ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Ağustos 2020 23:09
Toplam Mesaj:
49 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Soykan Soylu
Doğum Tarihi:
10 Ekim 1991
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Soykan Soylu
SON 10 MESAJI
Sarı Prensesi Kusturmasam Sorun Olur Mu ?
İceman sarı prenses gibi balıklarım mevcut tankımda,ağzı dolu olan sarı prensesi ufak bir akvaryuma alsam orada istediği zaman yavrularını bıraksa bır problem olur mu ? İlle kusturmak zorundamıyım ve neden sürekli kusturuluyor ? Şuan balığım yem yemiyor yiyemediği için üzülüyorum ayrı akvaryuma koysam bir an önce orada güvende hissederse yem yemeye başlar mı ? yavrularını cıkartır mı ? böylesi daha sağlıklı değil mi ? İlle kuluckayamı koymam gerekiyor ? Yem yemesını ıstıyorum bu yuzden kusturmalımıyım ona bosu bosuna acı cektırmek ıstemıyorum
İceman sarı prenses gibi balıklarım mevcut tankımda,ağzı dolu olan sarı prensesi ufak bir akvaryuma alsam orada istediği zaman yavrularını bıraksa bır problem olur mu ? İlle kusturmak zorundamıyım ve neden sürekli kusturuluyor ? Şuan balığım yem yemiyor yiyemediği için üzülüyorum ayrı akvaryuma koysam bir an önce orada güvende hissederse yem yemeye başlar mı ? yavrularını cıkartır mı ? böylesi daha sağlıklı değil mi ? İlle kuluckayamı koymam gerekiyor ? Yem yemesını ıstıyorum bu yuzden kusturmalımıyım ona bosu bosuna acı cektırmek ıstemıyorum
Green Terror İlk Yavru Ne Yapmalıyım
Green terrorum doğum yapmıs yanı yumurtayı ne ara testıye bıraktı hıc haberım yok tatıldeydım bugun dondugumde akvaryum suyunu temızlemek ıcın elımı attım saldırdı sonra testıyı aldım bıraz suyunu bosalttım baktım yavru var cok kucukler zor goruluyor neredeyse bır cogu akvaryuma dustu tasa yapıstılar sonra testıyı gerı koydum,erkek bunları yer mı ? erkeği ayırmalımıyım ? Okuduğum kadarıyla yavrulara artemia verılıyormus,suan nasıl beslenecekler ? yapmam gereken bır sey var mı ,yumurta yapınca erkegı ayır dıyorlar ama yavrular artık cıkmıs ızlemem gereken yol nedır bılgınız varsa yardımcı olurmusunuz
Green terrorum doğum yapmıs yanı yumurtayı ne ara testıye bıraktı hıc haberım yok tatıldeydım bugun dondugumde akvaryum suyunu temızlemek ıcın elımı attım saldırdı sonra testıyı aldım bıraz suyunu bosalttım baktım yavru var cok kucukler zor goruluyor neredeyse bır cogu akvaryuma dustu tasa yapıstılar sonra testıyı gerı koydum,erkek bunları yer mı ? erkeği ayırmalımıyım ? Okuduğum kadarıyla yavrulara artemia verılıyormus,suan nasıl beslenecekler ? yapmam gereken bır sey var mı ,yumurta yapınca erkegı ayır dıyorlar ama yavrular artık cıkmıs ızlemem gereken yol nedır bılgınız varsa yardımcı olurmusunuz
1 Kaç Adet Sorum Mevcut Cevaplarsanz Memnun Olurum
Merhabalar,3 adet akvaryumum bulunmakta.Calvus,green terror,sarı prenses & iceman bu 2 akvaryumumu çok zaman önce kurdum şimdiki problem yaşadığım akvaryumu ise bir 2 hafta önce kurmuştum.Bu akvaryum suyumun rengi sapsarı ve bulanık,düzenli su değişimi ve dip çekimi yapıyorum.Diğer akvaryumlarım tertemizler,bazı yerlerde okuduğum kadarıyla akvaryum suyu oturmamış diyorlar ama böyle bir suda bu canlılar yaşabilecekler mi merak ediyorum,filtreleme sistemlerim mevcut,sadece bu akvaryumumun filtresinde kiremit rengi seramik halkalar bulunuyor bunları iyice yıkadım temizledim,sizce 2 hafta süresince rengini salması geçmemişmidir ? Yıkarken turuncu bir renk çıkıyordu ama suyum sarı ve bulanık bununla bir alakası olabilir mi ? balıklarım sağlıklı gözüküyorlar bu balıklarım ıcın bır problem teskıl eder mi ? diğer 2 akvaryumumda yuvarlak büyük süngerli dış hava motorundan kullanıyorum bu akvaryumumda ıse ıc fıltre sıstemı var,bununla ılgılı olabılır mı ? Suyun oturması nedir,ne anlam taşıyor ? 