ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
seyfo_ist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Haziran 2006 19:55
Son Ziyaret:
27 Ekim 2006 14:13
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
seyfullah cicekci
Doğum Tarihi:
12 Mayıs 1988
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SEYFULLAH ÇİÇEKÇİ.

SON 10 MESAJI

Amerikana temizleyici
Ters yüzen çöpçü ve çin ejderi aynı balıktır. Ve harika bir dip temizleyicidir. Hızlı büyürler ve kolay kolay papagan v.s gibi balıklar zarar veremez. Vatozdan daha aktiftir. Bence çin ejderi (ters yüzen çöpçü alın)
Papağanlarda hastalık

sıcaklıgı 28 e cıkar. tuzu bosver

sıcak su hastalıgı gecirir. sonra su degişimi yaparsın. KOydugun suda sıcak olsun. yani akvaryum suyu ile ısı farkı olmasın.

C. doğuranların yanına gurami..

guramilerle sorunsuz besleyebilirsiniz

ancak bahsettiginiz cüce guramidir sanırım.

cinsiyetlerini anlamak öle kolay deil bildigim kadarıyla. yavruykende belli olmuyor ztn.

Düşünceleriniz ve Önerileriniz

güçlü bey bence gayet uygun. düzenli sünger ve elyaf degisiklikleriyle sorunsuz bir akvaryumunuz olacagini dusunuyorum

kolay gelsin

sariprensesin gozundeki tabaka resimli

1,5 senelik oturmus bi akvaryumum var. 250 litre. papagan frontoza ve sari prenses besliyorum.su degisimleri,yemleme,sicaklik gibi konularda tecrübeliyim. uzun süredir bir problem yoktu.

Bugun yetiskin sari prenseslerimden bir tanesinin gozunde bir bulaniklik gördüm. Seffaf bir tabaka tek gozunu kaplamis.dikkatli bak1nca görülebiliyor.herhangi bir durgunlugu yok. Hersey normal gozukuyor. yapabilecegim bir sey var mi? bulasici olabilir mi? veya bu durum ilerler mi? tecrübeli arkadaslarin yardimlarini bekliyorum. Uzun ugraslardan sonra hasta gözü yakaladim. resimde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama seffaf tabakali göz resimdeki cikan göz.

seyfo_ist2006-10-12 20:44:23
Düşünceleriniz ve Önerileriniz

merhaba dış filtrede 4 sepetcik avr benimkinde.

en üsttekine elyaf koyuyorum. diger 3 sepette seramik var. Seramikler senelik. içlerinde yararlı bakteriler yaşıyor ve biyolojij filtreleme yapıyorlar.O yuzden seramik borucuklara hiç dokunmuyorum.Sadece en üstteki elyafı ayda bir yenisi ile değiştiriyorum.Bazı arkadaslar bakteriler acısından elyafı değiştirirken eskisinden bir parcayı yeni olana ekleyip öyle koymayı önerecektir.Şahsen ben öyle yapmıyorum. Haftalı su değişimide yaparak (%20-25 civarı) sorunsuz 1,5 senelik bir akvaryumum var. 250 litre toplam.

aurotus??

Uyumsuzluk konusuda her zaman itirazım olmustur. Akvaryum ne yaparsak yapalım yapay bir ortamdır. AKvaryum balıklarının da buyuk cogunlugu akvaryumdan baska ortam gormemislerdir. Boyle bir durumda mevcut türler asla birlikte yasamaz demek kendimizi kandırmaktan baska birsey değildir. Bu tabiki natteri ve japonu aynı akvaryuma koymayı veya ciklidlerler canli doguranlari aynı akvaryuma koyma anlamina gelmiyor. Ancak en azından benim besledigim turler icin bu imkansız degil. 250 litrede frontoza papagan ve sarı prenseslere basari ile bakıyorum. 1,5 senedir çok şükür kaybım yok. son derece uyumlular. Her ciklit akvaryumunda olacak ufak tekef tartismalar haric tabi. özellikle yavas buyuyen frontozalardaki gelismeyi gormeniz gerek. Demekki olabiliyormus. Tabiki bu herzaman olacak anlamına gelmez. Balıklarda insanlar gibidir.hepsinin ayrı bir karakteri var.

 

aurotusa gelince renkleri ok güzel diye ilgimi cekti. Ancak herkez cok hircin odlugunu soyluyor. Biraz daha arastirma yapicam belki ufak bir disi ile deneme yapabilirim.

aurotus??

Arkadasla aurotus nasil bir baliktir? resmi varsa koyabilir misiniz? boylece ayni baliktan mi bahsediyoruz emin olmak istiyorum? fiyatlari nasildir ve en önemlisi hangi türlerle yasayabilir?

bende papagan frontoza ve sarı prenses var 250 litre akvaryumum ve 1,5 senedir sorunsuz yasiyorlar. bu baliktanta eklemek istiyorum.

kış geldi, sıcaklık kac derece olmalı?
ne yazııki atman marka ila 27 dereceye getirmek mümkün deil. 2 şerli şekilde ısı artısı mümkün. o yuzden 26 derece optimum diye düşünüyorum
kış geldi, sıcaklık kac derece olmalı?
verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. 26 C de ısı sabit kalmaya devam edecektir

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.