ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cafein
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Şubat 2013 16:10
Son Ziyaret:
20 Ağustos 2014 19:57
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ARİF SEFA
Doğum Tarihi:
17 Ekim 1980
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
beyaz eşya teknisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

arif sefa

SON 10 MESAJI

akvaryum, ekipman balık satmak isteyenlerin yaptığı hatalar

Yok bence kesinlikle bence bu sitenin sataış la alakası yok !1tane dahi mesaj almadım birtane dahi yorum almadım üye sayısı bence kesinlikle doğru deyil takipcisi yok cok zayıf bir site ama ikaz a gelince her konuda ikaz veriyor ! yok şöyle yazma yok böyle yazma ! her yazdığım ayzıya uyarı alıyorum ! buyuk kucuk harf yaa siz önce kendinizi bir düzeltin ! bu site kesinlikle petshopcuların destekcisi hobiziler e alakası olmayan bir site ! zaten bedava ilan yaa nasıl olsa hobiciden para akzanamıyoruz diye bence bu zihniyetle düzenlenmiş olabilir bu site ! ilanım duracak birdaha güncelleme yapmıyacağım !.

Şuan ki durum bu
Bence doğallıktan hoşlanan biriyim demişsin ama akvaryumda doğallık bence geri de kalmış ! doğal ortamı yakalayamamışsın ! daha az hareketli fazla kalabalık olmayan birşeyler yapmalısın bence ! yane akvaryumda birşeyler eksik ama tarifi tam olarak nasıl bilemiyorum ! ama bence renk uyumsuzluğu da var ama tabiki kendi tercihin ! arka fon güzel deyil bence en fazla bu yüzden uyumsuzluk öne çıımış gibi !.
akvaryum, ekipman balık satmak isteyenlerin yaptığı hatalar
yunus ve akvaryum
yunus ve akvaryum




