ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aquaykut
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Aralık 2010 11:32
Son Ziyaret:
17 Mart 2017 18:04
Toplam Mesaj:
102 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
aykut özkan
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1980
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilişim Teknolojileri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Aykut Özkan
I Love All Pets



SON 10 MESAJI

75x50x50h İlk Deniz Tecrübem
Erkan, uzun bir aradan sonra foruma girebildim ve gördüm ki yine kendini yenilemişsin :) eline sağlık. Emeğine ve zamanına değen çalışmalar olmuş..
ATA Q TANK
Erkan öncelikle hayirli olsun. Uzun zamandır forumu kullanmiyordum ama senin tanitiminla karsilasmak ve bu güzel calismayi görmekten mutlu oldum, emeğinize saglik. Bu hafta sonu oliver knott etkinliğine gelebilirsiniz umarim görüşürüz...
Arkadaş Akvaryum - Yeni ithalat Bol resim SAYFA:2
Uzun zamandir bu kadar cesiti bir arada gormuyordum dogrusu, bu resimleri ve bilgiyi paylastiginiz icin tesekkurler...
Nadir Bir Tur: AXOLOTL (Bebekler Geliyor)
Uzun zamandır tanıtımlara bakmamıştım, inanılmaz güzel canlılar..Bayıldım, iyi günlerde, sağlıkla  besleyin...Doğal ortamdan ihtiyaçları olursa (polonezköy doğası, dere, canlı yem vs :) yardımcı olmak isterim...
UV filtre ve mantarlaşma
http://www.akvaryum.com/Forum/uv_-_ulltraviole_sterilizer_filtreler_k443246.asp
Linke bakabilirsiniz. Önlem almada yardımcıdır, su sterizasyonu için kullanılabilir ama mantar olmaması için tek etken değildir.
Uygun fiyata Akvaryum
Hazır akvaryum satan (DC akvaryum, Yağmur akvaryum ) modelleri olan yerlerde genelde o fiyata bulabilirsin.  Eminönü'nde kesin bulursun ama Avrupa yakasında hangi semt?
Büyük Irk Cichlid Tankım ' Amerikanlar & diğerleri'
Batuhan Bey,

Vakit ayırıp değerlendirme yaptığınız için teşekkürler. Tankta düzeltilmesi gerekenler var ve ben de doğal görünmesinden yanayım kesinlikle. Bitkili ve resif yapmış biri olarak fon kullanmak ve cansız dekor malzemeleri bile kullanmak bana da çok hoş gelmiyor. Akvaryumun daha doğal ve bu balıkların saklanma ihtiyaçlarını giderecek bir hale gelmesi için çalışıyorum. Fikirleriniz de bana yardımcı olacaktır.

Oksijen artışı için akıntıyı kısa kenardan akvaryumun boyuna, su yüzeyine vuracak şekilde konumlandırmıştım. Hava kabarcıklarını da tek noktadan aslında çok kötü görmediğim ve akvaryum içinde az da olsa su hareketi sağladığı için  kullanmıştım. Bitkileri de toprağa gömmedim, kökleri dışarıda bıraktım ama resimlerde tüm detaylar görünmeyebiliyor :)




[QUOTE=MURAT ARSLAN]Masallah.
yanlız akvaryum aydınlatması olarak ne kullanıyrosunuz bılgı verırmısınız ?
[/QUOTE]

Aydınlatma olarak 6x54W T5 Armatür var fakat şu an için aktif olarak aydınlatma yapmıyorum. Sabah yem vermeden önce %15 yanıyor ve yarım saat sonra sönüyor. Akşam toplam 2 saat kadar 1 actinic ve 1 fiji purple (pembe) ortlama %50 yanıyor. (% ler armatür dimli olduğu içindir)
aquaykut2014-01-14 12:59:42
Büyük Irk Cichlid Tankım ' Amerikanlar & diğerleri'
Erkan, aslinda alirken benim de suphelerim vardi, klasik yuzey emici daha mi iyi olur diye fakat video ve tanitimlarini izleyince karar verdim. Gercekten sasirtici derecede iyi is yapiyor alttan ve ustten emisi istedigin kadar ayarlayip paylastirabiliyorsun, emis sesi yok, baglanti aparati iyi, yuzey emis kismi hareketli su seviyesi azalinca 15cm gibi bir opsiyonla el degmeden yukselip alcalabiliyor. Satin alma detaylarini yarin ofisten atarim..

Yasin bey aslinda ben de ayni fikirdeydim. Kurulumu yaparken arkadasim getirmis oyle uyguladik. 3 boyutlu gorunumde fotolardan faha iyi gibi :)
Büyük Irk Cichlid Tankım ' Amerikanlar & diğerleri'
Tasarımda bu hafta sonu küçük değişiklikler yaptım. Akvaryumun sağ tarafında duran ve üzerinde büyük bir kaya duran kütüğü çıkardım. Kütüğün salınımından ve kokusundan şüphelendim doğrusu. Anubiasları büyük seramik saklanma hakları ilave edip üzerine bağladım. Biraz daha geniş bir alan ve kaya dekoru yapmaya çalıştım.
Filtreleme seçeneklerinde belirttiğim JBL Top Clean sisteme dahil edildi, gerçekten başarılı bir ekipman ve bu boylarda bir akvaryumda kendini göstermiyor.
 
   aquaykut2013-10-10 13:53:12

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.