ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cmcrae
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
13
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Aralık 2011 18:57
Son Ziyaret:
17 Mart 2024 10:28
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serhat serhat
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1900
Yaş:
124
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/121401.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Yeni Kurulum Dennerle Scaper’s Tank 50l
Tasarım ayrı güzel, bitkilerinin canlılığı ayrı güzel. Tam kartpostallık. Tanklarınızı ilgiyle takip ediyorum.
Nano Crs Karides Akvaryumu
Kurulumunuz hayırlı olsun. Sumpun alttaki suyu çeken ızgara tarafına süzgeç benzeri bir tel koyarsanız yavru karidesleriniz sumpun içine kaçmayacaktır.
Nano Planted Tankla Hobiye Dönüș
Bu tankı bozacak olmanıza belki sizden fazla üzülmüşümdür şuan:) Keşke daha yavaş gelişseydi bitkiler.
Yeni Kurulum Dennerle Scaper’s Tank 50l
Yine süper bir kurulum olacak👍🏻 Tüm tanklarınızı ilgiyle takip ediyorum. Lav kayaları ile akvaryum tabanı arasına ne koydunuz?
Walstad Denemesi: 1 Akvaryumda 2 Beta
Parvula için yeterli gelmeyeceği kesin ama belki sessiflora’lara yetebilir. Elinizde mevcutsa akvaryum hacminize göre 16 watt aydınlatma daha uygun olacaktır. 16 watt ile yaklaşık litre başına 0.5 watt aydınlatma düşer.
Walstad Denemesi: 1 Akvaryumda 2 Beta
Merhaba, inşallah içinize sinen bir kurulum çıkar ortaya. Taban için 2,5-3 cm bitki toprağı dedikleri torf koymanız yeterli olacaktır. Paketinde kimyasal olduğuna dair birşey yazmadığı sürece marka fark etmeyecektir.
Bilhassa parvula ve bir ihtimal sessiflora beyaz şerit led ile gelişmeyecektir. Ucuz bir aydınlatma için 15 wattlık 6500 Kelvin tasarruflu ampul düşünebilirsiniz. Keyifli hobiler...
High Tech Bitkili Tank (sona Dogru)
Sait Bey merhaba, bu tankınızda üst katmanda hangi kumu kullanmıştınız? Zemin bitkisi( cuba diye tahmin ediyorum?) çok iyi yayılım göstermiş
Kaya Dekor Yapımı
Murat Bey tabanda silis kum kalınlığını iyi ayarlayamadığınız durumda bilhassa büyük taşın akvaryum alt camını çatlatma tehlikesi olabilir. Taş dizilimi bana göre gayet güzel olmuş.
Nano Planted Tankla Hobiye Dönüș
Ahmet Bey seyir zevki çok yüksek olan ve forumda en çok beğendiğim nano tanklardan birini elde etmişsiniz. Sabırla gün gün tüm gelişmeleri yazdığınız için yeni kurulum yapacaklara da faydalı bir konu olmuş. Repens konusuna gelirsek co2’siz yada co2 seviyesi düşük tanklarda daha hızlı adapte olup geliştiğine dair söylemler mevcut forumda. Ben de aynı şekilde düşük co2’li nano tankımda güzel bir renk ve yayılım yakalamıştım.
Takipteyim, tebrik ediyorum👍🏻
Japon Baliklarinin yuzme alani hakkinda,
[QUOTE=Hirota] Simdi ogrendim ki akvaryumumuz oldukca kucuk.Sadece 16lt likmis!! Sudaki amonyaktan oturu bu tarz kan obeklerinin olusmasi beni oldukca sasirtti.Bu durumda ilk once akvaryumumu degistirmem gerekiyor.Baliklarimi yaklasik 2 sene once aldim.O zamanlar 3cm boylarindadi.Simdi baliklardan birisi digerine gore oldukca buyuk.Digeri daha az gelisti diyebilirim.Bu konudaki bilgisizligimizden oturu bunlar oldu.Filtre,tas,isi olcer ve isitici haricinde gerekli olabilecek seyler nelerdir?

Yanitlariniz icin cok tesekkurler,
[/QUOTE]
Akvaryumunuza taş koymayın. Onun yerine silis kum gibi ince taneli kum tercih edin. Japon balıkları ince taneli kumlarla oynamayı çok sever. Ayrıca bitki olarak ise mangrove kökü üzerinde anubias ve/veya java fern   kullanırsanız hem estetik olacak hem de balıklarınız bu bitkileri yemeyecektir. Eviniz aşırı soğuk olmuyorsa ısıtıcıya da gerek olmayacaktır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.