ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
pegasusa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ocak 2011 23:06
Son Ziyaret:
02 Aralık 2018 23:42
Toplam Mesaj:
40 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gökçen gökçeler
Doğum Tarihi:
24 Nisan 1977
Yaş:
47
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gökçen gökçeler

SON 10 MESAJI

BZT AQUACULTURE KULLANAN VAR MI ?
İyi günler Mustafa bey yazılanları henüz daha yeni okudum.Ürünü kendi akvaryumumda aylardır kullanıyorum ve hiç su değişimi yapmadım hala yaklaşık 6 ay olmuştur kesin su hala pırıl pırıl ve 7/24 bir grolüx yanıyor aynı zamanda da güneş görüyor bir zerre yosunlanma görmedim henüz.Hangi akvaryumunuzda yosun oluşumu devam ediyor nanodamı ? oksijen yetersizliğinden dir büyük ihtimal yada filtre içerisinde antibakteriyel bir başka ürün kullanıyor olabilirsiniz farkında olmadan.Umarım faydası dokunur..Keyifli uğraşlar...
Made in USA
Şahin bey 1 gr 1 litreden kat kat fazla bakteri oluşmuş su elde ettiriyor...diğer ürünler kaç ml sizce hangisi çok daha uyguna geliyor ? hesap yapmaya bile gerek yok bence..!
Made in USA
Merhabalar herkese....Ben gördüğüme inanırım Onur kardeşim 4-5 aydır bu ürünü kullanıyorum ve hala hiç bir su değişimi yapmadım.Bir konuyu es geçtin sanırım bu ürün biyolojik dengesi oturmamış akvaryumlarda yardımcı olması için kullanılan bir ürün.Bildiğim kadarı ile kendimde dahil olmakla birlikte o dengeyi oturtamamış akvarristler için kullanılması gerekli bir bakteri ve enzim topluluğu.Ve bunu kullandığımda akvaryum içinde oluşan değişimi kendi gözlerimle görüyorum.Sen neyi tartışmak istiyorsun ki zaten tüm bakteri çeşitleri bu dünya üzerinde var hiçbirşeyin kirlenmemesi gerekir kötü sonuçlar yaratmaması gerekir haklımıyım dostum.Benim çok detaylı bir biyolojik bilgi dağarcığım yok ama mantıken dengesi oturmamış dengesi bir nedenle bozulmuş bir sistemi tekrardan aynı düzene sokmaya yardımcı bu olayı hızlandırıcı bir ürünün neresi yalan dolan?
Akvaryumdaki Kötü Koku ve Yosunların Bertarafı
Ümit bey gerçekten haklısınız bunlar kumun altında oluşan canlılar aquaculture kullandıktan sonra çıkmaya başlamışlardı.Ve çok çok dikkatlı bakınca kurtcuk değilde beyaz çok küçük böcekler bunlarıda benim kelebek vatozum ve neon tetralarım afiyetle yediklerini görmüştüm anlam verememiştim :).
Ramazan abimin bahsettiği bitkili akvaryum linki  http://www.akdenizyildizi.com.tr/pdf/bzt_aquaculture_kullanim_sonuclari.pdf
ben kendim denemiştim ama bu linkte çok daha detaylı bilgilendirme bulabilirsiniz.
Akvaryumdaki Kötü Koku ve Yosunların Bertarafı
Ali bey aynı canlılar bende de var telaşlanıcak bir durum yok :) o gördükleriniz zararlı alg ve yosun türlerini yiyerek beslenen canlılar benim gözlemlediğim gördüklerim bunlar.Zararını değil faydasını gördüğüm şeyler ve balıklarınız üzerlerindeki paraziti döküyorlar buda rahatlamaları için ihtiyaç duydukları bir hareketsürtünme.Birkaç güne kadar akvaryumunuz ve balıklarınız çok daha sağlıklı hale gelicektir.
BZT AQUACULTURE KULLANAN VAR MI ?
Ali bey,kullandıktan sonra yumurtalarda mantarlaşma yaşamıycağınızdır.Akvaryumunuzda antibakteriyel bir ürün yada cihaz kullanmıyorsanız denemenizi yapabilirsiniz gönül rahatlığıyla.Paylaşımınızı bekliyorum.Hayırlı akşamlar dilerim..

Ali bey,sizinl birlikte neler olup biteceğini bende görücem yumurtalar üzerinde ;) discuslarım sabah yumurta bırakmışlar :)
BZT AQUACULTURE KULLANAN VAR MI ?
Merhabalar ışıkla ilgili bir sorun teşkil ettiğine hiç şahit olmadım.7/24 yanan bir 25 cm günışığı florasanım var akşam eve geldikten sonrada yanan bir grolux um var oda sabaha kadar yanıyor  ve zerre kadar alg görmedim akvaryumumda hala pırıl pırıl su..
9 YILDIR SUYU DEĞİŞTİRMİYOR
Ülkemizde de zaten şuan kullanılıyor İlker bey..Ve aynı zamanda benim ve birçok arkadaşın akvaryumundada kullanılıyor:)
BZT AQUACULTURE KULLANAN VAR MI ?
Hakikaten tam anlamıyla yeni bir kurulum ve temizlik aşaması yapıyorsunuz sabrınızı tebrik ederim.Aman diyim tuz yüzünden akvaryumun silikonlarında birkere açılma olmuştu sizde de olmasın.Culture de kullandıktan sonra sorunsuz bir akvaryuma kavuşmuş olucaksınız gördüğüm kadarıyla.Kolay gelsin.
BZT AQUACULTURE KULLANAN VAR MI ?
Nazım bey sizde kullanmışsınız.Çok sevindirici olumlu sonuçlar alındığını okumak.:)
Benim akvaryumda hızlı bir değişim olmasının nedini sonradan anladım akvaryumu ilk kurduğum zamanlarda kullandığım kimyasal düzenliyicelerden:( 


Birşey daha eklemek isterim bitkili akvaryumdada çok rahatlıkla kullanılabilir.Hiçbir olumsuz etkisini görmedim aksine önceki akvaryumlarımda yaşatamadığım bitki cinsleri bu akvaryumda çok daha canlılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.