ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Esen ruzgar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ekim 2013 21:15
Son Ziyaret:
15 Haziran 2014 10:48
Toplam Mesaj:
67 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Esen Ruzgar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Esen ruzgar

SON 10 MESAJI

tropheus
 Merhaba kolay gelsın herkeze ben bugun 30 adet 2 cm lık demosonılerle 3 tane bu balıkla takas ettım ama turu ney bılmıyorum bırde 2 balık yan yana gezıyor dıgerı yanlarına gıdınce dıger balık onu kovalıyor sebebı nedır tesekur ederım.
Yenı demosonı
[QUOTE=cembahadır]mercan benzeri taşlar benim tankımdada var 6 aydır kullanıyorum yunuslarımda çizik dahi yok fakat o ortada duranı kaldırın bencede geniş kum alanı olması daha iyidir kamil arkadaşın dediği gibi kumu sürtünmelerini engeller[/QUOTE]Dıkkate aldım kaldırdım tesekur ederım.Baska eksıgım varsa lutfen duzeltım.
Yenı demosonı
[QUOTE=12Kamil]Tankınız hayırlı olsun. Frontoza konusunda yorum yapamayacağım, demasoni ile bakılması ne sonuçlar doğurur ancak tek fikrim önde duran mercan şeklindeki aksesuar. Ciklet akvaryumlarında en zararlı ürün budur. Belki bir çok kişi kullanıyordur ama bu balıklar doğaları gereği ve su şartlarına bağlı olarak kuma ve kayalara sürtünürler. Bu tip keskin yüzeyli ürünler ciddi zararlar verebiliyor canlılara.

Bunun dışında Demasoni beslemesi çok keyifli bir canlı. Sağlıklı balıklar dilerim.
[/QUOTE]Tesekur ederım sımdı cıkarıyorum bılmıyorum bıldıgım ıyı olur zaten sızın gıbı bılgılı kısılerden bılgı ala ala bu tarz akvaryumu yapabılır oldum tesekur ederım.
Yenı demosonı
Fotoğraf:

Boyut (cm):4cm 5 cm
Kapasite (litre):300
Canlılar:Demosonı 
1 tanede FRONTOZA
Malzemeler:

Akvaryum Bakımı:Yenı kurulum.

Kullanılan Yemler:Sera

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Ilac kullanılmadı sadece kaya tuzu ılave edıldı.
Insallah olmustur ustalarımın ve sızlerın yorumlarını beklıyorum. Esen ruzgar2014-02-16 21:56:04
AKvaryum
[QUOTE=Mete Duru]Fiyat aslında ucuz değil. Tamam petshoplara göre ucuz olabilir ama normal üreticilere göre pahalı bile diyebilirim.
http://www.akvaryum.com/Forum/120cm_mobilyali_akvaryum300tl_eray_akvaryum_k495092.asp
Reklam yapmıyorum yanlış anlamayın sadece gözüme çarpanlardan birisi 100cm mobilyalı akvaryum 150 tl diyor. Ayrıca sizin dediğiniz akvaryumlar kayıtlımı kuşaklımı camlar rodajlımı kaç mm? bunlar da önemli etkenler. Yani piyasaya göre normal ile üst fiyatlarda diyebilirim.
Saygılar.
[/QUOTE] camlar rodajlı 10 m kapaklı lambalı kusaklı her renk var ama ben burdakı arkadaslara sadeece ben yardım etmek ıstedım satılık akvaryum dedınızde  maltepede kı ılana basın verdıgım ısım cıkacak ordn tum ılanlar bakabılırsınız

AKvaryum
Merhaba arkadaslar bugun akvaryum aldıgım maltepedekı akvaryumcuda akvaryumlar cok ucuz 100/40/50 akvaryum 80 tl 100/50/60 akvarum 160 tl kapaklı cama cam degıl mobılyalı akvaryumlar 300 tl bılgınız olsn ILGILI KISI 
Dilek Aydın
  • ş 0 (216) 352 19 03
  • Cep 0 (554) 209 25 77
Akvaryum
[QUOTE=Norm]Kumu iyi yıkayamamışsın bence[/QUOTE]Olabılır sımdı napmak lazım nasıl duzelır drum ?
Akvaryum
Merhaba arkadaslar bugun  akvaryum mu degıstırdım.120/50/60 AKVARyum yaptırdım ve kurdum balıkları 20 lıtrelık kovaya koydum.Akvaryuma akvaryumdakı sudan koydum gerı kalanını cesmeden ekledım kumu guzelce yıkadım ve akvaryuma en bastan eklemıstım ama sımdı akvaryum duman altı oldu ıcı resmen 4 saattır ıc fıltre ve dıs fıltre calısıyor ısıtıcı 4 saatdırde calısıyor ama akvaryum ala duzelmıyor balıkları eklemedım ne zaman gecer bu drum bılgısı olan varmı ?
Akvaryum

Selâmün aleyküm                                                                                                 Merhaba arkadaslar suan demosonı beslıyorum ama tropheus moorı beslemekte ıstıyorum.Bu yuzden 400 lıtrelık akvaryum almak ıstıyorum fıyatları bılmıyorum dısardakı akvaryumculardan da pahalıya almak ıstemıyorum.Elınde olan yada bana yardımcı olabılecek arkadas varsa sevınırım.Sımdıden tesekur ederım arkadaslar akvaryumun olculerını ve fıyatını yazarlarsa donus yaparım.

ESEN RUZGAR.

kulucka makınesı
[QUOTE=aglarm]O halde kuluçkaya koyarsan 1 haftada yavruluğa alabilrsin ben 7 gün diyorum [/QUOTE]Tesekur ederım beklıcem artık ıns sorunsuz yavrularımı buyuturum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.