ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yağız
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Aralık 2010 19:24
Son Ziyaret:
18 Aralık 2012 20:16
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre acar
Doğum Tarihi:
01 Eylül 1981
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
işletmeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

emre acar

SON 5 MESAJI

Deniz Akvarymu Tavsiye
İlginiz için teşekkürler söylediğiniz yerle iletişime geçicem..
Deniz Akvarymu Tavsiye
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar eski bi üyenizim aslında ancak çeşitli nedenlerle hobimi biraz ertelemek zorunda kalmıştım ve açıkçası formuda takip edemedim. Şükürler olsunki artık şartlarım uygun ve uzun yıllardır istediğim  deniz akvaryumuna kavuşmak istiyorum. Bunu tabiki sizin yönlendirmeniz ve tecrübelerinizle yapmak istiyorum.Lafı fazla uzatmadan nasıl bi akvaryum istediğimi anlatıyım. Aşağıdaki linkteki gibi canli bitkiler v.s ve bol çeşitli güzel balıklar.

http://www.youtube.com/watch?v=nmrCXPq618Q

bunun için beni çok uğraştırmadan benim ofisime yapabilecek sizin tavside edeceğiniz bi firma varmıdır.. yaklaşık olarak 1.50-1.70cm eni olucak yükseklik kısıtlamam yok diyebilirim. tek isteğim sağlam ve güvenilir bi firmayla çalışmak bu firma bana akvaryumu en iyi malzemeler ve ekipmanlarla full kapasite teslim etmesini istiyorum. arada bakım yapabilecek bi firmada olması benimde bilgisizliğimden ötürü çok faydalı olucaktır. açıkçası iş yerimde sene sonu olmasından ötürü yoğunluğum var bu yüzden formu araştırıp bu sorulara cevap arıyamadım bu sebepten ötürü özür dilerim umarım anlayışla karşılarsınız ve yardımcı olursunuz herkese iyi günler.. 
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese Merhaba; deniz akvaryumu almak için sizlerin bilgi ve tecrübesine ihtiyacım var umarım en kısa sürede isteğime kavuşurum,,
Başlangıç,,
Teşekkürler.
Başlangıç,,
Herkese Merhaba Arkadaşlar,,
sitenize yeni üye oldum ismim Emre istanbulda ikamet etmekteyim, çok bilgim olmamasına rağmen uzun zamandır tuzlu su akvaryumu almak istiyorum bakabilirmiyim bilemiyorum ama sizlerinde yardımıyla işimi daha kolay hale getirebilirim diye düşünüyorum,,
öncelikle akvaryumu alabileceğim yerler nereleridir kendim yapmak isterim ama buna zamanım yok herşeyi hazır gelip evime kurulumunu yapacak gerisini benim halletmeye çalışacağım biyer olması gerek akvaryum evimde olacak gürültü v.s gibi olumsuzlukları olurmu kısacası bana tavsiyelerinizi yazmanızı istiyorum, teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.