ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gkoylu
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
183
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Aralık 2013 12:27
Son Ziyaret:
29 Ocak 2018 13:49
Toplam Mesaj:
312 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökhan Köylü
Doğum Tarihi:
16 Ocak 1988
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gökhan Köylü [url=https://www.akvaryum.com/Forum/60x50x42h_bitkili_diy_k803293.asp]60*50*42h low-tech bitkili [/url]

SON 10 MESAJI

Benim İçin Nirvana (tabiki Şimdilik)
Tankınız inanılmaz güzel. bu işi yapmalısınız bence ek olarak. tasarım ve maliyetiniz inanılmaz düzeyde. deneyimli birine gösterseniz bunu 2 binden aşağı rakam söylemeyecektir. Herşey daha güzel olur umarım. Kolay gelsin.
İç Sumplu Bitkili
Karidesler alt su çekiş ızgarasından firar etmediler mi :D?
Bitkili Karides Akvarumu
[QUOTE=Ziperzip]

Harika yakalamissiniz :) Evet o yuzden hersabah kontrol ediyorum :)[/QUOTE]

Bu skimmer a bir çare tam olarak bulunamadı. Paslanmaz sinek teli koymuştum ben . bu sefer de , o başlığa ufak da olsa ağırlık yaptığından yüksek devirde çalıştıramıyordum.

Karidesler de maşallah sürekli alanı boş buldukça tepelerde yaprak üstlerinde yüzeyde yosunlarda dolanmadan edemiyorlar. ben 10 15 karides topladığımı bilirim.

Tank da gerçekten, nazar olmasın, çok güzel. Renkler vs harika. Güle güle keyif alın.
[EDIT]gkoylu,2017-10-12 13:17:10[/EDIT]
Bitkili Karides Akvarumu
Çok şahane olmuş.

Yüzey temizleyicisine karidesler kaçmıyor mu ?
Yeni 75x45x45 Hi Tech İwagumi Akvaryumu İlk Deneme
[QUOTE=Emilhan]Tüp 1 L dolum yapılabiliyor. Ama yinede 2,5L , 3 L bir tüp bulursam uygun fiyata zaman içinde almayı planlıyorum. [/QUOTE]
Arkadaşım. ben de geçen seneye kadar yaklaşık 3 sene boyunca bitkili ile uğraştım. Git bir birahane ile anlaş. 10 tl ver. kap bir tüp 10 lt. 6 ay-1 yıl unut. :) değişeceğin zaman götür ver elindekini 10 tl ile dolusunu al gel. bu kadar basit. Ben öyle 1 sene kullandım. en son tüp ile beraber tüm aksesuarlarıyla akvaryumu sattım :)
2017 Yılı Takvim Dağıtımı İle İlgili Konu.
Teslim aldım. ilginiz için teşekkür ederim. Çok güzel.
Eheim Skim 350 Surface Skimmer
[QUOTE=WaveRider]
Kaan bey elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş fakat maalesef kendi deneyimime göre bu da bir çözüm değil.Bu şekilde kullanıldığında nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama telin yarattığı yüzey geriliminden ötürü emme aparatı suyun fazla üstünde kalıyor,sonuç olarakta çok az emiş yaparak cihazın verimini büyük ölçüde azaltıyor,kısa bir süre sonrada emiş yapmıyor.Bende hala alternatif bir yol arıyorum.Cihazın üretim fikri güzel ama mühendislik kısmı eksik kalmış.[/QUOTE]

Bu yöntemi ben de denedim ve, avares üst kısım ağırlaştığı için suyun üstünde kalması gereken kısım su altına inmeye başlıyor ve iş görmez hale geliyor. Alternatif çözümler lazım. Eheimde de hata büyük. Rasbora bile içine girdi ise herşey girer.
170 litre enteresan akvaryumum
[QUOTE=hbmacit]Karides yanına ne koysam bilemedim. En güzeli biraz daha neon tetra eklemek galiba. Kırmızı burun tetralar da güzel, hiç rahatsız etmiyorlar karidesleri. Grup halinde gezmeleri de çok güzel, izlemesi keyifli oluyor. Uyumlu balık tavsiyeniz var mı başka?[/QUOTE]

harlequin rasboraları da tavsiye ederim size. Biraz çekingenler , fakat renkleri ve sürü halinde dolaşmaları keyifli oluyor. Ayrıca lepisteslerin güzel varyeteleri ile de akvaryumunuz şenlenebilir.
170 litre enteresan akvaryumum
Alvaryumunuz cok guzel. Ayrica kendi yapiminiz olunca bundan daha iyisi olamaz sizin icin. Masallah. Kucuk bir onerim var. Zebra danioyu o alvaryuma koyarsaniz karideslerinizi surekli rahatsiz ederler.

Sayg.
Akvaryumumdan Kareler :)
Oktay Bey,
Estağfirullah ne çırağı. :)

biraz uğraştıktan sonra 3-4 ay kadar. Sonrasında çok uğraşmaya gerek kalmıyor. Benim bu akvaryum yaklaşık 1 senedir var 4-5 ay özen gösterdim. sonrasında kendi haline bıraktım. Bitki ekledim çıkardım vs. Ama camlar inanılmaz yosun oluyor resimdekiler gibi. sadece ön camı temizliyorum. yan ve arka camlarla ilgilenmiyorum daha doğal oluyor rahatsız etmiyor beni :). Sadece istek önemli .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.