ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
haitiensis82
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Şubat 2014 10:42
Son Ziyaret:
26 Haziran 2015 10:53
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan TÜREN
Doğum Tarihi:
14 Nisan 1982
Yaş:
42
İl:
Izmir
Meslek:
İşletmeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Akvaryumumun Yeni Sakinleri Paratheraps Synspilus
Evet taşınma olayı sıkıntılıdır abi. Geçici süre ben alayım diyeceğim ama senin katanalar benimkileri yaşatmaz.En iyi çözümlerden biri plastik saklama kapları. 50 litrelik olanları bile var, çokta ucuz. Yalnız hava motoru ve ısıtıcı şart. Detayları konuşuruz. Umarım bu sürecide kayıpsız atlatırsın.
Akvaryumumun Yeni Sakinleri Paratheraps Synspilus
Ne o abi, balıklarına suikast düzenlemeyi mi planlıyorsun? Yoksa mevcut türlerde dikiş tutturamadın da tür değiştirmek için ayak mı? Ama ben senin gömlek değiştirir gibi tür değiştireceğini sanmıyorum, yanılıyor muyum?
Akvaryumumun Yeni Sakinleri Paratheraps Synspilus
Sadece senin balık değil ben de tırstım. Sonuçta deprem ülkesindeyiz abi. Ben senin yerinde olsam İzmir gibi bir yerde  800 lt lik dev su kütlesini evimin ortasında tutmam. İkinci bir yıkımda oradan gelebilir çünkü. Al 100 lt lik bir akvaryum bitkilendir, koy canlı doğuranları, neyine yetmiyor. O da balık, o da.
Akvaryumumun Yeni Sakinleri Paratheraps Synspilus
Makrakanta işine hiç girme abi. Sayıyı az tutarsan stres yapıyorlar  hemen beyaz beneğe yakalanıyorlar, sürü yapsan sana uymaz. Hem kerevitlerinde var, tehlikeli olabilirler. En iyisi helena. Onlar sayıyı kontrol altında tutarlar. Salyangozlarında üçünün dişi olması tam bir şansızlıkmış ya da aldığın kişi de kurtulmak için bilerek vermiş olabilir. Bilirim, fabrika gibi çalışırlar. Neyse ki akvaryumun büyük, herkese ekmek çıkar.
Akvaryumumun Yeni Sakinleri Paratheraps Synspilus
Sen nasıl istersen abi. Araman yeterli.Umarım gönlüne göre güzel bir ev bulursun. Senin bu dişi ateş kafa da bayağı ilginçmiş, her hafta bir vukuatı var.
Yine cüce vatoz :)
bugünde petshopta damızlık altı cücelerden gördüm ve aldım birtane daha şimdi soruma gelelim orada gördüğüm damızlıklar benim erkek balıklarımın yarısı kadar yaklaşık ve onlardan ytavru alınabilirmiş benim sorum şu benim cüce vatozlarım mı çok hızlı gelişiyor ve çok iri oluyorlar yoksa orada gördüklerimmi ufak oluyor ?

Cüce vatozlar çok hızlı büyümezler. Aşırı proteinli yem verdiyseniz, ondan çabuk büyümüşlerdir. Ancak sağlıklı değil maalesef.
Akvaryumumun Yeni Sakinleri Paratheraps Synspilus
Geçmiş olsun abi. Üzüldüm, ancak dediğin gibi ateş kafalar dayanıklı balıklardır. Bu arada abi, eğer istersen senin akvaryumu elden geçirebiliriz. Elimde fazladan büyük yati kökleri var. Şöyle güzel bir dekorasyon yapalım, arka fonu değiştirelim. Yakışır abime.
Cüce vatoz için ısıtıcı gerekir mi?
Cüce vatozlar için ısıtıcı gerekir. İdeali 24-25 derecedir. Cüce vatozlar camdaki yosunları ve yerdeki yem artıklarını yer. Yalnız japon yemleri batmadığı için ayrıca dip yemi atmanız gerekir. 
Akvaryumumun Yeni Sakinleri Paratheraps Synspilus
Ateş kafalar için üzüldüm. Evden onay yoksa çok kalıcı olamazlar, tecrübe ile sabit. Tek erkek olsaydı çok agresif olmayacaktı. Ancak eş tutunca erkek agresif olabilir. Yinede agresiflikleri bir midas ya da FH kadar ölümcül olmaz sadece tuttukları bölgeden kovalarlar. Yalnız Ateş kafalara alternatif olarak yılanbaş düşünmen ilginç abi. Sonuçta agresifliğin kitabını yazmış balıklar. Tabi sen daha önce beslediğin için daha iyi bilirsin.
Kaplumbağam Kermit
Maşallah, Kermit pek güzelmiş. Beraber nice yedi senelere.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.