ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fuattemiz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ekim 2010 11:57
Son Ziyaret:
28 Mart 2016 19:27
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fuat temiz
Doğum Tarihi:
26 Ağustos 1988
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

fuat temiz

SON 10 MESAJI

Kriza Gold Kusturma 2. Gün?
Kriza gold besliyorum. Balıklarım yumurta almaya başladılar 1 aydır ama 1-2 güne ağzından atıyorlar zaten tam damızlık boya ulaşmadılar yumurtalar çok zorluyor gibi merak ettiğim 2. Günde yumurtaları kuluçka makinasına koysam yumurtaları yaşatabilirmiyim? Özel bi kuluçka makinası mı lazım yoksa herhangi bir akvaryumcuya gidip almalımıyım hava motoru takılandan mı alıcağım? Birde balıklar aldığım gibi duruyo 15 adet 1 cm den beri hiç kepçe vurmadım dişi erkek ayırmadım ayırmalımıyım pek anlamıyorum açıkcası yardıma ihtiyacım var.. Tşkler şimdiden.
İlangi Yellow Canlarım s.5 güncel
Ayda 1 su değişimi yeterli oluyor mu?
Albino cüce vatoz çok kirletiyo
ALIŞMADA sorun yok benim kaygım tankımdaki 3-4 cm besledigim tropheus yavruları bu vatoz pislikleri nitrat amonyak gibi zararlı maddeler ile yavruları zehirleme gibi bir ihtimal varsa hemen çıkartmak istiyorum 
Albino cüce vatoz çok kirletiyo
tropheuslarla yaşarlar mı salyangozlar ? bende koymak istedim fakat tropheuslara uygun olmadıklarını duydum
Albino cüce vatoz çok kirletiyo
Arkadaşlar dün tropheus yavru tankıma aldığım 2 adet albino cüce vatozlar saolsunlar camları yosunları 1 gecede herşeyi temizlemişler fakat sabah baktığımda heryeri pisletmişler dış filtrenin emiş borusunu altı tamamen vatoz pisliği dolu akvaryumum yavru tankı olduğu için hiç alışık degilim ve hiçde hoşuma gitmedi yavrular için nitrat problemi yaşarmıyım vatozları çıkartmalımıyım ve bu 2 vatoz için bu kadar pislik yapmaları normal mi ?
F0 Frontosa Blue Zaire Moba No:2 Kolonim
Hayırlı uğurlu olsun. Canlılarınız gerçekden çok güzel inş. yavrularınızda onlar kadar güzel ve sağlıklı olur ilk yavrularınızı sanırım hediye ediceksiniz biz onlara yetişemedik fakat 2. yavrularınızı alırsanız uygun fiyatada verirseniz satın alıp bende uzun zamandır aklında olan moba ya başlamak istiyorum. 
Bu canlı zararlı mı
Şuan gözlemledigim kadarıyla 4 tane var. 2 tanesi 5 kollu diger 2 si 6 kollu o zaman bunları ben hemen temizliyorum akvaryumdan. sanırım dün 2 tane vardı bu gun 4 oldular.
Bu canlı zararlı mı
Malesef o boyutu net yakalayacak fotoğraf makinem yok kırmızı mercimek büyüklüğünde sürekli hareket halindeler. çam yeşili rengindeler.
Bu canlı zararlı mı
İyi forumlar. Yeni aldığım bir fragın kayasını akvaryuma koyduğumda 3-4 tane yeşil küçük deniz yıldızına benzer canlılar var sürekli dolanıyorlar. boyutları kırmızı mercimek kadar ? Sorum şu bu canlı zararlımıdır ? Sanırım çok ürüyorlarmış yakalayıp uzaklaştırmalımıyım ?
Diatom ve ışıklandırma kafam karışık
hayır yok pardon fosfat medyası sıfır 2 haftalık akvaryumun neyine yarıyacak ? biraz önce 1 adet yellow tang ekledim canlılar 2 percula 3 conch 1 yellow tang ? sizce mercan eklenebilirmi soft mercan eklemek istiyorum. fakat ışıkları açtıgımda diatom devam ediyor yorum yapan arkadaşların 1 tanesinden beni aydınlatacak cvp almadım ?? ışık açık mı kalıcak kapalı mı tek sorum bu ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.