ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mustafa25
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mart 2014 15:31
Son Ziyaret:
03 Şubat 2015 23:30
Toplam Mesaj:
143 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Dağdelen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


50Lt Canlı Doğuran

SON 10 MESAJI

Sarı Prenses Yavruları İçin Yem Tavsiyesi
Önerileriniz için çok teşekkür ederim Abdullah Bey. alpino242015-02-03 21:55:28
Sarı Prenses Yavruları İçin Yem Tavsiyesi
Öncelikle hayırlı günler arkadaşlar...
Elimde 6sarı prenses 3 tanede mücevher ciklet yavrusu var.En büyükleri 4cm anca vardır.Şuanda 70cm akvaryumdalar.Benim sorum bu ufaklıkları sağlıklı bi şekilde boylandırabilmek için hangi yemlerle nasıl beslemeliyim.Akvaryumcu 3 liraya satılan poşet yemlerden verdi ama ben bi kaç çeşit yem daha olsun istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Birde 4yıldan fazla süredir canlı doğuran besliyorum.Ciklette yeniyim.Genel bakım dışında ekstra yapmam gereken bişey var mı?
Bilgisini benimle paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar...
Yem Tavsiyesi Bakınız.
[QUOTE=Selimemre][QUOTE=Saussure][QUOTE=Mustafa25]Tetra Pro Algea iyi bir yem geçen ilk kez aldım ve balıklara verdim çok sevdiler yemlerinizin arasında mutlaka bulunsun derim. Diğer önerebileceklerim Sera Vipan, Sera vipagran,Sera Flora,Tetra Rubin. önerebileceğim diğer yemler.[/QUOTE]

Ben de yukarıda yazdığım bitkisel yem alternatiflerinin arasından Tetra Pro Algae tercih ediyorum. Balıklar da gerçekten seviyor, ayrıca dibe batma süresi daha kısa olduğu için vatoz/çöpçüler de faydalanıyor. 
[/QUOTE]dibe batma demişsiniz bende elma salyangozu var peki o yermi bu yemi ?[/QUOTE]
Elma salyangozu beslemedim ama yem yosun içeren bir yem yani yer diye tahmin ediyorum öyle ki balıklar yüzeyde olanı topladıktan sonra dibe düşenleri arıyorlar.
Akvaryum Isısı
Peki cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar 26 ile devam ozaman.
Canlı doğuran akvaryumum
Aydınlatma olarak ne kullanıyorsunuz?
Akvaryum Isısı
Cevaplar için teşekkür ederim şuanda 27 derecede su sadece acaba 28derece balıklar için daha mı sağlıklı iyi olur diye sormak istedim.
Yem Tavsiyesi Bakınız.
Tetra Pro Algea iyi bir yem geçen ilk kez aldım ve balıklara verdim çok sevdiler yemlerinizin arasında mutlaka bulunsun derim. Diğer önerebileceklerim Sera Vipan, Sera vipagran,Sera Flora,Tetra Rubin. önerebileceğim diğer yemler.
balıklara ne kadar yem vermeliyim
Bende şelale aparatını kullanıyorum ve hava motoru kullanmıyorum bir sıkıntı yok şelale aparatıyla da oksijen ihtiyacını karşılayabilirsiniz suyun üzerinin dalgalanıyor olması yeterli.
Akvaryum Isısı
Hayırlı günler arkadaşlar...
Malumunuz artık kış kendini hisssettirmeye başladı ve ısıtıcılarda artık mesaiye başladı bugün ısıtıcının ayarını kontrol ederken aklıma takıldı ve biraz araştırdım ama kesin bir sonuca varamadım herkes ayrı bir görüşü savunmuş.Sorum şu canlı doğuran akvaryumunda ısı 26derece mi olmalı 28derece mi 28 derecede balıkların daha aktif hareketli olduğunu savunuluyor sizin düşünceniz nedir bu konuda
Başlangıç..
En doğrusu bencede yavaş yavaş tüm malzemeyi toplayıp tek seferde kurulumu yapmak Canlı bitki 1-2 tane bili olsa alın bence. Benim gibi bakımından masrafından çekiniyorsanız anubias bitkisi var iri yapraklı yavaş gelişen bir bitki üstelik dertsiz bitki ışık ihtiyacı çok az sadece az bir sıvı gübreyle çok güzel olur ben koyucam İnşallah sizede tavsiye ederim. Çöpçü balığını kısa bir süre besledim.Çöpçüler sürü balıkları ben aldığımda bilmiyordum ve iki tane almıştım 2hafta yaşadılar stresten öldüler yani en az 4-5tane almanız gerekir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.