ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Yorgun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Aralık 2013 16:55
Son Ziyaret:
05 Şubat 2014 13:01
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan Yorgun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan

SON 3 MESAJI

Dengeli Akvaryum Oluşturma
Balıklarım Türleri : Iceman , Afra hara red dorsal, afra coube, sarı prenses, hongi , kenyi, mavi prenses, jacop.mavi imparator, borleyi kadango, yakın zaman imparatorları kadangoları ve jacopları ayrı bir akvaryuma alıp sarı imparator koyacağım ve balıklar iki ana gruba ayrılacak.
Iceman , Afra hara red dorsal, afra coube, sarı prenses, hongi , kenyi, mavi prenses, (32 Adet) Tank 125*65*50 Bu akvaryumdan 3 Adet mavi prensesi çıkaracağım sayı 29 adet düşücek.
jacop. mavi imparator, borleyi kadango,sarı imparator (16 adet) Tank 135*60*50 

Bu şekilde iyi olacağına inanıyorum. Durum için bir değerlendirme yaparmısınız ?
Dengeli Akvaryum Oluşturma
Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhaba, Akvaryum hobisine yaklaşık olarak 2 Ay kadar önce başlamış biri olarak 400 Lt lik bir akvaryum sahibiyim. Şuan Akvaryumda 42 Adet ve 11 farklı tür balığım var. Bu durumun yaşamsal anlamda, fiziksel olarak gözlemlerime göre normalin dışında bir durumla karşılaşmadım. Elbette bu böyle devam edecek değil elimde olan türlerden Mavi imparator,Borleyi kadanga, türlerini ileride başka bir akvaryuma almayı planlıyorum bunun amaca beslenme olarak daha iyi bir ortamda yaşamaları açısından. Benim bilgi almak istediğim konu bu haliyle akvaryumun durumunun üremeye uygunluk durumu iyi değil gibi siz bunu nasıl yorumlarsınız ve beslenme şekline göre durum tespitim doğrumudur. Fikirleriniz bekliyorum
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Arkadaşlar Herkese merhaba ben yeni üye oldum ve bu hobide de tecrübe sahibi değilim. Bu siteden ve araştırmalar sonucu kendimi geliştirme yolunda hızla ilerliyorum. Ben biraz radikal bir şekilde küçük bir başlangıç yerine 400 Lt'lik bir akvaryumla başlamayı seçtim ve bunun nedeni ise doğal dengenin standart olarak oturtulmasını sağlayarak çok daha güzel ve sağlıklı bir akvaryum oluşturabileceğim kanısını taşımamdı vede allahın izniyle canlılarımı doğal bir ortama en yakın şekilde yaşatmaya başladım. Fakat yeni başlangıçlarda olduğu gibi bende hevesime yenik düşüyorum gibi geliyor akvaryumumda farklı 10 Çeşit malawi var şu aşamada jacop kenyi,mavi prenses ve hongiler hariç damızlık altı olarak afra red dorsal, afra coube, sarı prenses, mavi imaparator,borleyi kadango,ıceman türleri var ilerde birazdaha büyüdüklerinde ve yavrulama girişimlerinde ister istemez farklı ebatlarda akvaryum temininde bulunacağım bu şekilde size durmumu kısaca özetlemiş bulunuyorum sizinde tavsiyelerinizden ve tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum bana şu aşamada ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.