ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
benq_1905
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Eylül 2010 11:06
Son Ziyaret:
06 Ekim 2022 12:34
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre AKDENİZ
Doğum Tarihi:
18 Aralık 1985
Yaş:
38
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Emre AKDENİZ

SON 10 MESAJI

160*50*60(h) Kaliteli Tür Önerisi
Kesinlikle bir balıktan çok iyi bir arkadaş istiyorsan eğer Flowerhorn beslemeni tavsiye ederim.Kaliteli olanını bul ve keyfine bak.Ben bu zamana kadar balık beslememişim robot beslemişim diyeceksin.
Ciklet yavrularım teker teker ölüyor ? :/
büyük olsun küçük olsun labirentli balıklar hariç bütün balıkların havaya ihtiyacı vardır.Ve yeterli hava sirkülasyonu sağlanmadığı sürece kayıplar yaşanacaktır.

Kuyruklarda yırtılma neden olur.
kesinlikle katılıyorum tuz vatozlara iyi gelmeyecektir.Benim tavsiyem biraz paraya kıyıp su düzenleyicilerden temin etmek.

Bloat+ İçparazit 5 Günde Kesin Tedavi
Bu konuda tartışmak istemem fakat dediğiniz şırınga mideye kadar ulaşması için balığın boyuna göre 5 ila 9 cm arası uzunlukta ince bir şırınga olması gerekir.Ki bunuda profesyonel olarak yapmak gerekir diye düşünüyorum.Aksi takdirde balığa bu şekilde yaptığımız eziyetten başka bişey değildir.[VID]http://www.youtube.com/watch?v=NpJ8MC_xYQU[/VID]
Bloat+ İçparazit 5 Günde Kesin Tedavi
şırınga ile enjekteyi bende denedim ancak balık istemediği sürece bu uygulama yetersiz ve gereksiz gibi düşünüyorum.Tekrar dışarıya öyle yada böyle atıyor çünkü.Ama dediğim tedavide istese de istemese de solungaçlarından içeriye su çektiği müddetçe ilacıda çekmek zorunda.Ben bu şekilde aşırı derece iç parazit olmuş bir red dragonu 5 günde düzelttim.Burada önemli olan cama cam ve diğer balıklardan ayrı bi tankta karanlıkta ve 30-32 derece suda tedavinin uygulanması.Bemiks ampulü de kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.Balığın kendini toparlamasında etkili olacaktır.
Bloat+ İçparazit 5 Günde Kesin Tedavi
sarımsak ağırlıklı yemler veya sarımsak suyu emdirilen yemler sadece hasta olmadan önce alınacak önlemlerdir.Balık artık hasta olmuş.Yapacağınız şey ayrı cama cam bi tanka alıp flagyl ve cipro tedavisi uygulamak.Karanlık ışıksız ortamda 30-32 derece sıcaklıkta.Tedavinin 1. günü 1 flagyl 1 cipro eriterek suya ekleyin.2. günü % 20 su değişimi ancak yeni ekleyeceğiniz su derecesi ile akvaryum suyu aynı derecede olsun.6-7 gün bu tedaviyi uygulayın.Buna ek olarak yine eczanede bulabileceğiniz bemiks ampül ile vitamin desteği yaparak tedaviyi hızlandırabilirsiniz.Balık ciddi bir iç parazit ile karşı karşıya.Ancak umutsuz vaka değil ;)Bu arada hergün 1 cipro 1 flagyl eklemeyi unutmayın.benq_19052013-11-13 12:47:37
Malawi mi Flowerhorn mu içinden çıkamadım
Sana tek tavsiyem Flowerhorn olur kardeşim.Ben bu zamana kadar akvaryumda kurulmuş robot balıklar beslemişim diyeceksin emin ol.Ben balığımı 250 lt de besliyorum ve rengide kafa yapısı da vücut yapısı da gayet yerinde.İstersen video ve fotolarına bakabilirsin.51. yarışmada adı mecnun ;)
Flowerhorn davranışı neden böyle
Öncelikle merhabalar Fatih bey. Balığınız yem yemekte yemi bulmakta zorluk çekmiyor ise gözlerinde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu tür davranışlarda bence en iyi yapmanız gereken uzaktan gözlemlemek Mehmet beyin dediği gibi. Çünkü flowerhornlar diğer akvaryum balıklarından ziyade sizinle bağ kuran bir balık türüdür. Çeşitli sebepler olabilir. Belki ışığa alışamadı belki sizden korkup bu tür davranışlar sergiliyor. Video çekebilmeniz mümkün mü? Cenk Bildir2013-10-31 21:58:38
Evde'ki Su Kulubem ve Su Köpeklerim
Aradaki cam birbirlerini yemesinler diye :)  umut kardeşim plastik süs çıklaı çok oluyo ...Muzaffer bey flowerhornlar genelde sade akvaryumlardan hoşlanırlar. Hepinize teşekkür ederim.
Evde'ki Su Kulubem ve Su Köpeklerim
teşekkür ederim çok sağolun.Flowerhorn tutkudur...



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.