ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İmparator
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ekim 2006 11:21
Son Ziyaret:
12 Kasım 2017 21:29
Toplam Mesaj:
542 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
taha özşirin
Doğum Tarihi:
25 Aralık 1994
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

filtre garantileri işe yarıyormu
Elektronik olarak aldığınız her ürünün kanunen en az 2 sene garantisi vardır.Bu ister telefon olsun ister traş makinası olsun ister filtre olsun.Firma yok dese bile karşılamak zorundadır.Bir sorunla karşılaştığınızda eğer garantisi yok vs gibi şeyler söylerlerse olayı üst kademelere taşıyarak hakkınzı alabilirsiniz.
Kurulan ve satılan dev akvaryumlar
Benim 170-60-70 h boyutlarında akvaryumum var.Heves falan konusunda hiç bişey değişmedi ilk günkü gibi heyecan veriyor bana ancak kişiden kişiye farklıdır tabikide.Ama bende satılığa çıkardım,daha doğrusu zorunda kaldım çünkü yeni taşındığımız evde o boyutlarda bir akvaryum için yer yoktu.Benim fikrim satanların geneli yer sıkıntısından dolayı satıyordur çünkü bu boyutlarda akvaryumları yaptırmış insanların bir çoğu küçük akvaryumdan başladığı için pişman olma durumundan satılığa çıkarılıcak akvaryum sayısının çok az olucağını düşünüyorum.
FB GS TS
[QUOTE=Cmshn]Yobo kiralık geldi.Bir sene içinde düzgün birini bulmamız şart.Tebessüm[/QUOTE] Sezon sonunda satın alma opsiyonu bizde olduğundan başarılı olursa satın alınıcaktır bence.
FB GS TS
Galiba defansta kazma Bilicadan kurtulduk.Eğer yalan haber değilse Everton'dan Nijeryalı defans oyuncus Yobo transfer edilmiş.
FB GS TS

Evet Aykut Hocanın yapmak istedikleri güzel ama bunu yapması için gerekli şartlar olmadığından yapması takıma zarar veriyor.Alex gibi bir adam bu takımda ne olursa olsun yedek oturmaz ve oturtulmaz,ya yerine adam alınıcak yada oynatılıcak.Fenerbahçeyi üç büyüklerden saymamak içinde armanın üstündeki 3 yıldızı silmek gerekir.

FB GS TS
Trabzon maçındaki katliam Alex ve Stoch gibi takımın yarısı eden oyuncuların yedek başlamasıydı tabiki bu benim düşüncem.
FB GS TS
Bu sene kadronun daha iyi olmasına rağmen Daum'u arar olduk.Aykut Kocamandan teknik direktör olmayacağınıda gördük.Artık düzgün hocalar gelmesi gerekiyor.Sırf kendi egolarını tatmin etmek için Trabzon maçınıda katletti.Bence yollanması gerekiyor.Beşiktaşada yolunda başarılar dilerim.
Dövme
Tabikide müslümanım o konuda herkes farklı bir şey söylüyor açıkcası daha fazla araştırmıycam sonuçta hayatımız dört dörtlük değil.Pişman olacağımı sanmıyorum uzun süredir düşünüyorum sldirmekle uğraşmamak için iyi bir yer arıyorum zaten.
Dövme
İstanbulda önerebiliceğiniz sağlam ve işçiliği iyi biyer varmı ? Bir kaç yer biliyorum ama biraz daha araştırmak istedim.Sonuçta ömür boyu kalıcak ne kadar iyi işçiliği olursa o kadar iyi.Şimdiden teşekkür ederim.
Enantiopus Kilesa
Lütfi Bey Tricoti ekleyebilirsiniz,çok güzel canlılardır.Kilesa ve Tricotinin akvaryumda çok güzel durucağını düşünüyorum.Yem konusundada Tricoti hem etçil hem otçul canlılardır ara sıra bitkisel yemlerle beslerseniz sıkıntı olmayacaktır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.