ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Yavuz TEKE
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Aralık 2011 12:42
Son Ziyaret:
15 Eylül 2019 11:20
Toplam Mesaj:
160 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
YAVUZ TEKE
Doğum Tarihi:
17 Ocak 1991
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Buz Patenı ve Masa Tenisi Eğitmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yavuz TEKE

SON 10 MESAJI

45x45x45
Tasarim harika olmus bence, ins. En yakin Zamanda istediginiz projeye ulasirsiniz. Bu lily pipe takiminin linkini atma sansiniz varmi acaba cok hosuma gitti :) tesekkurler simdiden.
Yeni Başlayanlar Buraya/low-tech
Emegi gecenlere tesekkur ederim. Cok yararli bilgiler var bu konunun icinde.
Nano Akvaryum (Güncel Fotolar - Sorunlar )
[QUOTE=DelyDumrL] Hayırlı olsun kardeşim nacizade fikrim söyleyeyim açık yüreklilikle armatürü iade et :)

Akvaryum güzel olmuş.
[/QUOTE]

Tesekkur ederim abicim. Armatur bitki akvaryumu icin degil sanirim. O zaman tasarruflu ampule devam ediyim :) birde agqctaki mosslarin son durumu nedir abi bir bilgin var mi acaba. Ya bu sivi gubreleri nasil kullaniyim ben
Nano Akvaryum (Güncel Fotolar - Sorunlar )

Akvaryuma led armatur aldım ama bıtkı ıcın uyumlu mu tam bılmıyorum.
Agac fıgurundekı moss larda bıraz sıkıntı var yosun tuttu ve bazı yaparakları daha acık renk oldu. bu yapraklar oldu sanırım.
Bırde sıvı gubre olarak elımde npk demır ve mıkro element gubrelerı var bunları nasıl kullanıcam bılgı verırsenız sevınırım.
Bitkili akvaryuma başlarken...
Merhabalar Ferhat abi, oncelikle boyle yararli ve ders niteliginde bir konu paylastigin icin cok tesekkur ederim. Bizim gibi acemi hobicilere cok yararli bir konu. Izninle benim bir kac sorum olucakti.

1. Katmanin en altinda torf kullaniyorum demissiniz. Bu bildigimiz cicekcilerdeki torf mu yoksa akvaryum bitkileri icin ozel bir malzeme mi ?

2. Sivi gubre kullanimi hakkinda nerdeyse 1 aydir bakiyorum arastiriyorum ama kullanimi hakkinda cok az bilgi edindim malasef. Ama senin yazinda goruyorum ki sivi gübre kullanimini cesitli testler yapilarak uygulamamiz gerekiyor. Bu testleri nerden temin edebiliriz nedir bunlar hic bir bilgimiz yok bu konu hakkinda da bilgi verirsen seviniriz abi. Birde bu testlerden almazsak olmaz mi ?

Elimde potasyum , nitrat, fosfat, demir, mikro element sivi gubreleri var ( diy ), bunlarin uzerinde dozaslari yaziyor ama hepsini birden kullanmalimiyim yani hepsini ayni anda kullanbilirmiyim yoksa aradan belli bir zaman gecmelimi digerini kullanirken. Bu konular hakkinda forumda kayde deger bir makale veya yazi goremedim abi. Bu konular hakkinda biraz daha ayrintili bicimde bir yazi yazarsan sevinirim abi.

Simdiden tesekkur ederim...
Nano Akvaryum (Güncel Fotolar - Sorunlar )
Tesekkur ederim baha bey forumdan crunchhh nick li Kivanc abiden temin ettim iletisime girersen guzel bur agac figuru ayarlar sanada istersen ozelden iletisim bilgilerini verebilirim.
Nano Akvaryum (Güncel Fotolar - Sorunlar )
Cok tesekkur ederim. Malasef oyle tecrubesizlik, bu iste yeni olmak boyle hatalar yaptirabiliyor insana.
Nano Akvaryum (Güncel Fotolar - Sorunlar )


Moss wall, monte carlo bıtkılerı ve kucuk agaç fıgurlerı cıkarıldı. Onların yerıne buyuk agac fıguru, rıcca moss, willow moss, rotala red, marsılea hırsuta eklendı.

Yorumlarınızı beklıyorum... 

Burdan Kıvanç SEZEN ( crunchhh ) abime tesekkur edıyorum. Yazıcak bırsey bulamıyorum kendı adına. Dekor olsun, bıtkıler olsun, tecrubelerı olsun bana cok yardım ettı saolsun. Tekrar tesekkur ederım abı.
80*50W*45H HİGH TECH
Oncelikle hayirli olsun. Tasarimi cok begendim ins. Hersey istediginiz gibi olur takipeyim surekli guncellerseniz bizim gibi acemilere yarali bilgiler katicaksinizdir.
60x40x40 ilk Bitkili Deneyimim
Harika bir akvaryum olmus tebrik ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.