ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SUBARUSTİ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ocak 2012 09:30
Son Ziyaret:
01 Kasım 2016 15:04
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan GÖKAŞAN
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1976
Yaş:
48
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan GÖKAŞAN

SON 10 MESAJI

Dişi Beta Erkeği Kovalıyor.
Batuhan Hocam

Teşekkür ederim.
Dişi Beta Erkeği Kovalıyor.
Merhabalar
Betalarımın çiftleşmesi için tüm ortam hazır lakin ilk defa rastladığım bir şey bu. Dişi beta hamile haliyle erkeği kovalıyor. Dişi sürekli köpüğün altına geliyor erkek de gelince önce bir yaklaşma daha sonra biri bi tarafa biri bi tarafa gidiyorlar.

Sorun nedir acaba?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sohbet Sistemi
Merhabalar,
Bu sohbet kısmını ben çözemedim. Nerden giriliyor?
YUNUSLAR SP LER ICE LAR
Merhabalar,
 
Elimde 1 haftalıktan 1 aylığa 60-70 civarı kafalı yunus yavrusu (bir o kadarda yolda), yeni doğmuştan 4 cm'e kadar 30 tane sp, 30 ' a yakında yeni doğmuştan 1 cm'e kadar ıce man ler var. Bunlara ne rakam istenir nasıl değerlendirilir. Bir akıl lütfen..
MİDYELERİM GELDİ

Anladığım kadarı ile tesislerdeki suların aktığı yerlerde yaptıkları birikimler yüzünden zararlı olarak nitelendirilmiş. Ancak suyun filtrelenmesi hususunda faydalı olduğu belirtilmiş. Midyeler akıntıları sevdikleri için o bölümlerde birikim yapmalrı gayet normal.  Ben çok memnunum. Tankımda dış filtre var, iç filtre var ve midyelerle birde doğal filtrasyon yapıyorum...;)

ANUBİASTAKİ HIZLI BÜYÜME !
[QUOTE=Volkan ULUĞ]Anubiasın köklerinde hızlı gelişme herhangi bir ek besin bulamadığı için ( gübre gibi ) suda ki minerallerle beslenip bu tür gelişme gösteriyor. Aynı şekilde benim vatoz tankımda da mevcut, bu bitkinin sağlıklı olduğunu gösterir. [/QUOTE]
 
Bu gelişmeye bir ek daha yapayım. Kayanın arasından yukarı doğru uzuyor :)
ANUBİASTAKİ HIZLI BÜYÜME !

Merhabalar,

Cumartesi günü bir arkadşımdan aldığım yaklaşık 8-9 cm lik Anubiası içinde Yunus, Sp, İce ve Vatozlarımın olduğu 450 lt'lik tankıma kayaya misina ile bağlayarak koydum. Bildiğim kadarı ile yavaş gelişende bir bitki. Ancak pazatesi sabahı kökteki uzamaya inanamadım.Yaklaşık 2-3 cm uzamıştı.  Bu büyümeden ne sonuç çıkarmam gerekiyor. Bu konudaki paylaşımlarınızı bekliyorum.
MİDYELERİM GELDİ
Günaydın Herkeze
 
3. Günün sabahı, midyeler yavaş yavaş ortama alışmaya başladılar sanırım ki kuma gömülmeler başladı. Küçük akvaryuma bıraktığım ise yerini değiştirmiş geziyor.
MİDYELERİM GELDİ

Herkeze Günaydın,

Sabah saat 7 merakım dorukta! Hemen cep telefonundan fotoğraf çektim. Çok net çıkmıyo ama maksat görüntü paylaşmak. Genel izlenimim şöyle, en büyük tanktakilerden birkaçı hafif yer değişmiş ancak 1 tanesi kuma gömülmeye başlamış ;) diğerleri halen sabit. En küçükteki dün en son yaptığı hareket ile öylece duruyor. Şimdi işyerine gidicem bakalım ne yaptılar...
 
Buyrun resimler....
 
MİDYELERİM GELDİ
Herkeze Merhaba
 
Benim gibi merak eden tüm dostlarla paylaşmak istedim.
Bugün, internetten sipariş ettiğim 21 midyem geldi. 4 tanesini 94 litereye, 16 tnesini 450 litreye 1 tanesini de 15 litrelik akvaryumlarıma dağıttım. Büyük olan akvaryumlarda cikletlerim var ve bu akvaryumlarda ısıtıcılar (26-28 C) ve iç - dış filtreler var. 15 lik olan da sadece bir adet japon var ve pipo filtre var, ısıtıcı yok. Yaklaşık 18 C . 94 lük akvaryum işyerimde olduğundan şu ne durumdalar bilemiyorum. 450 lt'likte yavruluktakiler hariç 50 civarı yunus, sp ve ice var. Midyeleri attım birkaçı az az açılıp kapanıyorlar diğerlerinde bir hareket yok. Balıkların çok ilgisini çekmiş olacaklar ki etraflarından ayrılmıyorlar dolayısıyla tam açılacak gibi olurken geri kapanıyorlar. Vatozlar hemen tepelerine çıktılar. Şimdilik yerleri sabit duruyrlar. En ilginç olanı ise 15 lik akvaryumdaki. Hemen hareket ve kuma gömülme hareketlerine başladı. Sanırım tüm yorumlarda geçtiği gibi suyun derecesi hareketlenmeleri için çok etkili.
Şimdi ışıkları kapattım. Bakalım sabah ki durumları ne olacak. Mümkün olursa fotolarını çekp sizlerle paylaşırım. Şimdilik kalın sağlıcakla...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.