4 iceman 5 sarı prenses var akvaryumumda büyük bir akvaryum 1 metre uzerı yandan olcusude 50 cm cıvarında bu balıklarımın ıcıne green terror koydum 1 adet erkek suan sıkıntı yok sakin bır sekılde anlasıyorlar bu koydugum erkek dıger green terrorden baskın olamayan erkek ılerıde bu akvaryumda problem cıkartabılır mı ve kendı turunden bır balık olmadıgı ıcın yalnızlık ceker mı ? Yardımcı olursanız cok memnun olurum
Merhabalar,3 adet akvaryumum bulunmakta.Calvus,green terror,sarı prenses & iceman bu 2 akvaryumumu çok zaman önce kurdum şimdiki problem yaşadığım akvaryumu ise bir 2 hafta önce kurmuştum.Bu akvaryum suyumun rengi sapsarı ve bulanık,düzenli su değişimi ve dip çekimi yapıyorum.Diğer akvaryumlarım tertemizler,bazı yerlerde okuduğum kadarıyla akvaryum suyu oturmamış diyorlar ama böyle bir suda bu canlılar yaşabilecekler mi merak ediyorum,filtreleme sistemlerim mevcut,sadece bu akvaryumumun filtresinde kiremit rengi seramik halkalar bulunuyor bunları iyice yıkadım temizledim,sizce 2 hafta süresince rengini salması geçmemişmidir ? Yıkarken turuncu bir renk çıkıyordu ama suyum sarı ve bulanık bununla bir alakası olabilir mi ? balıklarım sağlıklı gözüküyorlar bu balıklarım ıcın bır problem teskıl eder mi ? diğer 2 akvaryumumda yuvarlak büyük süngerli dış hava motorundan kullanıyorum bu akvaryumumda ıse ıc fıltre sıstemı var,bununla ılgılı olabılır mı ? Suyun oturması nedir,ne anlam taşıyor ? 4 iceman 5 sarı prenses var akvaryumumda büyük bir akvaryum 1 metre uzerı yandan olcusude 50 cm cıvarında bu balıklarımın ıcıne green terror koydum 1 adet erkek suan sıkıntı yok sakin bır sekılde anlasıyorlar bu koydugum erkek dıger green terrorden baskın olamayan erkek ılerıde bu akvaryumda problem cıkartabılır mı ve kendı turunden bır balık olmadıgı ıcın yalnızlık ceker mı ? Yardımcı olursanız cok memnun olurum
Balığım Dişi Mi ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG]
Fotoğraftan anlasılabılıyor mu ? Balığım dişi mi ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG]
Fotoğraftan anlasılabılıyor mu ? Balığım dişi mi ?
Erkek Mi ? Help Me
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202247051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG]
Merhabalar, bu 2 balığı aynı zamanda almıştım ikiside kardeşler alırkende aralarında gelişim olarak farklı gözüken 1 numaradaki balıktı ve bu zamanla aynı sekılde devam etti yani 1 numara diğerine nazaran herzaman daha büyüktü şuanda da aralarında baya bır fark var benım merak ettiğim diğer balığımda erkek mi ? numara yazmayan,sade4 fotoğraftaki.İlk aldığım zamanlar aralarında problem vardı bunuda ilk defa deneyimlemiş oldum ağız ağıza verip birbirlerini iktiriyorlardı daha sonraları sanırım kavgayı 1 numara kazanmış olmalıki diğer balığı gördükce kovalıyor ama pek uzun sürmüyor bazen yan yana duruyorlar ama ıkısınınde bolgelerı farklı.Akvaryumumda 1 de vatozum var diğer balıgında erkek oldugunu dusunerek onu ayırmadım bıraktım.dişi olma ihtimali var mı ? dişi değilse ona ıyı bakabılecek bırıne vermek ıstıyorum herhangi bir ucret ıstemıyorum sadece bana hangı akvayumda bulunacagına daır fotograf atarsa guzel olur,cok kucuktu aldıgım zaman ıcım sınmesede malesef bır dısı almak zorundayım.İzmirdeyim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202247051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG]
