ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cmtbrt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Temmuz 2013 21:26
Son Ziyaret:
14 Temmuz 2018 22:19
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cömert Barut
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1987
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cömert Barut

SON 6 MESAJI

CO2 tüpü basıncı
Merhaba aynı konudan müzdaribim.Regulatör çıkış basıncını mavi bölgelerde yani yüksek basınçta tuttuğum zaman verim alabiliyorum.Aksi halde gaz kesiliyor ve co2 veremiyorum.Sizce basıncı yüksek tutmak yani regulatörün vanasını iyice açmam bi sorun yaratırmı?
Sumpta oluşan kurtçuklar
Önder bey haklısınız.kelebeğe benzer sinekler var.hani vurunca kaçmayanlardan.önüne geçebildimizmi peki?
Sumpta oluşan kurtçuklar
Merhabalar

160.60.60 cm lik bir tropheus tankım var.sump sistemi kullanıyorum.sump elyaflarımın üzerinde siyah küçük kurtcuklar gözlemledim.bunların sebebi ne olabilir? Zararlımıdır ve önüne geçmem gerekir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
İkola davranış bozukluğu
Balığım öldü arkadaşlar...
İkola davranış bozukluğu
Panik atak halini alınca pullarında zedelenmeler görebiliyorum.çünkü soluk bir renge bürünüyor.açıkcası hepinizin dediklerine aynen katılıyorum.sadece balığın yem yemesi beni şaşırtıyor.
İkola davranış bozukluğu
Merhaba;

160.60.60 cm ölçülerinde bir tropheus akvaryumuna sahibim.sump sistemi kullanıyorum.geçen hafta şöyle bir talihsizlik yaşadım;

İkolalarımdan biri sump sisteminde kullandığım su alış borusuna sıçramış.gayri ihtiyari balıkları sayarken eksiklik gözüme çarptı.aramadığım yer bakmadığım delik kalmadı.en sonunda durumdan şüphelenerek sump borusunu çıkarttım ve balığı sump borusunun içerisinde buldum.tahminimce 3 gün boyunca balık o borunun içerisinde sürekli devir daim olan bir suyun içerisinde yaşam mücadelesi verdi.Anında balığı yeniden akvaryumun içerisine attım.balık bir iki gün boyunca biraz toparladı.hatta çok az da olsa yem yediğine şahit oldum.ama sonra balık çok garip davranışlar sergilemeye başladı.balığım diğer balıklar gibi yüzemiyor ve inanılmaz ürkek.bir anda birşey oluyor ve balık çıldırırmışcasına yukarı aşağı sağa sola kuma kayaya çarpıyor.sanki can çekişiyor.buhar camı olmasa dışarı sıçrayacak.nefes nefese kalıyor yüzünde o stresteyken beyazlıklar beliriyor.bir nevi panikatak geçiriyor balık.sonra biraz sakinleşip daha normal oluyor.bu çıldırma olayı özellikle yem attıktan sonra oluyor.

Konu ile alakalı araştırmadığım hastalık türü kalmadı.sizlerden yardım rica ediyorum,balığı ayırmalımıyım.konu ile ilgili fikri veya tecrübesi olan var ise çok mutlu olacağım.şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.