ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ytmercan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Haziran 2010 13:00
Son Ziyaret:
12 Ekim 2010 21:32
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yusuf mercan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

lepistesim hastamı?
Şimdilik yapmam gereken sadece su değişimi midir
lepistesim hastamı?
Balık aldığım aldığım yerden böyle bir tavsiye aldım, balıkların kuyruklarında sorun vardı bir ilaçla beraber tavsiyede bulundu. 1/3 su çek 1 kaşık tuz ekle ilacı içine damlat su ilave et dedi. ben de yaptım 2 hafta önce
lepistesim hastamı?
Arkadaşlar benim lepisteslerimde garip bir durum var.balıklarım vucutlarının tam ortasından sanki bükülmüş gibi yüzüyorlar. geniş bir "U" gibi düşünün bir süre öyle yüzüyorlar hatta yüzemiyorlar elimle kovalıyorum kaçmıyorlar bile, hatta birini elime aldım nerdeyse çırpınmadı diyebilirim. tabi ertesi gün mevta.böyle 3 balığım öldü. kalanların hayatlarından endişe ediyorum ölmeden önce bir balığım videosunu çektim bir incelerseniz teşhis koyabilirsiniz sanıyorum. diğer balıların ölmemesi için de bir çare varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.
 
[VID]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-baligim/2681501[/VID]
 
 
ytmercan2010-10-10 18:35:13
Yavruluk dip temizliği?
Temizlememiz lazım ama nasıl pratik bir yöntem varmıdır
Yeni lepistesler
Yazık olmuş Iste%20Bu
resime göre ne zaman doğurur?
Dün gece nihayet yavrularımı almayı başardım. 10 tane yavru aldım ve 1 gün geçti, doğup ta ölen  yok. 1 hafta kadar yavrulukta tutmayı düşünüyorum daha sonra yavruluktan çıkarıcam. yem olarak normal yemleri iyice ufalttım öyle yemliyorum bir de yumurta sarısı rendeledim ama ikisine de pek yanaşmıyorlar. bu arada bitkilerim büyümedi sanırım. ilk ektiğimde seyrek ekmiştim daha sonra sıklaştırdım bir arada duruyorlar o yüzden büyümüş gibi gözükebilirler fakat kokuları pek iyi değil bayağı yosun gibi kokuyorlar.
 
işin özeti yaklaşık 1 aydan beri bu işi yapıyorum ve her aşamalarını izlemek ve onlarla uğraşmak çok hoşuma gidiyor. tabiki bu siteden aldığım bilgilerin ve yardımların çok yararı oldu açıkcası. yorumlarıyla beni aydınlatan arkadaşlara ve bu güzel forumu oluşturan kişilere çok teşekkür ediyorum.
resime göre ne zaman doğurur?
Yorumlarıyla beni aydınlatan iki arkadaşıma da teşekkür ederim. aradaki bölümü kaldırdığımda erkek balığım dişilerin üstüne saldırıyor resmen.açıkcası zarar vermesinden korkuyorum.hem de yeni yavrulara zarar vermesinler istiyorum mollyler biraz irice. ama siz ayırma fikri hiç iyi bir fikir değil derseniz çıkarıcam o bölmeyi aradan.
 
resime göre ne zaman doğurur?

Soldaki balıklar erkek lepistes, molly ve vatoz idi. Bir arkadaş molly için erkek dedi gittim bir de dişi aldım eğer öyle ise hamile bir dişim daha oldu çünkü akvaryumcu hamile bir dişi verdi.

molly lerin yeni resimleri de bunlar, hangisi dişi-erkek öğrensem iyi olur.
bu arada hamile lepisteslerimin son durumu az önce fotoladım, öylece duruyorlar sabır tükendi bende ama onlar doğurmuyorlar :(
 
bir de son 2 resimde görebildiğiniz kadarıyla bitkilerimin cinsi nedir?hem rafya, hem bitki, hem balıkları ayırma, buna rağmen hala yavrular ölürse çok üzüleceğim. 
 
 
 
 
 
ytmercan2010-07-01 20:58:12
resime göre ne zaman doğurur?
O da bir görüş olabilir ama böyle yapınca yem olma ihtimali azalıyor Utangaç en azından 3 balık diğer taraftalar artık bu 2 dişi yavrularına kıyarsa yapacak bişey yok Mutsuz rafyalar yeterlimidir

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.