ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MeHmet_keRem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Aralık 2010 16:36
Son Ziyaret:
06 Eylül 2012 14:05
Toplam Mesaj:
210 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet UsLu
Doğum Tarihi:
29 Haziran 1986
Yaş:
37
İl:
Kilis
Meslek:
teknisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


http://img42.imageshack.us/img42/6897/image001yzj.jpg
--Keyhole,Sajica,Ellioti,Rainbow,Kılıçkuyruk,Cüce vatoz.
Ellioti yavruları ve en önemlisi huzur :)

SON 10 MESAJI

1 Ton Amerikan Evi(Güncelleme 16.02.2014)
Hayırlı ugurlu bereketli sağlıklı olur inş kardeşim, sen bununda üstesinden gelirsin güzel bi tank kuracağından eminim. Her zamanki gibi takipteyim muradım, kolay gelsin.
Mehmet'in huzurlu Akvaryumu :) Ellioti bereketi video syf 3 ' te
[QUOTE=ByRaptiye]Akvaryumunuzun dekoru ve ışıklandırması bir harika. Siyah arka fonla tastamam olacaktır :) Sağlıklı yavrular :)[/QUOTE]Teşekkür ederim kardeşim sen daha güzeline sahip olursun inş. Tek sorunum arka fon kaldı uzun süredir aklımda ama tankı kurmadan önce yapsaydım iyi olcaktı şuan arka fonu sorunsuz yerleştirmem biraz zor olcak ama yapacam hayırlısıyla :)
Heros Sp. Rotkeil - Uaru - Red Head Tapajos
Tankınız çok güzel gibi görünüyo ama daha açık ve net görüntüler bekliyoruz. Hayırlı olsun.
Mehmet'in huzurlu Akvaryumu :) Ellioti bereketi video syf 3 ' te

Keyhole çiftimden görüntüler hala yavru alamadım ama bu aralar kum kazma işlemleri fazlalaştı hadi hayırlısı :)
--180x65x65 amerikana geçiyorum. 5.sayfadan itibaren
Elinize emeğinize sağlık 41 kere MAŞALLAH ben akvaryuma bayıldım dekor çok güzel olmuş görür görmez inanın kocaman bi maşallah çektim  Hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah tadını aldırsın.
Deneyim Akvaryumuna Tavsiyeler - Yeni Fotoğraflar
Bu tankın deneyime ihtiyacı yok bence gayet deneyimlisiniz. Tebrik ederim çok güzel olmuş herşey gayet yerli yerinde, hayırlı olsun..
Yeni ture geciyorum

Balıklarımdan son görüntüler. Elliotilerimi ayırdım çift oldular ilk batın yavruları ana tanka 2. batın yavruları 80 lt'lik ayrı tanka yumurtladılar. Keyhollerde kurlaşma aşamasındalar ne zaman yavruları görecez sabırla bekliyoruz.
Mehmet'in huzurlu Akvaryumu :) Ellioti bereketi video syf 3 ' te
[QUOTE=Murat Ön]Sen ver tarçını çayı kabul eder kardeşim kafanı yorma Şaka bi yana yolunda gitmesine sevindim ben de şu tarçın olayını çok duydum bir araştırayım en iyisi.. [/QUOTE]Benim gözlemlerime göre benim balıklar tarçını attıktan sonra çok hareketli oluyolar stres felanda kalmıyo yeme iştahla saldırıp, ne verirsem yiyolar. iyice araştır sonra kullan kardeşim.


Tankımdan son görüntüler. En son fotoda ellioti çiftim 2. batım yavruları korurken :)
Mehmet'in huzurlu Akvaryumu :) Ellioti bereketi video syf 3 ' te
[QUOTE=Murat Ön]Kardeşim son zamanlarda iç parazitten bir kac kayıbım oldu canım biraz sıkkın ama durumu kontrol altına aldım gibi.Biraz daha rayına oturtup öyle paylaşım yaparım.Boşver uykusuz kal bunlar tatlı sıkıntılar kardeşimSağlıkla büyüsün bebiş yeter..
Elliotiler üreme canavarı çıktı sahiden ama sevenleri ayırma

Her şey gönlünce olsun kardeşim görüşmek üzere..
[/QUOTE]Kardeşim gerçekten çok üzüldüm inşallah bidaha böyle kayıplar yaşamazsın. Tarçın veya çay kullanıyomusun? bendede böle sorun olmuştu çay,tarçın,soda kullandım tankta performansları maşallah gayet iyi ama kullanacaksan bilnçsiz kullanma bu forumda olcaktı açılmış konuları. Ellioti çiftinin değişmesi çok acayip oldu, ilk çiftimi ayrı tanka almıştım sabah kalktığımda dişi nerdeyse ölcekti mecbur ayırdım dişiyi ana tanka aldığımda 1 gün sonra diğer erkekle kurlaşmaya başladı biraz bıraktım neredeyse yumurtlama evresine gelceklerdei diğer tanka aldım bu çifti bosta olan erkeğide ana tanka aldım yoksa çifti bozmak istemezdim yinede önceki erkeğine dönderecem onu ilk erkeğim baya büyüdü ve renkleri çok güzel oldu. Dişim inşallah kabul eder tekrar
Mehmet'in huzurlu Akvaryumu :) Ellioti bereketi video syf 3 ' te
[QUOTE=Darktalisman]Sanırım bilinçsiz çeşit bulundurmamdan kaynaklanan yanlış balık nüfusu beni sıktı. Farklı kişilerin türlerine bakıyorum. Siz gayet hoş bir ortam oluşturmuşsunuz. Tebrik ederim. [/QUOTE]Teşekkür ederim kardeşim inanın böyle türleri beslememin tek sebebi çok araştırmamdan dolayı eğerki körlemeziye alsaydım bende huzursuz bir tank kurar, yanlış balıkları bir arada besleyecek kadar bilgisiz olabilirdim. Yinede akvaryumda oluşacak huzursuzlukları engellemek için diğer akvaryumlarıda, aynı buna gösterdiğim özenide göstererek kurdum kendi çocuğum gibi ilgileniyorum hepsiyle tek tek :)


[QUOTE=Murat Ön]Mehmetim her şey yolunda gözüküyor nazar değmesinBebiş de iyidir insallah [/QUOTE]Saolasın canım kardeşim seninkilerden iyi olmasın benimkilerde çok iyi :) Bebiş beni uykusux bırakıyo geceleri ama canı saolsun oğlumun alışmaya çalışıyoruz :) Elliotileri başka tanka aldım yine yumurta düzdüler yavruların serbest yüzüşe geçmesine az kaldı erkeğini değişti ama dişi Diğer erkek ana tankta huzursuzluk yaratıyo ama eski dişisine tekrar kavuşcak yakında, fotoğraf ve video ekleyecemde evdeki neti kestirdim bide iş güç zaman bulamıyorum en yakın zamanda ekleyecem ama Senin keratalar ne alemde kendi konunda paylaşmamışsın hiç güncel durumdan bi haber ver muratım artık

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.