ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vaçe
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Kasım 2013 21:34
Son Ziyaret:
14 Ağustos 2014 20:43
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
vaçe hisarlı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

İCEMAN MİDİR ? NEDİR ?
[QUOTE=agora102]Balığınız İcemendir ama mutsuz görünüyor bir hastalığa yakalanmış olabilir.[/QUOTE]
mutsuz göründüğünü nasıl anladınız?hangi belirtiden.öğrenebilrsem düzeltmeye çalışırım
İCEMAN MİDİR ? NEDİR ?
[QUOTE=ggeeccee]Balığınız kesinlikle beyaz kuyruk erkek bir iceman.Ancak o balıkta bir hastalık var ama çözemedim.rengini koyulaşırması stres değil hastalık.Geçen sene ıcemanım aynı şekilde renk koyulaştırdı saklandı kuyruğunu büzüşütürdü ve sonunda öldü.Umarım seninki kurtulur.
[/QUOTE]
teşekkür ederim cevaplarınız için.
valla herhangi bi hastalık belirtisi yok.baya araştırdım bir sonuç bulamadım,ancak şuan yapabileceğim bir şey yok sanırım.elimden geldiğince iyi bakıcam balıklara,görücez 
İCEMAN MİDİR ? NEDİR ?
[QUOTE=Hüseyin Altınsoy]Büyük ihtimalle iceman.Bence çeşitli sorunlardan dolayı renklerini kaybetmiş.[/QUOTE]
çeşitli sorunlar derken neyi kastettiniz ?balıklar yaklaşık 3 aydır bende.3 dişi 1 erkek şeklinde almıştım hepsi aynıydı.şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadılar gayet keyifli balıklar
İCEMAN MİDİR ? NEDİR ?
Akadaşlar iyiakşamlar herkese.uzun süredir beslediğim balığın iceman olmadığından şüphelenmeye başladım.rengi çok koyu mor diyebilirim.sizin görüşlerinizi merak ediyorum fotoğraf kalitesi düşük bir karara varamazsanız başka fotoğraflar da çekmeye çalışırım.şimdiden teşekkürler herkese.

vaçe2014-01-19 22:56:27
Akvaryumda elektrik çarpması
tekrar denedim çarpmadı.bir sorun yok sanırım.teşekkür ederim cevabınız için
Akvaryumda elektrik çarpması
Arkadaşlar merhaba.balıklarım bikaç gündür suyun dibinde hareketsiz duruyorlardı bikaç gündür nedenini araştırıyordum bugun suyun sıcaklığını kontrol ettiğimde sıcak değildi ısıtıcıyı sudan çıkardım ısıyı 28 dereceye çıkardım ısıtıcı birden ısındı elimden akvaryuma kaydı ve ısıtcı çatladı hemen çıkardım sudan 1-2 saniye elektrik çarpmış oldu balıklarımı çok şükür hiçbir problem yok balıklarda,şimdi suyu biraz ısıtmak için buzdolabı poşetine sıcak su koyup akvaryumda suyun üzerinde bekletyorum.
ancak elim suya deyince yine çok hafif elektrik çarptı. sudaki bu elektriği nasıl yokedebilirim yardımcı olursanız çok iyi olur.teşekkürler
Durduk yere akvaryumun altından su geliyor
şimdi akvaryumun altına bıçakla selpak ittim ve selpagın ıslandığını gördüm sizce çatlamışmıdır
Durduk yere akvaryumun altından su geliyor
akvaryumun kapağı geniş değil üstünde floresan kısmı var akvaryumun üzerine oturyor.evet burda bi su birikimi var ama dışarı taşma gibi durum olduğunu sanmıyorum.
şelale filtremi aldığım ilk gun su kaçırmıştı ama altındaki vanayı tam oturtmamadan kaynaklanmıştı düzeltim o günden beri hiç su akıtmadı bugun eve geldiğimde yine birşey yoktu nerdeyse 5 dk sonra baktıgımda akvaryumun altından su gelmişti tekrar
Durduk yere akvaryumun altından su geliyor
55lt lık akvaryumumun altından su sızıyor 1 aydır kullanıyorum hiçbir problem yoktu yerinden hiç oynatmadım kendi kendine çatlamış olablir mi? şelale filitre taktıktan sonra bu durum başıma geldi sizce bir bağlantı varmıdır ?
şelale filitre almalımıyım?
Hoşbulduk Sağolun arkadaşlar önerileriniz için.şelale filitre alırsam iç filitreyle beraber fazla mı olur malum akvaryumum büyük değil.
şuanki düşüncem iç filitre ve havataşını çıkartıp atman hf 300 şelale filitre  veya gap 10 şelale filtre kullanmak sizce bu mekanik temizlik ve tanktaki oksijen miktarı için yeterli olurmu ?
vaçe2013-11-17 12:51:53

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.