Merhabalar, bu 2 balığı aynı zamanda almıştım ikiside kardeşler alırkende aralarında gelişim olarak farklı gözüken 1 numaradaki balıktı ve bu zamanla aynı sekılde devam etti yani 1 numara diğerine nazaran herzaman daha büyüktü şuanda da aralarında baya bır fark var benım merak ettiğim diğer balığımda erkek mi ? numara yazmayan,sade4 fotoğraftaki.İlk aldığım zamanlar aralarında problem vardı bunuda ilk defa deneyimlemiş oldum ağız ağıza verip birbirlerini iktiriyorlardı daha sonraları sanırım kavgayı 1 numara kazanmış olmalıki diğer balığı gördükce kovalıyor ama pek uzun sürmüyor bazen yan yana duruyorlar ama ıkısınınde bolgelerı farklı.Akvaryumumda 1 de vatozum var diğer balıgında erkek oldugunu dusunerek onu ayırmadım bıraktım.dişi olma ihtimali var mı ? dişi değilse ona ıyı bakabılecek bırıne vermek ıstıyorum herhangi bir ucret ıstemıyorum sadece bana hangı akvayumda bulunacagına daır fotograf atarsa guzel olur,cok kucuktu aldıgım zaman ıcım sınmesede malesef bır dısı almak zorundayım.İzmirdeyim
Yem Dondurucuda Bozulur Mu ?
[QUOTE=BlueJardini] Balıklara vermeden önce ısınmasını beklediğiniz sürece dondurucunun sorun olacağını sanmıyorum. Sebze katmak da iyi fikir ancak balıkların yedikleri sebzeler olmalı. [:iyi:][/QUOTE]
Anladım,faydalı olabılecek sebzelerı ve bır tutam sarımsak ile üzerlerine kuru karidesi ve kullanamadığım 2 çeşit etçil yemı karıstırıp deneyecegım o halde,teşşekkür ediyorum[:cool:]
[QUOTE=BlueJardini] Balıklara vermeden önce ısınmasını beklediğiniz sürece dondurucunun sorun olacağını sanmıyorum. Sebze katmak da iyi fikir ancak balıkların yedikleri sebzeler olmalı. [:iyi:][/QUOTE]
Anladım,faydalı olabılecek sebzelerı ve bır tutam sarımsak ile üzerlerine kuru karidesi ve kullanamadığım 2 çeşit etçil yemı karıstırıp deneyecegım o halde,teşşekkür ediyorum[:cool:]
Yem Dondurucuda Bozulur Mu ?
Merhabalar bende kuru karides ve bir kaç çeşit yem mevcut lakin bu yemler dibe batmadığı için kullanıslı değiller,bazı balıklarım yüzeyden yem yemedikleri için kullanmıyorum hatta hıcbırı yemıyor desem yerıdır.Bu yemleri mikser gibi bir şeyde un ufak edip buzluğa koysam bir sorun olur mu ? Veya nebileyim bir havuc vb bırkac sebze koysam ıcerısıne yemlerı ekleyıp karıstırsam bır problem teskıl eder mı ? Kendimde yem yaptım balıklarıma sorun olmadı ama bu kuru yemlerden hıc kullanmadım belkı katkı maddesı vardır buzlukta dura dura bır sıkıntı cıkartır dıe dusundum,sızce bır sey olur mu ? yani yemleri öğütüp buzluğa atacağım daha sonra ara ara balıklara verecegım[EDIT]Soyki,2020-06-09 22:51:21[/EDIT]
Merhabalar bende kuru karides ve bir kaç çeşit yem mevcut lakin bu yemler dibe batmadığı için kullanıslı değiller,bazı balıklarım yüzeyden yem yemedikleri için kullanmıyorum hatta hıcbırı yemıyor desem yerıdır.Bu yemleri mikser gibi bir şeyde un ufak edip buzluğa koysam bir sorun olur mu ? Veya nebileyim bir havuc vb bırkac sebze koysam ıcerısıne yemlerı ekleyıp karıstırsam bır problem teskıl eder mı ? Kendimde yem yaptım balıklarıma sorun olmadı ama bu kuru yemlerden hıc kullanmadım belkı katkı maddesı vardır buzlukta dura dura bır sıkıntı cıkartır dıe dusundum,sızce bır sey olur mu ? yani yemleri öğütüp buzluğa atacağım daha sonra ara ara balıklara verecegım[EDIT]Soyki,2020-06-09 22:51:21[/EDIT]
Otçul Balık Etçil Beslenirse ?
