ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
64bit
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Aralık 2013 02:39
Son Ziyaret:
31 Ağustos 2014 14:40
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tugay Dereli
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tugay Dereli

SON 8 MESAJI

Balıklarım hep bir bölümde toplanıyor
[QUOTE=balikci23]Genelde yemlemeyi o taraftan yapıyorsanız balıklar yem vereceğiniz beklentisi ile oraya toplanıyor olabilir.
Saygılar.[/QUOTE]
Cama sürtünenler falan oluyo hocam değişik bi durum sanki :D Bu arada imzadaki öğrenci yurdu muhabbetine öldüm gülmekten , öğrencinin halinden öğrenci anlar :D :D 
Balıklarım hep bir bölümde toplanıyor
[QUOTE=ELPRESACANARİO]Eğer balıklar yeni eklendi ise bu davranış bir kaç gün sürebiliyor. Daha sonra normale dönüyorlar. 

Ayrıca cam ayna görevi görüyorsa da bu tarz davranışlar olabilir. Mesela benim erkek sarı prenses camda kendi yansımasına kabarıyordu. 
[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkür ederim:) Balıklar yaklaşık 1-1.5 aydır bendeler ve bu davranışları yeni başladı . Camın ayna görevi görüp görmediğini ise tam anlayamıyorum . Diğer yan camdan baktığımda ayna görevi görüyo gibi durmuyo fakat ön camdan baktığımda ayna gibi gözüküyo. Tam anlayamadım anlayacağınız :)
64bit2014-01-25 19:18:57
Balıklarım hep bir bölümde toplanıyor
Arkadaşlar merhaba . 67 Lt'lik bir yavru malawi akvaryumum var içinde 2-3 santimlik 7 adet cichlid bulunduruyor(Bu tank sadece yavrular için kullanılıyor, büyüdüklerinde daha geniş tanka alınacaklar .) İçinde kayalıklar ve saklanma yerleri oldukça fazla olmasına rağmen balıklarım yan camlardan birine aşırı derecede ilgi gösteriyor ve genelde o bölümde yüzüyorlar nedenini hala anlayamadım . Yardım edebilirseniz sevinirim :)
Malawi Akvaryumum İçin Işıklandırma
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim akvaryumu maddi yetersizliklerden dolayı yavaş yavaş büyütüyorum :) Malum öğrenci olmak zor zanaat :) Burdaki pet shoplarda bahsettiğiniz kayalardan bulamıyorum maalesef, youtube'dan videolara bakıp o tarz bir iş çıkartmayı hayal ediyoruz ama engeller var maalesef :/ 
Malawi Akvaryumum İçin Işıklandırma
Arkadaşlar merhaba :) Öncelikle forumda yeni olduğum için konuyu yanlış yere açtıysam affola . 60 Lt'lik bombeli bir malawi akvaryumum var . Işıklandırmayı nasıl yapacağım ve kullanmam gereken taşlar konusunda kararsızım . Akvaryum hobisinde henüz 2-3 haftalık tecrübem var :) Lütfen yardım edin , teşekkürler :)
Akvaryum kurarken toplu alımmı yoksa tek tek mi ?
Yeni başlayanların - kendim dahil - en büyük sorunu bu sanırım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim malum bütçe fazlasıyla kısıtlı ama akvaryumcular ve pet-shop lar arası mekik dokuyorum daha güzel bir akvaryum yapabilmek için :D Cevaplarınız için ben de teşekkür ederim :)
100x60x50 akvaryumum geldi
Hayran kaldım akvaryumunuza , maşallah . İnşallah bize de nasip olur bir gün :) Daha çok çok yeniyiz :)
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar aranıza ve hobiye yeni katıldım . Normalde İstanbul'da yaşıyorum fakat üniversite sebebiyle Isparta'da bulunuyorum . Sizden öğreneceğim çok şey var, şimdiden teşekkürler :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.