ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sweetboy85
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Eylül 2006 23:23
Son Ziyaret:
04 Ocak 2012 17:40
Toplam Mesaj:
111 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
MEHMET SAĞDUR
Doğum Tarihi:
01 Şubat 1985
Yaş:
39
İl:
Isparta
Meslek:
Su Ürünleri Teknikeri- İthalat/İhracaat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

_IsPaRTa DiSCuS_
[QUOTE=balletus]Mehmetcim tebrikler harika balıkların var çok güzell sistemini kurmuşun kolay gelsinn .Ne zamandır haberleşemedik az öncede akvaryum klüp toplantısından geldiimm yoktun gözlerim seni aradıı.Biliyorsun sana her türlü yardıma hazırım.Hatta geldiğinde eli boş da yolamamm Göz%20Kirpma[/QUOTE]
 
Değerli yorumların için öncelikle çok teşekkür ederim Mehmet Abicim.Her türlü yardımı yapacağından eminim abi bir türlü fırsat yaratamadık işlerden çıkıp da bir gün sohbet etmeye, görüşmeye gelemedik ama artık kış geldi işlerimiz durulur ben de inşallah seni ziyarete en kısa zamanda geleceğim.Bu arada Mehmet abicim senden de pek ses çıkmadı uzun süredir yeni sürprizler yolda diye düşünüyorum açıkcası var mıdır böyle birşey biraz ipucu alalım sendenGöz%20Kirpma.
 
Saygılarımla...
kayseri fistikları
Gerçekten çok güzeller ve özenle itinayla bakıldıkları da belli hallerinden sağlıcakla büyütür ve güzel çiftler çıkarırsınız inşallah.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
[QUOTE=DoGaN]Bi hafta sonu kısmetse Onur Şahinin yanına ıspartaya gelmeyi planlıyorum.Umarım Onur bey yerinizi biliyordur;bu güzellikleri yerinde görmeyi çok isterim.Emeğe sağlık;tebrik ederim sizi.[/QUOTE]
 
Teşekkürler Doğan Bey değerli yorumlarınıza.İnşallah uygun olursa görüşürüz.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
[QUOTE=hakanaskin]Çok güzeller sağlıkla yetiştirmenizi temenni ederim...
 
Maşallah...
[/QUOTE]
 
Teşekkür ederim Hakan Bey.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
[QUOTE=engnylmz]

Öncelikle kaliteye verdiğiniz önem için teşekkür ederim. Hobi adına ve kendiniz için en kalitelisini yapmışsınız başarılarınızın devamını diler sağlıklı yavrular almanızı temenni ederim,saygılarımla..

[/QUOTE]
 
Teşekkür ederim Engin Bey.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
[QUOTE=ekrem_ank]Gerçekten mükemmel görüntüler.İleride cikletlerden sonra bunlardan beslemeye başlıyacam herhalde.Ama sizin gibi torpilli bir yerden böyle balıklar alabilir miyim orası biraz çelişkili.Bende olmuşken 1 çift olsun ama böyle olsun diyorum.Zaten elime geçen ilk fırsatı değerlendireceğim.Ama askerlik biraz engel oluyor bana.Daha yapamadım [/QUOTE]
 
Ekrem Bey bence de yapacaksanız böyle bir işe girişmeden önce askerlik gibi önünüzdeki engeli halledin ve geniş bir zaman sürecinde bu işler her zaman yüksek verim veriyor.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
[QUOTE=Ramirezi]Harika görüntüler;güzel çiftinizin yavrularını sağlıklı bir şekilde büyütmenizi temenni ederim.

Saygılar,
[/QUOTE]
 
Ozan Bey çok saolun değerli yorumlarınız için.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
[QUOTE=volkan erçelik]Bundan güzeli olamaz heralde?varsada ben görmedim[/QUOTE]
 
Teveccühünüz Volkan Bey.Güzel yorumlarınıza teşekkür ederim.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
Gürkan Bey, Özgür Bey, Mesut Bey ve Doğan Bey değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
 
Saygılarımla...
_IsPaRTa DiSCuS_
Herkese merhabalar;

Öncelikle bu konu sweeetboy85 (yani ben ) ve fazli nickli iki Ispartalı kafadarın ortak konusudur ve burdan bütün üstadları ve discusa gönül vermiş herkesi selamlayarak konumuza başlıyorum.

Yarım kalan Discus maceramız benim askerden gelmemle yaz döneminde tekrar başladı.Bu aşamada bizlere desteğini esirgemeyen ve bizim için Singapurdan özel bir discus üreticisinden (Aqumara 2007 de derece sahibi bir üreticiden) 2 çift discus getirten ve 1.Discus Türkiye Şampiyanasını düzenleyen sayın Alper Saruhan abimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Şimdi size Fotoğraflarını koymadan önce tank ve balıklar hakkında birkaç bilgi vermek isteriz.

Tank bilgileri:

her çift için 1 ad. 50x50x50 cama cam akvaryum, 300 watt jager ısıtıcı, 1 ad. pipo filtre,akvaryum başı 1 ad. dip süpürgesi.

Diğer ekipmanlar:

1 ad. İletkenlik ölçer ve ph metre, 1 ad. R/O, 4 ad. 50x50x50 tank kapasiteli 2 adet demir profil sehba,Atman çift çıkışlı hava motoru ve Eihm 2213 dış filtre,Tetratec Ex1200 dış filtre (yavru akvaryumları için) .

Discus Bilgileri

1 çift Leopard

1 çift Spotted Eruption

Şimdilik sizlerle Leopard çiftimizin görüntü ve videosunu paylaşmak istiyoruz.Biraz da bu uğurda yaşadıklarımızdan bahsetmek isteriz.

Bu uğurda bir sürü şeyler yaşadık örneğin her discus severin başına gelen bir sürü polemikler, belki de yapmamızı istemezcesine yanlış bilgilendirmeler belki de bazen küçük görmeler bile söz konusu oldu.Ama bizler inandığımız bu yolda bütün bilgileri okuyarak analiz ederek ve öndeden gelen kendi tecrübelerimizi de katarak yola çıkmıştık ve bu uğurda çok deneyimli dostlarımız da oldu bizlere destek veren ilk aklımıza gelen Sayın Onur Abacık,Mehmet Gültekin ve Doğan akvaryuma burdan teşekkür ederiz.

Şimdi sizleri Fotoğraflarla baş başa bırakıyoruz.İyi seyirler.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.