ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yigityumuk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ocak 2014 20:15
Son Ziyaret:
27 Şubat 2015 09:14
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
YİĞİT YUMUK
Doğum Tarihi:
09 Haziran 1989
Yaş:
34
İl:
Adana
Meslek:
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

     YİĞİT YUMUK

SON 9 MESAJI

Adana/Ceyhan Hobiciler
Ceyhanlı hobici arkadaslar merhaba bende bir kaç aydır ceyhandayim daha önceleri mersindeydim bilgi paylaşımı ve sohbet için üçgen parkın orda yipak gayrimenkul yerim var akvaryumumda ofiste gelmek isteyenleri beklerim
Tropheus Akvaryumum için görüşleriniz
Archslayer mikrobu ölsün diye tuzlayıp bir kaçgün çalıştırdım derzler dipte kalıntı yapıo çıkarmasıda baya zor olu temizleyemediğim kısımlar kaldı. Boya kullanmak istemedim salınım yapmaz diyorlar ama uzun süreli düşündüğüm için risk almak istemedim. 
By_RaBBiT ilk başlarda düzenleyicileri almıştım ancak kullanmayı düşünmüyorum doğayı taklit etmeye çalişiyoruz ama nekadar kimyasal varsa onu kullanma çabasındayız. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
Tropheus Akvaryumum için görüşleriniz
Ulvi Özuğur  vermiş olduğunuz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi dikkate alacağım bilmediğim çok şey olduğunu görüyorum. Bu işi layıkı ile yapmak istiyorum ama bilgi olarak bayağı eksiğim var.
marvellous86 ve mr.fedai önerileriniz için çok teşekkür ederim.  Moba beslemeyi henüz düşünmüyorum tropheuslara çok merakım var belki ilerde düşünülebilir. 3d arka fonuda yaptırdım ama daha kullanmadan pişman olduğumu söyleyebilirim. Sanırım ileri bir safhada bende sökeceğim.
Yeni Resimler(sf. 7) F0 Tropheus Brichardi Kavala
Tebrik ederim gerçekten sahip olunmak istenen güzel 2 türe sahipsiniz Maşşallah...
Muhteşem Trop. Duboisi Maswalar ( Sayfa 6 )
Bende tropheus düşünüyorum, umarım banada bu kadar güzelleri nasip olur. Maşşallah.Cagdas OZDOGAN2014-08-26 14:57:24
Mpanga hakkında bir destek lazım
Mpangaların erkeklerinde bantları daha belirgin ve cüsseleri daha büyük olur. Strese dayalı olarak bantlar kaybolabilir. Hatta bazı baskın dişiler erkek gibide görülebilir. Bir süre gözlemleyin ve stresten kurtulduklarına emin olduğunuzda tekrar kontrol ederseniz erkek dişi ayrımını daha rahat yaparsınız. 
Osram delux l
http://www.evcilal.com/Osram-Otomatik-Balast-T5-2-x-5455-watt-Cift-Fluoresani-calistiran-,PR-6890.html
Buraya bir bakın isterseniz elektronik balastta 2 adet floresan çalışır unutmayın tek floresan işinizi göremez
Tropheus Akvaryumum için görüşleriniz
Teşekkür ederim. 3 aydan fazla oldu alalı taşıması ayrı bir dert kurması ayrı bakalım temizliği ve görselliği nasıl olacak bende çok merak ediyorum
Tropheus Akvaryumum için görüşleriniz


Tropheus akvaryumu kurmak istiyorum şimdiye kadar temin edebildiğim malzemeler resimde görüldüğü şekilde. Akvaryum ölçüleri 200*60*50  sump 120*40*30 şeklinde. 75 kg 0-1 kg mercan kırığı kum sipariş ettim. Akvaryumda 80*2 balast 2 adet jbl 80 w grolüks ve 2 adet jbl 80 w daylight  floresan mevcut. Resimlerde yok ama 5 adet 50*50 mavi biyolojik sünger var. Geri kalan malzemeler resimde görüldüğü üzere. 
Geriye hangi malzemeleri almalıyım ve elyafı yorgancıdan temin etsem bir zararı olurmu. Formda incelediğim konularda silikonsuz elyaf bulunmaz demişler bildiğim kadarı ile salınım yapmayacak bir elyaf olması gerekiyor. Siporax, carbon ve bioball almalımıyım eğer şartsa ne kadar almalıyım. Tropheuslarda ilangi beslemek istiyorum fakat önerebileceğiniz varsa onlarıda incelemek istiyorum. Bildiğim kadarıyla tek tür belenmek daha makul ancak karma bir akvaryum için ne dersiniz. Birde masrafım çok fazla olduğundan artık balıkları yavru alabilirim sanırım sizce bi mahsuru olurmu. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.