ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sinna
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Şubat 2012 18:58
Son Ziyaret:
10 Mayıs 2012 20:17
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan Can
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1995
Yaş:
29
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serkan Can

SON 3 MESAJI

Betam ölüyor mu?
Yaptığınız öneriler için hepinize çok teşekkür ederim, fakat geç kaldım çünkü sabah uyandığımda erkek malesef ölmüştü. Keşke forumu daha önce tanıma şansım olsaydı ve derslerimden vakit bulup daha fazla ilgilenebilseydim,sadece yem vermekle olmuyor. Artık önerilerinize göre dişiyi yaşatmaya çalışacam. Bitki olayına gelince bana aldığım balıkçı dedi yapay bitkileri koyabilirsin diye, sağolsunlar çok yönlendirmiyorlar,bu işe yeni başlayanlar ve bilmeyenler için kötü bi deneyim oluyor ve olan zavallı balıklara oluyor. Artık sizlerin sayesinde birşeyler öğrenmeye çalışacam. 
Saygılarımla.
Betam ölüyor mu?
Merhaba arkadaşlar.

Kasım ayında erkek beta alarak başlamıştım balık beslemeye, öğrenci olduğum için maliyeti de düşük olsun diye akvaryumcu bana beta akvaryumu verdi uygun bi fiyata. Filtre şelale,bitki,kum,ilaç falan vardı içinde. 1 ay önce de dişi beta hediye geldi mecbur akvaryumu ayırmak durumunda kaldım. Fakat yaklaşık 1,5-2 haftadır erkek de gözle görülür biçimde durgunluk söz konusu. Yem yemiyor, köpük yapmıyor,dişiye yaklaşınca kabarmıyor,sürekli akvaryumun altında hafif yan durmuş bir biçimde sanki can çekişiyor. O gösterişli kuyrukları küçüldü gitti. Ne yapmam lazım, yardım ederseniz çok sevinirim,ne önerirsiniz?

Akvaryum


Beta



VUSLAT2012-02-18 09:02:09
Erkek Beta Hakkında
Herkese Merhaba

Aynı akvaryumda arada ayırıcı olmak koşuluyla bir dişi birde erkek beta besliyorum. Dişi betayı akvaryuma koyduğum anda erkek köpük yapmaya başlamıştı. 1 hafta geçtikten sonra erkeğin köpük yapma işleminin de tamamlamasıyla birlikte aradaki ayırıcıyı kaldırdım fakat erkek dişiye aşırı derecede saldırmaya başladı. Bende tekrardan ayırmak zorunda kaldım, hatta dişinin uzun süre hareket etmediğini ve bir süzgecini yaklaşık yarın gün kullanmadığını gözlemledim. Neyse bi şekilde eski haline geldi. Şimdi aradan 2 hafta geçti bu sefer erkek hiç köpük yapmamaya başladı. Hatta belirli bir yer edindi sürekli akvaryumun altında kıpırdamadan duruyor.Yem verdiğimde veya cama falan vurduğumda hareket ediyor. 

Bu durumda ne yapmam lazım, daha çiftleşmeye hazır mı değiller yoksa hastalık mı söz konusu?

Şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.