ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
0denizhan0
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ağustos 2011 09:37
Son Ziyaret:
02 Haziran 2022 13:51
Toplam Mesaj:
181 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
20 Mayıs 1994
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

dıs filtre
Kalite arıyorsanız bir şey demem ama sun sun 603b dış filtresi tam sizin tanka olacak şekilde hemde daha uygun cebinizde kalan parayla daha başka şeylerde alabilirsiniz filtreyi araştırın bence.
dıs filtre
Yüksek gelir gerek yok daha ufak bir dış filtre bakın.
Dizayn akvaryum
Fiyatları oldukça pahalı geldi bana.
Akvaryum konusunda kitap tavsiyesi ?
Evet o konuları okudum ancak elle tutulur daha sağlıklı ve derli toplu bir şeyler arıyorum özellikle dekorasyon ve perspektif konularının inceliklerini içeren bir şey aramaktayım bitkilerin nasıl nerelerde kullanılması gerektiği vs kitapyurdunda bir kaç kitap var alıp deneyeceğim beğendiklerimi burada da paylaşırım.
100 Litreye İç Filtre Önerisi
Haqos expro 500 var akvaryuma asılan dış filtre gibi bir şey forumda araştır kullananlar oldukça memnun.Sun sun 603 dış  filtreyle aynı fiyatta ikisinden birini almanı tavsiye ederim.
Akvaryum konusunda kitap tavsiyesi ?
Arkadaşlar aranızda okuyup da beğendiğiniz özellikle Bitkili akvaryumları anlatan tasarım ve dekorasyon bilgilerinden tutunda bakım kurulum ve su kimyası gibi bilgileri de içeren bir kitap var mı alıp okumak bu işi daha iyi öğrenmek istiyorumda okumak şart dedim birkaç kitap buldum ama hangisi iyidir bilemedim ?
Akvaryum Hakkında Hiç Birşey Bilmiyorum
Forumda düşük destek isteyen bitkilerin anlatıldığı konular var onları inceleyin benim aklımda olanlar gül zeytin çınar tilki kuyruğu cabomba moss türleri sbulata elodea türlerinden güzel bir bitkili kurabilirsiniz ihtiyaçlarda çok değildir.Dere kumu ve çiçek torfuyla idare eden bir taban kurabilirsiniz hagen ve torf ikiliside olur.Gün ışığı floresanla 2 tane yeterli olur bir ışıklandırma kurun.filtre olarakta şelale filtrelere bakın tankınız için yeterli olur canlı doğuran balıkları bakabilirsiniz karides besleyebilirsiniz.Bunlar uygun olur.
ic filtre yerine hava motoru alsam olurmu ?
Ne iç filtre nede pipo filtre yeterli gelecektir 20-25 tl civarında ugun şelale filtreler var onları kullan daha uygun olacaktır.
Akvaryum Hakkında Hiç Birşey Bilmiyorum
Bitkili bir tank istiyorum demişsiniz bitkilerde bu düşük destekli yada yüksek destekli tanklar olarak iki çeşit oluyor bütçeniz ne kadar ona göre forumda bakın akvaryum kurulumlarını inceleyin malzemelere bakın ve yavaş yavaş alınacaklar listenizi oluşturun acele etmenize gerek yok.
Pet shopcu gazabı
Zamanla anlar oda bu işi severse illaki akvaryumu büyütmek isteyecektir.Ne yazık ki ülkemizde akvaryum fobisi diye bir gerçek vardır.Bu aşılmadan bu hobi ülkemizde profesyonel seviyede yaygınlaşması zor.Benim yaşadığım yerde hala akvaryumculuğu 2 japon renkli taş ve fanustan ibaret bilenlerle dolu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.