ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FuTTeRWaCKeN
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Aralık 2012 18:12
Son Ziyaret:
04 Şubat 2018 21:36
Toplam Mesaj:
556 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kadir TOK
Doğum Tarihi:
13 Ekim 1982
Yaş:
41
İl:
Ankara
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kadir TOK

SON 10 MESAJI

400 Litre İçin Ekonomik Isıtıcı..?
400 litrelik bir akvaryuma ekonomiden ziyade kaliteli bir ısıtıcı uygun olacaktır. Eheim Jager 300 watt tavsiye edebilirim. İkinci elini iyi araştırırsanız 40 - 50 TL' ye kadar bulabilirsiniz. Sıfırı ise 80 - 100 TL civarında bulunmakta.
İthal akvaryum tavsiyesi
Yuemei marka 1 metrelik akvaryumu 1 seneden fazla süredir kullanmaktayım, ikinci el aldım. Benden önce ki sahibi ya da sahipleri de ne kadar kullandıysa artık... Şu anda akvaryum zeminden dolayı eğimli durmasına rağmen halen çatlamadı, patlamadı. İşin özeti nakliyeden nakliyeye, kullanımdan kullanıma durum değişmekte.
Tropheus ile bakılabilecek tropheus türleri
Kısa süre öncesinde tropheus' a geçen birisi olarak akvaryumumda; kasakalawe, ilangi yellow ve red chimba var. Hepsi de damızlık altı boyda. Şahsi fikrimi sorarsanız bu durumdan hiç hoşnut değilim. Red chimba ve kasakalawe koyu renkli balıklar olduğu için akvaryum tabanımda siyah bazalt kum üzerine beyaz silis kum olduğu halde sanki siyah siyah balıklar akvaryumdaymış gibi bir hissiyat oluşturuyor insanda. Baskın erkek de red chimba' dan olduğu için ilangi yellow' lar da kendisini gösteremedi.
Yeni başlayacaklar için tavsiyem tropheus'lar çevre renklerinden çok fazla etkilendikleri için beyaz ya da beyaz kum rengine yakın renklerde kum seçimi ile birlikte ilangi yellow vs. gibi açık renkli balıkları tek tür beslemeniz olacaktır (Tamamen yaşadıklarım üzerine şahsi fikrim).
FuTTeRWaCKeN2015-01-08 11:59:41
melek baligi icin bilgi
[QUOTE=asfcgi] [QUOTE=FuTTeRWaCKeN] Farklı göllerin balıkları. Melek balığından yavru almayı geçin, melek balıklarınızı dahi kaybetmeniz olası.[/QUOTE]
Ustam ya amaclari ne bilmiyorum ilan icin ariyorlar takas dusunurmusun diyorlar yunuslarin yanina olabilecekse olur diyorum melek diyorlar [/QUOTE]

"Malawi gölü balıkları dışında takas düşünmüyorum, şayet melekle takas yapacaksak, yanında bir de tüm set akvaryum verin ki meleklerin de yaşama şansı olsun", dersin. Ya da en güzel cevap; "nakit düşünüyorum, takas düşünmüyorum" olabilir.
FuTTeRWaCKeN2015-01-08 11:27:41
melek baligi icin bilgi
Farklı göllerin balıkları. Melek balığından yavru almayı geçin, melek balıklarınızı dahi kaybetmeniz olası.
hamile balık
Yumurtaların biçimi, büyüklüğü, rengi canlıya göre değişiklik gösterir.
Beyaz arka fon
Bauhaus, Tekzen tarzı yerlere bakın, belki bulma ihtimaliniz var.
Olmuş mu dersiniz? 300LT Malawi Mbuna (foto ekli)
Görsel yönden harika olmuş. Ayrıca akvaryumla da televizyon gayet uyumlu. Reklamlar başladığında kanal değiştirmez, direk akvaryumu izlersiniz :)
Akvaryumumum boyutu
Akvaryum hacmi; en, boy ve yüksekliğin çarpımıyla elde edilir. Balık sayısına gelince de lepisteslerin ilerde üreyeceğini düşünürsek akvaryumun yetersiz kalacaktır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.