akvaryumum 1 metre ve bombeli cam yanında 65 lik düz yavruluk olarak kullandığım akvaryumuda hediye ediyorum ! dış motor atman3337 mükemmel bir dış motor kesinlikle dış motor düşünenlere tavsiye edile bilecek bir motor bende daha önce dolpin c500 vardı sattım onu atman dış motor bence ses siz ve performans olarak dolpinden daha güzel bir dış motor ! dekor a gelince 4 adet özel yapım polyesterden doğal görünüm lü mağra !!!! bir akrabam polyesterci mutfak tezgahı yapıyorlar arta kalan polyester hamurdaan yapılmış zevki mağra yakından görseniz hak verirdiniz !!! 1 adet çömlek o herkezde var ! yunuslara gelince ben elime alıp ta tek tek çekmeyi uygun görmedim ! fotoraflar dan anlaşılıyor zaten ! hepsi gayet sağlıklı balıklar şimdi herkez de yunus kafa yapıyor ibaresi var ben özellikle yapmadım ki görmeden anlaşılmaz kafalımı diiilmi ! yane yalan yanlış söz yok bende senin yunus kafa bakış açın farklıysa ben istediğim kadar kafalı diyim fayda etmez ! ben hobici olduğumun da altını çiziyorum ! akvaryumcu deyilim ! petshopcu deyilim ! merakla başladım ben akvaryumu kurdum şimdi ihtiyaçtan dolayı satıyorum plays tations 3 de almıştım daha 20 gün oldu onuda satılığa çıkarttım ! yane herşey burdan yazmak anlatmak zor briaz güven insanalrın birbirine güvenci de kalmamış bence ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum
akvaryum, ekipman balık satmak isteyenlerin yaptığı hatalar
Tahmini 1ay kadar önce öncelikle akvaryum. Com dan calvus ve diğer türlerin yuva olarak kullandığı doğal ve gerçek deniz kabuğum vardı satmak için ilan verdim daha sonra 1 metrelik akvaryum yunuslarım ve dış motor tamamını satmak için 2. Farklı bir ilan verdim fakat bu süre içerisinde 1 kişi dahi ilgilenmedi yüksek bir mebla istediğimi düşünmüyorum !. Deniz kabuğum 135 tl ye aldım şuan 80 tl ilanım var. Akvaryumu 700tl ye kurdum 450tl istedim !!!. Acaba sorun nerde ?. Nerede hata yaptım diye öz eleştiri yapıyorum fakat artık forum lar da bu işlerin tamamen akvaryum petshop işletmeleri tarafından kurulmuş olabileceğini sadece onların piyasa oluşturduğu, istediği ürünü istediği şekilde forum sayesinde şişirme yaptıklarını düşünmeye başladım. !. Satışa sunduğum canlıları ve ekipmanları acaba nasıl daha kolay satarım ! aksesuarlarda deniz kabuğum malawi cichlet lerde yunuslarım satış ta şuan ! ilgi görmezlerse rakamları daha ölkdüm fiyata çekmeyeceğim. Akvaryumu bir tanıdığıma hiğbe etdeceğim artık bukadar bunaldım lütfen yardım ! acaba nerede hata yapıyorum !.
CALVUS LARIM İÇİN DENİZ KABUĞU TEMİNİ
Sitede calvus'lar için çok güzel deniz kabuğu var, çok büyük ebatta. Fiyatı da düştü. Bence bir bak İst.dan almaktansa Ankara'dan kargoyla gönderilir. Sende alabilirsin. Kargo bedelini de düşün. Bence kargo bedelini de üzerine eklesen fiyatı gayet uygun. Bence akvaryum.com malzeme ilanlarına bir bak yada arama kısmına yaz.Bülent ÖNER2013-06-01 23:42:33
Hangi Balığı Beslemeliyim?
Hangi balığı beslemeliyim !  Bu sorunun yanıtı bence acemi yani ilk başlayanlar için kesinliklşe sarı prenses beslemeliler sadece çok sık su değiştirmemesi tavsiye edeceksin çünkü meraklı oluyor insan ilk zamanlar  dekorlarla oynamayacaksın  öylece kalacak balıklar yerine alışınca sende o süre içinde  takribi 2 ay bundan sonraki dönemde ya ölür ya kalır ! Sarı prenses fazla hassas değil bence.Onur Nergiz2013-06-02 10:41:43
CALVUS LARIM İÇİN DENİZ KABUĞU TEMİNİ
Bende var, dilersen yardımcı olabilirim. Eşsiz devasa büyüklükte var. Bir kargoya bakar, deniz kabuğu dediğin.  


Bülent ÖNER2013-05-17 22:41:41
İlk Kurulum
Arkadaşım bence en doğru seçim soğuk su ile yapılan sade temizlik ! neden ? Çünkü şöyle ki zararlı bakteriler kadar yararlı bakterilerde var ! Kullanılan kimyasal sonuç itibari ile kimyasal adı üzerinde !!!
en ufak kalıntısı kokusu dahi  zararlı  kaynar su ile yapılan  temizlikte doğru değil ! Çünkü bazı bakteriler sıcak suda  çoğalırlar !!!! Çok sayıda zararlı bakteriyi kaynar su yok eder fakat daha kuvvetli bakterilerin cıkmasına neden olur ! Bu yüzden kimyasal kullanmadan sadece bir sünger tarzı cisimle  sade su soğuk su  ile yapılan ı en doğrusu !
Soğuk suda ise yine aynısı  zararlı bakterilerin bir kısmı  ölmez belki fakat deterjan yada herhangi bir kimyasal kullanmaktan çok daha iyi bence !!!
Onur Nergiz2013-05-12 13:07:18
ahlimin ağzı dolu :)
:)))) Gözünüz aydın yakında baba olacaksınız. :))Şakası bir tarafa bu tür kaç gün tutuyor yumurtayı azında ?
Onur Nergiz2013-05-05 11:08:54
Hangi Balığı Beslemeliyim?
Hangi balığı beslemeliyim yerine hangi balık nasıl beslenir nelere dikkat edilmeli gibi bir başlık daha uygun olmalı bence ! Amatörüm calvus beslemek istiyorum ? Nasıl yumurta alacağım ? Calvus yumurtayı nereye bırakır ? Var mı bunu bilen calvus taşa kayaya yumurta bırakır?Onur Nergiz2013-05-05 11:06:08

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.