ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emre24
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Mart 2012 15:55
Son Ziyaret:
14 Nisan 2013 10:28
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre ATILGAN
Doğum Tarihi:
02 Nisan 1991
Yaş:
33
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre ATILGAN=MERSİN/Silifke
100*40*45=14 Japon(Hediye) 4 Vatos 5 Çöpcü
165*55*55=(Tasarım Aşamasında)

SON 10 MESAJI

Anlaşmalı kargo

PTT Kargo gönderilen kargonun sorumluluğunu almıyor şöyleki kargoya zarar geldiğinde PTT sorumlu değildir. Gönderilen kargolarda eşyaları sıkıca sararak gönderdiğinizde sorun olmayabiliyor fakat canlı gönderimi tahmin bile edemiyorum.... 

Japon Balığı Akvaryumumda Ani Ölümler
Tamam deneyeceğim 1.5 yemi sabah aksam olmak üzere 2 ye bölüyorum yani günlük toplam 1.5 bu günden sonra 1 e böleceğim sağolun yardımlarınız için.
alıştırmadan suya koydum oscar
İnşallah birşey olmaz kardes bende ilk o hatayı yaptım banada böyle önerdiler yaptım düzeldiler inşallah aynen olur.
alıştırmadan suya koydum oscar

Elinle felan dokunma mümkün olduğunca görünme bile kardeş biraz ortama alışsınlar düzelirler ama sakin bırak hatta mümkünse ışığı kıs yada kapat biraz sakinleşsinler.


Japon Balığı Akvaryumumda Ani Ölümler
Ölen balıklarda şişlik yok yemleme sabah aksam toplam olmak üzere balık basına 1.5 tane veriyorum. Su değişimi ortalama olarak söyledim yani en sık 5 en fazla 8 günde 1 garanti yapıyorum. Su değişiminden kastım % 20 dip çekimi yaptığımda bekletilmiş su eklemem sular en az 1 hafta dinlenmiş oluyor. Kılor giderici ve vitaminlerden de yararlanıyorum. Yeniyim bir ara yine böyle oldu yapay bitkilerden öldüler çıkardım şimdi yapay hiçbirşey yok tamamen doğal akvaryumun içi suya el dokundurmuyorum. 
Japon Balığı Akvaryumumda Ani Ölümler
Fotoğraf:İstenirse ekleyebilirim.

Canlıdaki Belirtiler: Canlıda gözle görülür bir etken göremedim forumda uzun bir araştırma yaptım ve konusu açılan hiçbir hastalığı yada belirtisini gözleyemedim. Balıklar çok sağlıklı gözüküyor yem konusunda SERA marka yem kullanıyorum. Akvaryumun her yerinde yüzen sağlam balıkları 1 veya 2 saat sonra aniden ölüyor. (Ölü balıkları incelediğimde beyaz leke kuyruk erimesi kırmızı solungaçlar vb konusu açılan hiçbir belirti yok.) Sorun neyde anlamıyorum sizin tecrübelerinizden ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Akvaryum Kapasitesi (litre): Şuanki Su Miktarıyla 110 lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:5 Çöpçü ve 4 Vatoz

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Su 24 Derecede Sabitlendi

Filitrasyon ve Donanımlar : İç Filtre 2 adet biri tek diğeri çift sepetli + Dış filtre 3 Sepetli + 200 W Çelik Isıtıcı + Çift Çıkışlı Hava Motoru + 3 Renkli Led Işık (Mor rengi kullanıyorum renk değişimi balıkları için zararlı oluyormus diye okumustum.)

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Metilen Mavisi + Kılor Giderici + Vitamin

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : Ortalama 5 günde 1 % 20 Su Değişimi Ve Dip Temizliği Yapılıyor

Topladığım Taşlar

Anladım burada hava çok sıcak dediğiniz gibi yaparım olmazsa ne olur ne olmaz sağolun yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Topladığım Taşlar
Teşekkürler suya koydum yarına kadar beklesin yarın kaynatıp koyacağım sağolun...
Topladığım Taşlar

Bir kaç tane taş buldum delikli güzel gözüküyorlar tamamlayıcı dekor olarak kullanmak istiyorum fakat salınım yaparmı diye korkuyorum fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.(Denizden topladım ve bazılarının içinde küçük midye kabukları var)

Bunu Nasıl Yapıyorlar?

Bu sistemi deniyorum forumda ben paylaşmıştım videoyu başka bir linkte sınavlardan yeni vakit buldum yapabilirsem paylaşımlarımı aktaracağım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.