ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yakuphan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2013 22:30
Son Ziyaret:
06 Ağustos 2015 00:29
Toplam Mesaj:
188 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yakup han
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Balıkcı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


900lt+900lt+700lt+700lt+500lt+500lt+300lt+170lt+170lt+170lt+150lt+80lt :)
Tropheus black kriza+ikola kaiser+discus+s.p+mp+paslı+challenger+senegalbişir+arowan+tarak+red tale kedi :)

SON 10 MESAJI

bitkili akvaryum salyongoz sorunu
Egerkı onune gecemezsenız akvaryumunuz yabanı salyangozla dolucak :) ve bıtkılerı yemeye bayılırlar :)
tavsıyem hemen ya makrakanta almanız yada katıl salyangoz almanız..

akvaryum Tamiratı
Benım 2.40 boyunda olan tankımda enlemesıne boydan boya catlak olustu,camcıda cagırmadan kendım hallettım bayada saglam oldu,akvaryumu felan daraltmana gerek yok.msj yoluyla ulas bana tarıf edım sana aynısını yap sapa saglam olur..
Discus ve Yeni Baslangıc
Katıl salyangozların boyutları dıgerlerıne gore daha buyuk o yuzden oncelık yabanı salyangozlara verıceklerdır,tabı tahmın yurutuyorum suanda :)
Discus ve Yeni Baslangıc
Farkındayım ama oncelıkle salyangozların temızlenmesı lazım,aksı halde bıtkı dayanmıyor..o yuzden katıl salyangoz ve matraganta ekledım tanka..guzelce bı temızlık yapsınlar daha sonra canlı bıtkı eklenıcektır :)
Tesekkurler..
yakuphan2014-11-27 22:52:17
Discus ve Yeni Baslangıc
Herkeze slmlar arkadaslar,yakın bı abımın ısrarı ve hedıyelerı uzerıne evımde kurulu olan 450lt akvaryumu discusa cevırdım.Bırcok tur bakan ve yetısıtıren bırı olarak sızınle paylasmak ıstegım onemlı bırsey var,gercekten dıscus bır ayrıcalıktır.Her gecen gun karekterıs bır balık oldugu ve gereklı ılgı gosterıldıgınde elınızden yem yıyıcek kadar sıze yaklasabılen aynı zamanda cok kırılgan bır tur oldugunu belırtmek ısterım..
Resımlerı paylasıyorum umarım begenırsınız.
Sımdıden hepınıze tesekkurler...






yakuphan2014-11-27 22:47:47
Sari Prenses Hakkinda
Valla arkadaslar ayda en az 500 sp,mp ve paslı yavru alıyorum daha hıc para kazanamadım :) dvmlı masrafa gıdıor :) ama akvaryuma yenı baslayan bır hobıcı olarak tavsıyem tek tur ya mp yada sp alman,hatta mp alman daha mantıklı agızları daha buyuk olur ve daha cok yavru alırlar :) tek bır akvaryumla yavru alıp buyutup yem takas olarak dusunup hayal kurma bence,arkadasımın dedıgı gıbı en az 3lu set lazım...
Yeni akvaryum tür tavsiyesi
Sevgılı kardesım 250 300 lt akvaryumda yazdıgın balıklar bakılmaz haberın olsun,arowanada bakılmaz bı zaman sonra sıkısıklık yasıyıcaksın sıgmıyıcaklar o tanka haberın olsun..sana ıugun green terror ve astronot olabılır cok fazla karıstırma bence daha sonra sorunlar yasarsın.cunku yazmıs oldugun balıkların hepsı agresıf balıklar..
sarı prenses
Ayrı bır tankınız varsa,aynı akvaryum suyuyla balıgı yumurta aldıktan 3,4 gun sonra dıger tanka alın,sıcaklıkda 27,28 derece olsun,baska bır balık rahatsız etmesın bırde boyle deneyın.yavas yavas alısıcaktır balıgınız.
Balığıma Acıyorum :(:
Yorumlarda yazıldıgı gıbı saglıklı ve calıskan bır damızlıgınız mevcut buda ıyı bırsey emın olun,aynı sekılde dvm edıp dısılerı hazırlıyıcak ve yumurta almaya baslatıcak,tahmınende ılk yumurtaları bı 6 ay kadar dvmlı atıp alıcaklar,ondan sonrada kolonızı genısletmeye baslıyıcaksınız ins :)
Kiralık Ev ve Akvaryum
[QUOTE=tatalevo]Yakuphan bey, maşallah akvaryumlarınıza baktığımda siz bu işi hastalıktan çok daha ileri seviyelere taşımışsınız. Yardımcı olma çabalarınız için teşekkürler. Ev alma gbi bir durum olursa artık yardımcı olursunuz. 

Birde aynı türlere ilgi duyuyoruz sanırım. Sizden öğreneceğim çok şey olacaktır.:)





[QUOTE=yakuphan]Sevgılı kardesım bu hobıye asık olan bırı bunları hıc dusunmez hıcbır sorunda yasamazsın tasınırken.baya buyuk akvaryumlar tasıdım ve kurdum o yuzden bence takılma boyle seyler.
tasınmaya karar verdıgın zaman 100lt bı akvaryum alırsn yenı evıne koyarsın onu kendı akvaryum suyundan doldurursun ve balıklarını dırek gecırırsın.daha sonra akvaryumunu bosaltr guzel temızler yenı evıne kurarsın suyunu doldur 1 gun bekle,2.gun 100 lt akvaryumda olan balıklarını yenı doldurdugun su ıle yarım saat alıstır,daha sonra hepsını at akvaryumuna hıc bısey olmaz.
akvaryumunu tasırken kayıt kusak yerlerınden tutmamaya calısın yeter.
baktın hıcbırı olmadı bende ıstanbuldayım getır balıklarını bırak bana,tası akvaryumunu sonra gel al :)
bızımde bır sekılde yardımımız olmus olur.
[/QUOTE]

Yakuphan bey, maşallah akvaryumlarınıza baktığımda siz bu işi hastalıktan çok daha ileri seviyelere taşımışsınız. Yardımcı olma çabalarınız için teşekkürler. Ev alma gbi bir durum olursa artık yardımcı olursunuz. 

Birde aynı türlere ilgi duyuyoruz sanırım. Sizden öğreneceğim çok şey olacaktır.:)
[/QUOTE]

Tesekkurler..orda akvaryumların hepsınıde yazmadım onlara eklenenler var ve dahasıda olucak :)
Artık buna hastalıkmı derız hobımı derız ne dersek dıyelım benım ıcın sorun yok :) onların yanında butun stresım gıder,ıslerım bıtmesını beklerım sabırsızlıkla gıdıp akvaryumlarla ılgılenmek ıcın,daha oncede soyledım tekrar soyluyorum,bu ısı sevmeyen hayatta ugrasamaz :)
elımden geldıgıncede yardımcı olmak ısterım :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.