ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fikrethoca
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Kasım 2013 23:30
Son Ziyaret:
06 Eylül 2015 16:08
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fikret hoca
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

BÖyle akvaryum olur mu? :)
1900 gibi arkadaşların agresif yaklaşımlarından dolayı bir şey yazmak istemiyorum. Eleştirmek farklı agresif yazmak farklı.
Saygılar.M.Tuna2015-02-15 20:36:06
BÖyle akvaryum olur mu? :)
[QUOTE=memet7991] Ben herşey den çok akvaryumu koydugunuz sehpaya kafayı taktım. Basınçtan nasıl çatlamıyor alt cam yani yanlar boşlukta ve gördüğüm kadaryıla küçük bir akvaryum değil[/QUOTE]

Sehpanın altında strafor türü bir pet var
BÖyle akvaryum olur mu? :)
Uzun zamandır foruma giremiyordum bizim konu hala devam ediyormuş :)
yaz tatilinde balıkları mecburen akvaryumcu arkadaşa bıraktım döndüğümde 4/3 nü kaybettiğimi öğrendim :( Nisan temmuz sürecinde de çok az sayıda kaybım oldu Yeni düzenleme yaptım şu an tepegöz,balongöz ryunkin,ranchu, ağırlıklı japon ve melek balığı ,silver shark türü balık besliyorum
BÖyle akvaryum olur mu? :)
Konunun açılmasından bu tarafa 3ay geçmiş 3 ayda kurulumdan bu tarafa geçen süre 6 ay Bu süreçte bir kere dış filtre yemleme sonrası kapalı kaldığı için 5 balık kaybettim yeni eklemelerimle akvaryumumda hayat devam ediyor. Bunu niye mi yazdım derseniz kalabalık olduğunu peşinen kabul etmiştim ama farklı cinslerin bir arada yaşayabileceğine örnek olsun diye bu akvaryumda sadece lepistesler olmadı.
Tetra 1200 Dış Filtre Sorunu
Hala sorun devam ediyor.

Sorunu buldum. Kapakta bir yerden hava alıyormuş. Sanırım contadan daha önce conta değiştirmiştim ama..
BÖyle akvaryum olur mu? :)
Mete ve sawyer86 kardeşlerim öncelikle siz ve sizin gibi seviyeli yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir çok kez yazdım ben de yaptığımı doğru bulmuyorum ama nasıl anlatsam size bu ben de bir tutku tüm hayvanları özellikle de balıkların dünyasını çok seviyorum.Örneğin Gaziantep'e gittiğimde oradaki akvaryum showdan saatlerce çıkmam.Başka bir şehire gittiğimde tüm akvaryumcuları gezerim. İşten eve dönüşü sabırsızlıkla beklerim. Çoçuklarım gibi balıklarımı da özlerim. Eve geldiğimde onları yemlerken konuşurum hatta bazen elime alır bir kedi bir kuş gibi severim Hatta yazın tatilde gözlükle dalar denizde sattlerce balıkları izlerim..Peki yanlışı bildiğiniz halde niye yanlışta ısrar ediyorsunuz diyecek oluşanız. Şöyle anlatayım. Bir çoğumuzun yaptığı gibi zaman zaman kahveye gider ihale oynarım. Benim bir bankacı ortağım var sürekli artırır. kendisine defalarca eli artırmamasını söylediğim halde bir bakarsınız oyunun en kritik yerinde ben 9 demişken 10 der eli batırır. Yav kardeşim niye artırdın yine dediğimde de r leri söyleyemediği için gaydaş napayım elim artırıyo ya da dayanamıyom gibilerinden söylemlerde bulunur. İşte benim de durum bu dayanamıyorum. Sevdiğim türleri bir arada görmek istiyorum şu an ortamım olsa ez az 3-5 büyük akvaryum kuracağım.
BÖyle akvaryum olur mu? :)
Evde emanet durduğumuz için altına bir tane servis sehpası koydum. Akvaryumun altına da kırılmaması için plastik süngerimsi bir takviye yaptım. Önümüzdeki günlerde bir ev alma durumu var o zaman 1.5 metrelik mobilyalı bir akvaryum almayı düşünüyorum.
Tetra 1200 Dış Filtre Sorunu
Bugün benim tetra 1200 de dış filtre de hava yapmaya başladı akvaryumun içine hava kabarcığı veriyor ve ses yapıyor. Bütün interneti taradım tüm söylenilenleri yaptım. Bağlantıları kontrol ettim mıknatısı temizledim tam su doldurdum yan yatırdım velhasıl yine de soruna çözüm bulamadım.
BÖyle akvaryum olur mu? :)
O renkli taşlar dekor altta 3 parmak midye kırığı var dikkatli bakmamışsınız :)
BÖyle akvaryum olur mu? :)
Betteman ve Umut kardeşlerimde konunun bir başka boyutunu vurgulamışlar. ben ortamı germemek adına kelimelerimi seçerek yazıyorum ve kinayeden kaçınıyorum. Aslında çok sivri dilliyimdir ama bir çok forumda adminlik ve yöneticilik yaptığımdan forum ortamını ve ahlakını bilerek yazıyorum. Tuna yöneticimizin de bu konuda uyarıları oldu tartışalım konuşalım ama seviyeyi koruyarak. En azından şu bir gerçek bu kadar balık bir arada doğru veya yanlış 3 aydır yaşıyor. Hiç biri diğerine zarar vermiyor. Her cinsin akvaryumun belli bölgelerinde yerleri var kimi altta kimi üstte kimi bitkilerin arasında yaşamını sürdürüyor. büyük Show akvaryumlarında da farklı cinslerin bir arada sergilendiğini çoğumuz görmüşüzdür.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.