ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dnuri
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ocak 2011 23:39
Son Ziyaret:
26 Ocak 2011 10:50
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nuri Dogan
Doğum Tarihi:
24 Kasım 1962
Yaş:
61
İl:
Ankara
Meslek:
İnşaat Yüksek Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nuri Dogan

SON 6 MESAJI

25 LİTRELİK AKVARYUMDA GURAMİ BESLENEBİLİR Mİ
35 CM (UZUNLUK) X 20 CM (EN) X 30 CM (YÜKSEKLİK)
25 LİTRELİK AKVARYUMDA GURAMİ BESLENEBİLİR Mİ
25 LİTRELİK AKVRYUMUMDA (ÖPÜŞEN ) GURAAMİ YA DA CÜCE GURAMİ BESLENEBİLİR Mİ, YA DA TÜR GURAMİ OLMAK ÜZERE ÖNERİLERİNİZ NELERDİR... TŞŞKKRLR
BEYAZ MOLİM ÖLDÜ, FOTORGAFINDAN NEDENİ SÖYLENEBİLİR Mİ
SELAMLAR EKTE GÖRÜLEN (YA DA YUKARDAKİ LİNKE TIKLADIĞINIZDA GÖRECEĞİNİZ) BEYAZ MOLİ BALIĞIM ALDIĞIMDAN 15 GÜN SONRA ÖLDÜ. DÜN AKŞAMÜSTÜ KUYRUĞU FOTOGRAFTA GÖRÜLDÜĞÜNDEN DAHA İYİ OLMAKLA BERABER, CAN ÇEKİŞE ÇEKİŞE YAKLAŞIK 24 SAATTE ÖLDÜ. DÜN AYNI AKVARYUMDA YER ALAN PLATİ DE KUYRUĞU TAMAMEN ISIRILMIŞ VE YENİLMİŞ VAZİYETTE OLDUĞUNDAN HAREKETSİZLEŞMİŞ VE BU SABAH ÖLMÜŞTÜ... BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM TETRAZONE, ERKEK LEPİSTES, PLAT, VE BEYAZ MOLİDEN OLUŞAN KARMA STERSZLİ BİR ORTAM AMA RESİMDEN BAKILARAK BU SADECE BALIKLAR ARASI BİR KAVGA SONUCUNDA BEYAZ MOLİ BU HALE GELEBİLİR Mİ YOKSA AKVARYUMDA BİLMEDİĞİM BİR HASTALIKTAN OLABİLİİR Mİ, MANTAR VEYA BAŞKA BİR HASTALIK? HASTALIK İSE SİZCE BU RESİMDEN ANLAŞILARAK NE OLDUĞU TAHMİN EDİLEBİLİR Mİ BU DURUMDA DİĞER BALIKLARA BULAŞMAMASI İÇİN NE YAPMAYI ÖNERİRSİNİZ?
25 litrelik akvaryumda ne türden kac adet balık beslemeyi önerirsiniz
Herkese selam. Ben bloğa yeni kaydolmuş ve maalesef keşke önce bu bloğu okuyup bu ile başlamış olsaydım diyenlerdenim. Ama geç de olsa doğru adreste olmanın da huzurundayım. Sorum şu; 25 litrelik mevcut akvaryumunda, minimum balık ölümü olacak şekilde hangi türden kaç balık beslememi önerirsiniz. bir kaç alternatif önereniniz olursa daha da sevinirim, ilk denememdeki bşarısılığa rağmen bu hoş hobiyi estetik ve seyri zevkli, kolay bakılabilir bakılkalrl sürdürmek istiyorum.Öneri sahiplerine şimdiden teşekkürler. Bu arada bitkili akvaryumun zorlukları nedeniyle, bitkli önermiyorsanız, balık önerilirni de ona göre yapmanızı rica ederim.
yeni akvaryumcuyum balıklarım neden ölüyor
Bibloları çıkardım dün akşam şu an akvaryumda bu ve benzeri hiç bir suni unsur yok.İSTAVRİT2011-01-19 21:18:48
yeni akvaryumcuyum balıklarım neden ölüyor
Bu işe gönül verenlerin tavsiyelerine ihtiyacımız var. Çünkü bir nedenle balıklarımızı kaybediyoruz
12 gün önce 35 cm tabir edilen bir akvaryum aldık.Webden öğrendiğimiz ve akvaryumcunun tavsiyesi doğrultusunda herşeyi (bizce) usülüne uygun yerine getirdik.
 
İlk partide 9 balık koyduk. 2 Neon, 1 beyaz Moli, 1 Velifera, 1 Plati, 3 dişi lepistes, 1 erkek lepistes. İlk 3 gün her şey yolunda gitti, balıklar da hareketli ve ortama uymuş görünümdeydiler. Hatta 2 tetrazone, 1 erkek lepites, 1 dişi lepistes ekledik. Takibeden günlerde nerdeyse her gün bir tane olacak şekilde balıklarımız ölmeye başladı. Akvaryuma başta taş, bitki filan koymamıştık ancak. Yıllar evvel denizden çıkardığım bir boş deniz kabuğu ile bodrum feneri biçiminde bir bibloyu komuştuk süs olarak, acaba bunlar kirlenen su ile balıkları zehirlemiş olabilir mi ya da türlerini de yazdığımız bu balıklar neden ölüyor sorun nerede ciddi tavsiyenizi bekliyoruz. bu arada bibloyu da deniz kabuğunu da çıkardık.  Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyor, sabrınıza teşekkür ediyoruz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.