ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KOZEL16
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ocak 2012 00:27
Son Ziyaret:
08 Temmuz 2015 22:02
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kerim özel
Doğum Tarihi:
21 Nisan 1978
Yaş:
46
İl:
Bursa
Meslek:
yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kerim ÖZEL
BLACK KRİZA
DUBOİSİ MASWA
KRİZA GOLD
RED BEMBA
ALBİNO RED CHEEK

SON 10 MESAJI

F0 Brichardi İsonga
Tebrikler Murat bey güzel bir çalışma.
Tropheops Albino Red Cheek (malawinin tropu) yeni videolar
Babur bey, balıklarınız çok güzel maşallah. Sizin balıkların kanını taşıyan 54 adet damızlık altı bende edindim ve sever besliyorum.
200LT TÜR TAVSİYESİ
Sarı prenses olabilir.
Tropheus Duboisi
Tropheuslar geniş hacimlı akvaryum ister 4 adet tropheustan hem zevk alamassın hem de yavru alman çok zor olur küçük koloni olduğu için.
633 litre Akvaryum için tür tavsiyesi ? :)
Yeni akvaryumunuz hayırlı olsun öğle büyük akvaryuma tropheus yakışır suyun oturması içinde aylarca beklemenize gerek yok 1 hafta sonra suyunuz oturur bir an evvel balık koyabilirsiniz.
aqua resul çolak dan alına balıklar hakkında
Evet arkadaşlar sözlerinize katılıyorum siz siz olun acele etmeyin güvenilir firmalardan balık temin edin resul çolak firmasından kesinlikle alış veriş yapmayın çevremdeki insanlardan çok kötü yarumlar alıyorum bu firma ümraniyede oradan dahi beni aradılar resul çolaktan ne zamn balık aldıysak öldürdük diyorlar kesinlikle iyi firmadan alın karantina süresini doldurmuş sözüne güvenilir insanları tercih edin dünyanın parasını ödüyorsunnuz yazık günah çok dikkat edin.  
aqua resul çolak dan alına balıklar hakkında
Salih Abi, çok fazla forma giren bir insan değilim beni zaten tanıyorsun Kerim özel olarak forma çok fazla girmediğim için abimin üyeliği var oradan takip ediyorum benden başkası da zaten bu üyeliği kullanmıyor abim dahil kullanmıyor ama en kısa sürede bu üyeliği güncelleyeceğim saygılarımla..
aqua resul çolak dan alına balıklar hakkında
Merhaba, 
Tüm arkadaşlara hayırlı cumalar, Resul Çolak firmasından daha öncede alışverişim oldu bir çok kez balık aldım ölenler oldu yaşayanlar oldu fo balığın riskini bilerek aldık ama hiç bir zaman ölen balığın telafisi konusunda talebimiz olmadı olmazda ; son yaşanan bu olayda resul beyin suçu olduğunu düşünmüyorum oraya bıraktığı sorumlu kişilerde sıkıntı var ve bugüne kadar hiç bir zamanda resul beyle muhatab olmadım kendisini tanımıyorum. Ama Resul beyin  yazımı tam okumadığını veyahutta algılayamadığını düşünüyorum, dişi ve erkek konusunu gelince siz AFRİKADA işin ehli kimselerin orada cinsiyet ayırdığını ve ayrı kolilerde geldiğini söylediniz siz işin başında durmadığınız için oradaki çalışanların bizlerle nasıl konuştuğunu bilmiyorsunuz oranın yetkilileri bize dişi ve erkeklerin karışık koli içerisinde TÜRKİYE ye geldiğini ve kendilerinin orada ayırdığını ve ayrı tanklara koyduklarını söylüyorlar ben hatta telefonda AFRİKADAN cinsiyet ayrımı yapılıp yapılmadığını ve ayrı gelip gelmediğini sordum hayır orada yapılmıyor denildi bu konuda size yemin ederim siz birde cinsiyet konusunda emin olmadığımız söylüyorsunuz biz burada hatta sizlerinde müşterisi olan işin ehli arkadaşlarla birlikte baktık, cinsiyet konusunda bir yanlışımız yok sizler meydana gelen mağduriyeti telefi edecek güçte bir firma olduğunuzu söylüyorsunuz peki her ithalatınızda bizi arayıp bilgi veren arkadaşlar neden telefonlarımıza artık cevap vermiyor veya geri dönüş yapmıyorlar?  
   
Bu adama dikkat edin dolandırılmayın
Arkadaşlar ben iki tarafı da haklı bulamadım aralarında anlaşıp helalleşmeleri konusunda tavsiye de bulunuyorum fakat 2 tarafta bu olaydan ders çıkartıp kendine çeki düzen vermeleri şart. 

aqua resul çolak dan alına balıklar hakkında
Ahmet bey, konuya çok güzel açıklık getirmişsiniz erkek dişi oranını bırakın fiyat konusunda da hiç hoş olamayan şeyler yaşamışız bundan sonraki hobici arkadaşlar çok daha dikkat etmeli bu tür problemleri gördükçe  yoğurdu üfleyerek yemeleri konusunda yararlı olacaktır kimsenenin hakkı kimsede kalmaz ;  

Ebu Hureyre (R.A.)dan rivayete göre Hz.Peygamber (S.A.V.) Efendimiz:

“Kıyamet günü hak sahiplerine haklarını mutlaka eda edeceksiniz. Öyle ki kabış (boynuzsuz) koyun için, boynuzlu koyundan kısas alınacak, taşa (niye bir başka) taş üzerine yüklenip kaldığından; adamın adamı niye yaraladığından sorulacak.”1

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.