ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kabadayı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mart 2013 01:46
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2023 14:08
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
adem kabadayı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

adem kabadayı siyah longfin, L144 longfin, kelebek vatoz, cüce vatoz, çöpçüler, balon moli, melek ve helena katil salgoz

SON 10 MESAJI

Sude PetShop Akvaryum.com özel indirim yapıyor
[QUOTE=kenan1996][QUOTE=kabadayı]sude petşop mehmet eskiden mezarlıkbaşındaki sude petşop mehmetmi[/QUOTE]Bunun hakkında bilgim yok malesef bende 2-3 ay önce buldum sude pet shopu.Daha eskiden tanıyan arkadaşlar varsa bilebilirler belki.[/QUOTE]

uğradığınızda sorma imkanınız varsa sorarsanız memnun olurum
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Sağlıklı Balıklar.
Sude PetShop Akvaryum.com özel indirim yapıyor
sude petşop mehmet eskiden mezarlıkbaşındaki sude petşop mehmetmi
Artakua Yem Kapalı
yem kaldıysa 3x 100 gr alabilirim izmir elden
ne beslemeliyim
Tül kuyruk cüce vatoz koymanı tavsiye ederim canlı doğuranlarla sorunsuz yaşarlar hemde camların ışıl ışıl olur mıknatıslı sileceklerle camını çizmemiş olursun. tür olarak tamamen senin bütçene ve göz zevkine bağlı tabi 
Yavru zebraların yanına cüce vatoz ?
Canlı doğuran yavrularına ve kendi yavrularına da dokunmuyor zebra yavrularına da dokuncanı düşünmüyorum. Yanlarında karides var onlarla birlikte yaşıyolar.
Yavruluk içine vatoz
Cüce vatoz yavrulara zarar vermez biraz bölgecidirler bölgelerine yaklaştırmaya bilirler. Bilhassa üreme zamanı sadece kovalarlar. L serisi olanlarda görselliği de güzel olan türlerde var ürete bilirsiniz de.
Hangi Balık yavrularını yemez
Cüce vatozlar yemez hatta erkek yavrulara bakıcılık yapar yavrusuyla aynı tankta bakılabilir eğer sen öldürmezsen cüce vatoz türleri yavrusuyla yaşar.
Bunlar ne yumurtası
Çöpçü yumurtası onlar eğer kaldıysa önce siyahlaşır sonra yavrunun kuyruğu görülür 6 gün gibi sürer şimdiye kadar yemedilerse yumurtaları, yavru çıkınca yavrularını yerler. İlk fark ettiğinde yumurtaları kibarca ezmeden topla kapaklı bir kaba al 1 kg peynir kabı bile olur kapağa iki delik aç deliğin biriden hava hortumu geçir biri boş kalsın hava tahliyesi yapsın hortuma havataşı tak yumurtaları hareket ettirecek şekilde hava ver metilen mavisi ilave et fazlası yavruya zarar veriyor. Oda sıcaklığında 6 gün gibi bir sürede yavrular çıkıyor. Bir sonraki yumurtalar muhtemelen 20-25 gün sora olur, su değişiminden sonra. 
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar.
Ben izmir'den Adem bir kaç yıldır üye olmadan faydalandığım çok bilgiler edindiğim için aranıza katılmaya karar verdim. İlk Japonla başlayıp uzun süre ayrılamadığım ve ara ara akvaryumu büyütüp japonları büyük akvaryuma boşalan akvaryumada bronz çöpcü alarak devam edip çöpçü türlerini üretme ve panda çöpçü, bronz çöpçü, komando çöpçü, leopar çöpçü, albino çöpçü derken starbaileri uzun arama ve uğraşlar sonucu getirtip üretirken  cüce vatoza merak sardım japonları iş yerine götürüp japon akvaryumunu cüce türlerine dönüştürdüm. şimdi çöpçüleride iyice azaltıp cüce türleriyle devam etmekteyim. siyah longfin ve kısa kuyruk, albino gold longfin ve kısa kuyruk, l 144 longfin ve kısa kuyruk lda16 longfin, az miktar kiraz karides ve çöpçü türlerinden az sayıda devam etmekteyim. herkese sağlıklı akvaryumlar. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.