Tamamdır teşekkür ediyorum 7 adet farklı etçil yemim mevcut 2 adette otçul yemim var,akvaryumda iceman ve green terrorlerim olduğu için yemleri bu zamana kadar bir etçil bir otçul olarak verdim hepsini iştahla yediler acaba bir problem olur mu dıe merak ettim yakın bır zamanda diğer akvaryuma alacağım bir problem kalmayacak o halde.
Tamamdır teşekkür ediyorum 7 adet farklı etçil yemim mevcut 2 adette otçul yemim var,akvaryumda iceman ve green terrorlerim olduğu için yemleri bu zamana kadar bir etçil bir otçul olarak verdim hepsini iştahla yediler acaba bir problem olur mu dıe merak ettim yakın bır zamanda diğer akvaryuma alacağım bir problem kalmayacak o halde.
Otçul Balık Etçil Beslenirse ?
Başlıkta da belirttiğim gibi otçul balık etçil ağırlıkla beslenirse bunda ne gibi problemler yaşanır ?
Başlıkta da belirttiğim gibi otçul balık etçil ağırlıkla beslenirse bunda ne gibi problemler yaşanır ?
En Çok Rağbet Gören Balık Türleri ?
[QUOTE=ukilavuz]Büyük boy derken ölçüler nedir ? Tropheus türleri revaçta heryerde üretiyorlar ,onun dışında özel tür lepistesler olabilir.[/QUOTE]
120 ye 60 cıvarında bır akvaryum
[QUOTE=ukilavuz]Büyük boy derken ölçüler nedir ? Tropheus türleri revaçta heryerde üretiyorlar ,onun dışında özel tür lepistesler olabilir.[/QUOTE]
120 ye 60 cıvarında bır akvaryum
SON MESAJLAR
- 90*45*45 Natural Style MehmetAkif, 00:31
Akvaryum Tanıtımı - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 00:28
Akvaryum Tanıtımı - Parvula Mini Tabanı Ne Zaman Kaplar 24med11, 00:24
Bitki Türleri ve Bakımı - Discuslarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum BlackkEaglee, 00:19
Discus - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ucallak, 22:42
Yosun - İç Parazit İlacı Bulamıyorum GhostKoi, 22:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Glass Belly Lepistes Aguamentist, 22:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin serdar131977, 22:25
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Aldığım Kerevit Hidro Dinamik, 22:17
Omurgasızlar Tanıtımı - Yeni Kurduğum Akvaryum Buğulu Su furkanoncel, 20:24
Yeni Üye Forumu - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım Ibrahim_1, 20:23
Yeni Üye Forumu - Walstad Deniyorum Ibrahim_1, 20:08
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Önerisi KaanE, 19:15
Bitki Türleri ve Bakımı - Balık Taşıma Gelişme M0nty, 16:40
Labirentliler - Salyangoz Uzerindeki Kurtlar AmatorBetaci, 16:31
Bitkili Akvaryum Canlıları - Harika Bir Yeşil Su Tarifi M0nty, 16:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oksijen Basarak Gurami Kaç Gün Dayanır PufferKingdom, 15:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumum Aguamentist, 14:46
Akvaryum Tanıtımı - 150*60*60 Bitkil Akvaryum Aydınlatma Aguamentist, 14:44
Aydınlatma - Hobiye Dönüş Tankım Ve Tavsiyeler OguzKaan22, 14:35
Yeni Üye Forumu - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili ogurcay, 14:07
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığım Dali logosta, 13:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurduğum Melek Akvaryumu Hakkında Canahsha, 12:04
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu? fishhyy, 09:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Teleskop Japon Kuyruk Ve Deri Aşınması Orhan76, 08:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Dalga Motoru Seçimi Hk. nejalt, 08:22
Malzemeler ve Yemler Forumu - Dereden Salyangoz KaanE, 07:54
Omurgasızlar - Lepisteslerim Deli Gibi Yüzüyor Muhammed2323, 02:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Bunlar Yumurta Mı? Hidro Dinamik, 01:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Karides Ve Rili Mavi Karides xellence07, 22:52
Omurgasızlar - Amerikadan Balık Sipariş Etmek? fishhyy, 21:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Yangın Vs Sorun Çıkarır Mı UEK, 21:29
Yeni Üye Forumu - Dişi Balık Erkek Gibi Davranıyor Jemaisvu, 20:42
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum. brkcndn, 19:28
Canlı Doğuranlar - Moli İnci Kefali, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İkolo Kaiser Karın Şişliği Orhan76, 16:44
Hastalıklar ve İlaçlar - Yüzgeç Kanamasi Orhan76, 16:14
Hastalıklar ve İlaçlar - 200 Litreye Seyir Zevki Yüksek Balık Önerisi Erenguven, 15:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 14:38
