ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ehlikeyf
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Aralık 2013 23:35
Son Ziyaret:
04 Mart 2014 17:41
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Muhammed Gümüş
Doğum Tarihi:
19 Mayıs 1992
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Muhammed Gümüş

SON 6 MESAJI

Yeni malawi tankı kurdum
Yardımlarınız için teşekkürler en kısa zamanda dış filtreyi takıcam. Akvaryum şu an cok sadece son duruma gelince resimleride atarım inşallah.
Yeni malawi tankı kurdum
Jebo'ya forumdaki yazılar yüzünden güvenemiyorum. Bana sıkıntı cıkarıcagını düşünüyorum. Açıkcası 80 liraya buldum sıfırını ve almadım. Almalımıyım? 
Yeni malawi tankı kurdum
Herkese iyi geceler. Bi önceki açtığım başlıkta, öneriliriniz sayesinde tankımın küçük oldugunu ve balıklarımın yanık kalacagını ögrendim. Şimdi yeni bir tank kurdum 100*47*40 yeni tankımın boyutu. herşey güzel balıklar gayet mutlu gibi görünüyor :) yanlız tankı ıkıncı el aldıgım için iç motor'u öyle yanında aldım. motor gayet dalga yapıyor köpükler cıkıyor. yalnız cok hızlı, ve cok ses yapıyor. şimdi ilk sorum 9 adet sp'ye bu iç motor yeterlimidir. 2. sorum bu kadar ses yapması normalmi? 
Yeni başlıyorum, öneri bekliyorum.
Lepistes ve diğer canlı doğuranları araştırıyorum banada mantıklı geliyor. Yalnız su an cikletleri koyacak yerim yok. Geldiklerinde gözle zor seçilecek küçüklükteydi ve şimdi birine vermeye kıyamıyorum :) öneriniz için teşekkür ederim yeni akvaryumla birlikte ikisinide değerlendirmeyi düşünüyorum
Yeni başlıyorum, öneri bekliyorum.
Teşekkür ederim akvaryumun büyüklüğü konusuyla ilgilenicem en kısa zamanda. 7 ay olmasına ragmen balıkların boyutlarından belliydi zaten  bi terslik olduğu. Acemilik, öğrenicem.. Saulosi bi sonraki aşama diye düşünüyorum, bakımı sp lere göre daha zor anlaşılan, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. 
Yeni başlıyorum, öneri bekliyorum.
7 aydır evimde bir akvaryum var ama ben bu işe bir haftadır merak saldım. Hergün sayfalarca okuyorum öğrenmeye çalışıyorum ama sizinde önerilerinizi almak isterim. 9 tane 4-6 cm civarında Sarı Prenses'im var. Akvaryumum 50-35-30 boyutunda. Spler cok ürkek yeme daha yeni alıştılar. ürkekliklerini atmaları için yanına yunus koyabilecegimi söylediler daha dün 2 tane 4 cm civarında yunus aldım. Yunuslar gelince suyumun derecesini 22'ye indirdim. Suyu haftada bir temizliyorum. kayalıklarla gizlenebilecekleri bir magra yaptım. Yavru almak için yapmam gerekenler nelerdir. Çok yeniyim yardımlarınızı bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.