ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hunt2rk1ll2r
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mayıs 2013 23:14
Son Ziyaret:
06 Ağustos 2013 12:33
Toplam Mesaj:
86 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cemal Can İŞÇİ
Doğum Tarihi:
26 Ağustos 1991
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cemal Can İŞÇİ

SON 10 MESAJI

Moss bakımı(Işıklandırma süresi ve sıvı gübre)
Bende daha bir cevap alamadım günlerdir :)
Moss bakımı(Işıklandırma süresi ve sıvı gübre)
Anlıyorum. Şuan alternatiflere yönelmeye gerek yok. Peki benim dediğim şekilde hangi saatlerde ışık vermek daha mantıklı ve gübre takviyesi ne sıklıkla olmalı?
Moss bakımı(Işıklandırma süresi ve sıvı gübre)
Güneş ışığında yosun sorunu oluyor akvaryumdan çıkarması zor oluyor. O zaman sizce elimde olan bir fanus la öyle mi deneyeyim
Moss bakımı(Işıklandırma süresi ve sıvı gübre)
Arkadaşlar 25Lt Akvaryumda java moss, flame moss ve moss ball'ım bulunmakta. Bunlara ek olarak cristmas moss,singapour moss,riccia ve su mercimeği(su mercimeklerini yetiştirip kaplumbağa akvaryumuma koyacağım güzel bitkisel besin oluyor:D) ekleyeceğim. Şimdi benim sorum ışıklandırmam var şuan gelişimleride güzel, sıvı gübre de kullanıyorum(sera-florena). Benim sorun ise şu. Işıklandırmam timer'a bağlı. Günde 3 saat (1'er saatlik dilimlerle 12:00-13:00,16:00-17:00 ve 22:00-23:00) çalışıyor. Sizce daha verimli bir zamanlandırma yapabilirmiyim bitki işinde yeniyim ve günde kaç saat açık kalması gerekiyor 3 saat yeterli mi az mı fazla mı? Diğer ve son sorum ise sıvı gübreyi ne kadar sıklıkla ve hangi miktarda vermeliyim?
Su kaplumbağası
Bakın şöyle söyliyeyim benim akrabam 8 yıldır leğende bakıyor. Öyle ısıtıcısı falanda yok arada güneşe çıkarıyor o kadar. Olması şart ısıtıcının tamam fakat kaplumbağalar dayanıklı hayvanlardır. Leğende de bakılır. Ha sen diyorsunki bir iş yapıyorsam tam yapayım akvaryum almanı tavsiye ederim. Bendede 3 adet su kaplumbağası var. 135lt akvaryumda bakıyorum. Şuan gayet mutlular, onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum :D Elimi ısırmaları bile stresimi alıyor :D
Su kaplumbağası ve albino çöpçü
Su değişimleri zaten kaçınılmaz. Fakat kaplumbağalara bazen bitkisel yem veriyoruz. Bunlar suyun dibine indiğinde yemedikleri oluyor benim sorunumda bundan kaynaklanıyor.
Su kaplumbağası ve albino çöpçü
Kaplumbağalar yiyecek artıklarından olsun çok fazla kirlilik yaratan hayvanlar. Elma salyangozu azda olsa yardımcı oluyordu fakat kaplumbağalara yeterli gelmiyor.
Su kaplumbağası ve albino çöpçü
Arkadaşlar muhtemelen bu birliktelik albino'nun ölümüyle sonuçlanır fakat deneyen varmı? Daha hiç denemeden bilemeyiz. Ben %90 eminim ama en azından bu birliktelik  olabilirse akvaryumun kirliliğininde azda olsa önüne geçilir
Kaplumbağa ve sıvı gübre
Moss larda hiçbir sorun olmuyor yemeye tenezzül bile etmiyorlar. Dev anubiası bile yediler ama mosslara verdikleri tek zarar yüzerken aldıkları destekten kaynaklanan aşınma oluyor. Benim sorumsa sıvı gübrede kullansam bu kaplumbağalara zarar verirmi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.