenın hava kabarcıkları verdiği bölgeye  dogru dokersen yem pul yemde olsa dibe duşer. Hayırlı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.