ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
seewee
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Temmuz 2013 12:41
Son Ziyaret:
16 Mayıs 2014 11:46
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ONUR AKBULAK
Doğum Tarihi:
16 Haziran 1982
Yaş:
41
İl:
Izmir
Meslek:
muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

onur akbulak

SON 10 MESAJI

kaya tuzu şart mıdır?
Tropheuslarda özellikle gerekli olduguna inanıyorum. Hem bakteri gelişimi hemde sudaki çözelti düzenlemesi için gereklidir. Ben her 3 dipleme yaptıgımda bir sefer 40 gram eritilmiş tuz ilave ediyorum.
Tropheus akvaryumu için bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Tebrik ederim güzel bir tercih yapmışsınız.Bitki olarak anubiasla sorun yaşamadan hem tropheuslar hemde bitkiler büyür.Seramik halka ve mermer taşlar tropheuslar için bence çok gerekli malzemeler.Eğer 2 tane aynı boyda erkek olucaksa bence 2 köşeyede balıkların sahipleneceği boyutta magara yapmalısın. bu hem streslerini alıcaktır hemde dominant erkeğin diğerine baskı yapmasını engellicektir.Dişi erkek oranı çok önemli. Ben 1e 4d olmasına dikkat ediyordum. ama 1e 3d ve 1e 6d arasında genelde pek sorun yaşanmaz.Yavrularını kendilerinin büyütmesini seyretmek müthiş bir keyif. Hiç kusturma yapmadan 6 batımda 38 yavru aldım vede hepsi gayet sağlıklıydı.Darısı başınıza...
Black calvusa başlarken...
Üzüldüm kum işine şimdi. çünkü tekrar 300 litre boşaltıp doldurmam ve 10 gün bekletmem gerekir bu durumda. Madem öncelikle şu andaki haliyle bir deneyim eğer balıklarda bir sorun gözlemlersem midye kırığı ilave edeyim. İçime oturdu gerçekten...
calvus ve leptosoma bitki ?
Calvuslarımı aldıgım arkadaşın tankında Anubias görünce şaşırmıştım ama arkadaşım 3 senedir birlikte büyüdüklerini söyledi.
Tanganyika Kabukçulları ve Diğerleri
Güzel bir forum konusu olmuş. Merak ettiğim birkaç konuda bu paylaşımlar sayesinde fikir sahibi oldum.Black calvusa başlıcam bende önümüzdeki hafta. Sanırım burdaki paylaşımların baya bir faydası olucak..

[QUOTE=Umut Katipoğlu] Salyangoz kabuğu ihtiyacı olanlara 6 adet hediye edeceğim.

Filtrede kullanılmak üzere Mercan Kırığı ihtiyacı olanlara 1 kg hediye edeceğim.

Bilginize... [/QUOTE]


Umut özel mesajda yazdım sana, müsait olursan bir görüşelim arkadaşım...
İzmir kaya,taş
Konu eski baya ama baumax ta çeşitli ebatlarda bulabilirsin arkadaşım.bornova forumun karşısında.Altın akvaryumdada var ama parlaklıklarını kaybetmişler tozdan. Bi güzel yıkayıp bekletirsen tekrar toparlarlar ama.
İzmirde uygun akvaryum
Akvaryum alımlarında fiyat perfonmans olarak ALTIN AKVARYUM (kamil tunca bulvarında) ve KURT AKVARYUMU (Kemeraltı karakolunun yakınında) tavsiye ederim.
Black calvusa başlarken...
Sertaç arkadaşım çok teşekkür ederim.eminim ki yapmış oldugun bu bilgi paylaşımın bana çok faydalı olacaktır. özellikle kapak konusu çok önemliydi çünkü buharlaşma olması ve sıcaklık dağılımı için 2  3 saat kapağın bi kısmını açık bırakıyordum. Şimdi tek soru işaretim akvaryumumda kum olmaması. Lav kırığı ve ufak mavi çakıl var akvaryumda.
Black calvusa başlarken...
Kurutulmuş artemia mı yoksa kendin mi çıkarıyosun hergün. ben sarıprenseslerde bıktım artemia işinden gerçekten. kuru artemia vermeye başlamıştım artık.
Black calvusa başlarken...
Anladım, ben de hafta içi ancak sabah akşam yemleyebilirim. Bazı arkadaşlar illaki pul yemleme yap diyor, bazılarıysa granül yem kullan diyor. Kararsız kaldım açıkçası. Bülent ÖNER2013-07-31 21:57:20

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.