Arka Fon Yapımı - Istakozum Hasta Gibi Tarık Buğra, 13:26
Omurgasızlar - 440 Litre Akvaryum İçin Isıtıcı Tavsiyesi Erenguven, 12:28
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum (hitech) B.CENİK, 11:59
Akvaryum Tanıtımı - 100 40 45 6mm Kayıtlı Kuşaklı Alınır Mı AmatorBetaci, 11:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeşil Su Kültürüm Çöktü Pirelerim Aç Kalacak GhostKoi, 10:50
Malzemeler ve Yemler Forumu - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum RedJohn, 09:55
Yeni Üye Forumu - Teleskop Balığımın Ağzındaki Beyazlık Orhan76, 09:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Yüzey Skimmer Kullanımı Sadece Dış Filtre İçin Mi ILGIN, 02:33
Yeni Üye Forumu - 40x30x30 Bitkili Betta Tankım aupqua, 23:21
Akvaryum Tanıtımı - Fotosentetik bakterilerin akvaryumlarda kullanımı Rafayel, 22:23
Akvaryum Bilimi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 00:25
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 00:16
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 00:16
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 00:16
- Artemia & Microfex & Grindal Kurt betta.ist 00:16
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 23:47
- Nano Akvaryum Açıklamayı Oku LEGEND59 23:47
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 23:30
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 23:30
- L046 Genc Baliklar mkale 23:29
- İnce Ayar Vanalı Yıldız Marka Regülatör Aporetti 23:15
- Ophthalmotilapia Ventralis ''''''''kambwimba'''''''' Damızlık DenizUlucutsoy 22:38
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 22:21
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:21
- Balıklar Komple Satılık metsi 21:51
- Fx 5 Pervane Arıyorum mutlubaba 21:31
- 2.67 Tüp Furcifer 21:30
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:30
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:30
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Bitki Toprağı Thunderbird 19:17
- Saklama Kabında Hazır Mikro Kurt wallece 18:50
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 18:11
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 18:11
- Geophagus Red Head Tapajos harunefe 17:52
- Frontoza Koloni (3e 7d) SwitchBeamz 16:31
- Frodo Stone 8 Kiloya Yakın osmang 16:28
- Oranda Büyük Boy osmang 16:28
- L 201 - 333(333 İndirim) muyat 15:36
- Galaxy Rasbora / Cpd Yavrularim Satiliktir Aquacoholic 15:26
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:14
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:14
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 14:56
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 14:56
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 14:48
- Mangrov Kökü blenny 14:48
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 14:46
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:46
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 13:46
- Akvaryum, Aydınlatmalar, Filtreler Serdariekrem 12:45
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 11:17
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 11:17
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:17
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:17
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 11:17
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 11:17
- Flo Armatür, Isıtıcı CanB 11:06
- Nannacara Anomala Çifti tarikyksl 10:39
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 10:39
- Yetişkin Genç Endler tarikyksl 10:39
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 10:31
KULLANICILAR
- 105 Online Kullanıcı, 57 Üye
Online Kullanıcılar
elgalad,
arapaima,
Koksal Gurkan,
ngokkaya,
Ehtiyar,
ternapi,
Azizdurdenn,
darkaura,
Erenguven,
Canerkartal,
Ibrahim_1,
hunted86,
Imperfectnest495,
kdrackgz,
Canss,
ersin1,
İnci Kefali,
AmatorBetaci,
asiaminor,
Smokie,
mrah,
UEK,
AtlasPoyraz,
52MaviGolge,
ScarX,
Akax,
simsela,
mlh06,
Hidro Dinamik,
seran06,
Ouuz,
Tkots,
blenny,
Tarık Buğra,
antiparazit0625,
Brdk64,
Formicasmind,
avukathasan06,
Ramazan2121,
Jeppe,
Emreytr,
Neothauma,
giyotyn,
Vlademirol,
sewer76,
kilgarrah,
mightymurat,
Naims,
Kemalk41,
HaydarGul,
totanka,
mitii,
Rafayel,
Seyyah01,
ermanerkan,
Huseyinyilmazs,
bahri0909,
qrew1231,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.