ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Tropicfish34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Nisan 2012 23:06
Son Ziyaret:
23 Eylül 2023 23:27
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bora Aşık
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bora Aşık

SON 6 MESAJI

Başlangıç
Bugün lepisteslerimin tamamı öldü.(Bir tane kalmıştı zaten.) Ben de yerine 3 dişi 1 erkek plati koydum. Bu arada lambamın balastı bozulmuştu, onları yaptırdım ve balıkların renkleri çok daha canlı görünüyor. Görüntüsü güzel ve şu anlık herhangi bir problem yok bitkiler de gayet canlı duruyorlar. Hiçbir sıkıntım yok. Akvaryumdaki her ekipman sağlıklı çalışıyor ve canlılar gayet iyi gözüküyorlar. Şu anda sadece bir sorum var o da yemleme konusunda benim şu anda bir kutu sera guppy gran yemim var( granül lepistes yemi) Ancak bu yemi ne kadar atmam gerek LUTFEN beni bilgilendirin teşekkürler.
Başlangıç
Öncelikle akvaryumda sera aquatan kullanıyorum, ve balıkları eklemeden önce 2 gün dinlendi( Filtre vs. tamamen açık) ayrıca Sera bio nitrivec(bakteri) ve vitaminde ekledim. Balıkları salarken de 15 dakika falan bekletip saldım. Ancak büyük ihtimalle 1 haftadır yaşamış olan(eklemeden önce) lepisteslerim 4 gün önce eklediğim çöpçüleri aldığım akvaryumcunun suyundan bir hastalık kapmış olabilir yada ben floresanlarım patladığı için eklediğim masa lambasından şüpheleniyorum. Bu arada ısıyı 26 derece de sabitledim. Cevaplarınızı bekliyorum.
Başlangıç
Merhabalar, 
 maalasef akvaryumumdaki 5 balığı bir gün içinde kaybettim. Her ne kadar akvaryum daki suyun parametreleri uygun olsa bile ölmeyenler gayet hareketliler. Akvaryumda her hangi bir kötü şey görmüyorum. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN!
Başlangıç
Sonunda herşeyiyle akvaryumumu kurdum. Bır ıkı gun oluyo ve yaptıgım teste gore su parametrelerı saglıklı. Akvaryumumda on ıkı balık ve dort bıtkı var balık sayısında degısıklık dusunmuyorum ama belkı daha bıtkı eklerım. Ancak daha dun tam demıstım kı cok guzel sonunda kurdum, sımdıde akvaryumdakı floresanım patladı. Ben de sımdılık masa lambamı kullanıyorum. Lamba olarak ne onerırsınız? Cok tesekkurler.
Başlangıç
Merhaba,
Öncelikle Furkan abiye çok teşekkür ederim. Bugün az önce arkadaşımdan aldığım iki albino çöpçüyü ve birer tane vatoz ve zebra balıklarını akvaryumuma ekledım ancak arkadaşım akvaryumumun Atman AT-F200 filtremin ve Gro-Lux florasanımın yetersiz olduğunu belirtti. Ama akvaryumum 35 lıtre olmasına rağmen dış filtre kullanmamı ve grolux e takviye olarak bir floresan daha eklememi soyledıgı oncelıklı sorum eğer floresan eklemem şartsa hangi floresanı eklemeliyim ve dış filtre eklemem şartmı çünkÜ akvaryum daki filtrenin debisi bana yeterli geldi.
Başlangıç
Meraba, 
    Ben akvaryum hobisine başlamaya karar verdim. Ve bu hobi için forumda ve akvaryum.com da bir araştırma yaptım. Ve kendime başlangıç olarak 35 litrelik bir akvaryum 150 litre/saat su çeviren bir iç filtre 100 wattlık bir ısıtıcı  değerlerini bilmediğim tek çıkışlı bir hava pompası bir gro lux bir kaya ve 3 torba akvaryum dibini kaplayabilecek kadar çakıl aldım ve kurdum. Ve şimdilik içinde bir bambu var. Sizden her türlü önerilerinizi bekliyorum. Akvaryumum lepistes beslemek için yeterli mi? ve akvaryumumun eksiği olup olmadığı öncelikli sorularım şimdiden herkese teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.