ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Oguz Bulut
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Nisan 2012 15:05
Son Ziyaret:
07 Şubat 2016 15:45
Toplam Mesaj:
40 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1917
Yaş:
107
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var?
Hayvanlari zaten dogasindan yeterince kopariyoruz bari dogumlarinda eziyet cektirmeyelim diyerek 2-2.5 litre gibi komik alanlara hapsemeyelim hayvancaklari. En sagliklisi ana tankta dogumdur. Daha sonra daha saglikli beslenip diger baliklar tarafindan yenmemeleğimi icin yavruluga almaktir.
Yavrulukda ne kadar daha tutmam gerekli

[QUOTE=Melih Atalay]bn bugün 2 erkek 3 dişi lepistes aldım balığı koyduğum dakikada yavruladı akvaryuma diğer dişimde akşam saatlerinde yavruladı ana tankda duruyo hiç bulaşan yok 5 tane tamızlığım var ama yavrular rahat rahat üstlerde yüzüyo[/QUOTE]

Benim disilerimin karni kapkara aldim hala kapkara ve damizlik boy. Baya da sisik karinlari. 1 haftadir digumu bekliyorum. Sizde de anusun ustlerinde kararma var miydi?

Co2 sorun çıktı
Karisimi bosaltip yeniden hazirlamanizi oneririm.
Bitkilerin yanindan kök cikiyor
Hocam kusura bakmayin ama basligi okuyunca bastim kahkahayi  Bende de boyle bir olusum basladi gibi. Low-Tech. CO2 ve gubre kullanimi yok. Yuzey cok hafif dalgalandiliyor. Hava motoru kullanimi yok. Taban Hagen Siyah Kum. Su an icin sorun etmiyorum.
Yavrulukda ne kadar daha tutmam gerekli
Henuz cok kucukler. Kesinlikle ana tanka almamalisiniz. Zaten saklanacak yer de yok ana tankta. Yavru akvaryumu varsa oraya alin cunku yavrulugun alt tarafi oldukca kucuk. Yuzgecleri gelisemez.
Lepistes Moly Karma Akvaryumum
Yuzeyi dalgalandirmak ciddi miktarda CO2 kaybi yaratiyor. En kisa zamanda ic filtredeki hava hortumunu cikartmalisiniz. Onun disinda cok guzel gorunuyor ellerinize saglik.MASALLAH.
Dogumdan sonra lepistes yavrulari

u[QUOTE=Duman Han]İç filtrenizi bayan çorabıyla sarmayı deneyiniz en azından içine kaçışlar önlenebilir  ya da bu süre zarfında pipo filtreler kullanmaya çalışınız olmazsa bitkili bir akvaryumdan yavru toplamak tam bir kabusa dönüşebilir...Kökünden çıkan bitkiler yakalanamayan yavrular gözden kaçıp baştan uğraştıranlar...bitkili ve saklanma alanları mevcut ise bırakın ana tankta doğsun büyüsünler yok diyorsanız toplamanız çok güç olacağından ana tankta doğum dışında bir takım yollar deneyeceksiniz..[/QUOTE]

Ana tankta dogum dusunuyorum. Kadin corabini deneyecegim. Bu arada dun aksam bir disi ic filtrenin tepesinde pustu hep bu gun normal yuzdu simdi yine ic filtrenin tepesine gitti orada bekliyor. Anormal bir durum mu sizce?

Dogumdan sonra lepistes yavrulari
1e2d 56 litre bitkili lepistestankimda 2 disinin de karni dolu. Eli kulaginda dogurdu doguracak arkadaslar. En saglikli dogum tankta dogum deniyor ama dogumdan sonra yavrulari nasil toplayabilirim? İc filtre cok buyuk ihtimal yavru ceker o yuzden dogumdan sonra yavrulari ayni tankin icinde yavruluga almak istiyorum. Dogumdan sonra yavrulari nasil toplayabilirim?
Sorunum çözüldü.
Arkadaşlar konuya gerek kalmadı gerekli cevapları aldım ve uyguladım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.