ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ceremi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Mart 2012 16:57
Son Ziyaret:
15 Mayıs 2022 23:20
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serhat Bağatır
Doğum Tarihi:
10 Ekim 1979
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



SON 10 MESAJI

yunuslarımın cinsiyetlerini cözme zamanı geldi
Resimlere göre hepsi dişi görünüyor ama anüs vent kontrolü yapsan iyi olur.Resimlede alkalı olabilir ama renklerini tam almamışlar yem menülerine renk pingmentlerini gelişmesine yardımcı renklendirici yemler ilave edersen iyi olur.Güle güle büyüt.
crowe03 karma ciklet akvaryumum
Hayrını gör güzel dizayn etmişsin tankını ama en güzeli arka fonun olmuş ve videon çok profesyonel.
Bol balıklı günler...
sepet filreden sump
Serdar konuyu anladım iyi günlerde kullan hobi adına uğraşın çok güzel mantıklı ama görsellik dışında tek eksisi kullanmış olduğun motorun 25 w olması çünkü elektrik tasarrufu adına 10/15w arası ile saatte 800lt çeviren motor kullanabilirdin ve malum güç ne kadar fazlaysa ses o kadar yüksek çıkıyor.Motorun su çeken vana bölümünün ağzınada file kullanırsan daha iyi olur.(Bayan çorabı mesela)
Saygılar.
sepet filreden sump
Evet zaten sıralamanın şeklini çizmissin bu arada 600 lt saatte çok fazla 125 lt. için.Sump sistemini nasıl uyguladım resim eklersen görelim.
sepet filreden sump
Yaptığın sump sisteminin sirkülasyon devri sepetin çapıyla alakalı yeterli olup olmaması bunu sizin gözlemlemeniz gerek.
Sıralamayı
bioball
seramaik halka
karbon
elyaf
şeklinde yapabilirsin.
Severumda benek
Kardeşim bu durum sıkıntı yaratır diğerleri için karantinaya al ve tedaviye başla mantar veya yüzgeç erimesi başlangıcı olabilir.Bu sorunla alakalı kaliteli marka ilaçlarla 1 hafta 10 gün arası tedavi uygula.Karintana suyuna mutlaka tuz ekle ve bol oksijen ver.
malavi akvaryumum
Güzel dekor olmuş arkaya güzel bir poster ile daha güzel durur.Hayrını gör sadece filtre yeterli mi? 

Şimdilik sorun olmaz ama balıklar büyüyünce bakımdan dolayı uğraştırır seni.Su değişimlerinde mutlaka dinlendirdiğin suyada su hazırlayıcı kullanmanda fayda var. 
Bol balıklı günler....
İSTAVRİT2012-11-30 19:09:46
Sarı prensesimin neyi var:(
Hareketsiz baş yukarı veya aşağı durması yeni balık ekleme yüzünden korkudan stres kaynaklı olabilir ama resimde gördüğüm kadarıyla dediğin gibi pullarında problem görünüyor. hemen ayır diğer balıkların sağlığı açısından ve kullandığın metilen mavisi ve fungus ilaçları buna çözüm getirmez iç ve dış parazitler için  ilaç al ve markası iyi olsun 1 hafta 10 gün tuz oranı ve oksijeni yüksek suda ilaçla tedaviye git.Karantina için 5 lt gibi boş su şaşalları kullanabilirsin.
Canlı Doğuran Akvaryumuna Sp
Bana kalırsa canlı doğuranları hemen elinden çıkar dişi kalsın.Dişi damızlık ise tecrübelidir kendi kusup bıraksın sonra yavruları yavruluğa alırsın.
 1 d 1 e daha yetişkin sp alır tamamen malawiye dönüş yaparsın yavrular biraz büyürken belki bir kaç batım daha yavru eklersen tankın yavru dolar damızlıklarıda sonradan elinden çıkarırsın yavrular büyüdükçe elersin içinden kendine koloni için en sağlıklı ,renkli ve güzelleri bırakırsın daha mantıklı tabii karar senin.
Canlı Doğuran Akvaryumuna Sp
Mesajında kızacaksınız diye başlayınca ve damızlığı kusturduktan sonra geri vermeden bahsedince öyle anladım ben barış kızma bana.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.