ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
seyolast17
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mayıs 2014 23:25
Son Ziyaret:
18 Mayıs 2014 03:34
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
seyit pala
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Çanakkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

seyit pala

180 litre akvaryum sp,yunus
Yunusları çıkartmayı düşünüyorum almak isteyen çanakkaleden arkadaşlar mesaj atabilir

SON 8 MESAJI

Arka Fonda Çıkan Hava Kabarcıkları :/
[QUOTE=CoentraoWTD]Reklamcıdan tek renk arka fon almalısınız. Arabaların camlarına film çekenler gibi akvaryumunuza yapıştırmalısınız. Ufak tefek kabarcık olur falçata yardımıyla yada başka bir şeyle köşelere ittirerek kabarcığı giderebilirsiniz en sağlıklısı bu. Normal arka planlarda bir süre sonra ne yapılırsa yapılsın kabarcıklar oluşuyor. Bu sorun bende de vardı reklamcıdan siyah renkte yapışkanlı arka fon aldım hem güzel görüntü veriyor hemde kabarma derdin olmuyor tavsiye ederim özellikle ışığınız  beyaz yada gün ışığıysa harika duruyor :) [/QUOTE]

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Mavi bir tek taraflı arka fon alacağım.Fakat reklamcıdan kastınızı anlamadım.Tam olarak reklamcı ne oluyor nerede oluyor onu hiç bilmiyorum.
Arka Fonda Çıkan Hava Kabarcıkları :/
Değerli arkadaşlar bugün arka fon aldım akvaryuma ve yapıştırdım direk fakat çok iğrenç bir görüntü aldı yapışamadı tam arka fon hava kabarcıkları oldu koskocaman sonra azar azar küçüldü boyutları dedim geçicek galiba ama 2 gündür aynı kaldı böyle küçük küçük bir sürü siyah noktalar var akvaryumda ve geçmiyor çıkartıcam nasıl yapıştırayım çok iğrenç bir şey ya 
Sp yanına iceman mi demasoni mi?
[QUOTE=Emre GÜLÜMSER]Bence sarı prensesleri çıkartıp sadece demasoni beslemeniz.Çok hareketli çok canlı bir tür izlemeye doyamazsınız.[/QUOTE]
2 tür olamaz mı?Bir de şu anda yunuslar var sp lerle birlikte vericem ama aldığımda 2 cm ydi şimdi 10 cm kadar oldu keratalar aslında onlarıda çıkartsam mı bilemedim  akvaryum 200 litre dekorlarla birlikte 180 e düşer.
Sp yanına iceman mi demasoni mi?
Evet arkadaşlar sizce hangisini koyayım görsellik olsun uyum olsun.
Sarı Prenses
[QUOTE=akvsp] cinsiyetleri nelerdir birde balıklarım süse veya cama sürtüyor [/QUOTE]

süsleri çıkar salınım yapabilir.
Akvaryumum Nasıl Değerli Arkadaşlar 200 litre
Arkadaşlar akvaryumum sizce nasıl.Şu anda çok düzensiz gözüküyor içi bu yüzden hobiden zevk alamıyorum tam olarak.Bakımsız olmasının nedeni sınavlarım fakat şimdi git gide yaza yaklaşıyoruz bi baştan geçiricem akvaryumu.Sizce nasıl değişiklikler eklemeler yapayım.



Not:Sarı prensesleri 1e 4 d şeklinde almıştım dişiler çok yavru verdi elimde kaldı.Çanakkaleden almak isteyenler pm atabilir çok kaliteli yemlerle beslendiler.
Akvaryumum sürekli kirli
Yemlerle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü yemleri çok kaliteli markalardan aldım zaten balıklarında maşallahı var.Ama kayalardan olabilir sanırım.Akvaryum balıkların muhteşemliğini kapatıyor acaip bir rengi var az koyu gibi ve arka planda dış filtre ısıtıcı gibi şeyler akvaryumu kötü gösteriyor.Birde arka fonda hava boşlukları çıktı.Ben en iyisi bi baştan geçiriyim akvaryumu hocam.
Akvaryumum sürekli kirli
Arkadaşlar hayırlı geceler.Benim akvaryumum son günlerde bulanık ve nasıl anlatsam suyu sarıya kaçık gibi berrak su rengi yok ve dış filtremin görevini iyi yaptığını düşünmüyorum sizce bu nedenden dolayı mı böyle?Ve normal bir akvaryumda ki o güzel görüntüye(internette paylaşılan tüm akvaryumlar) bir türlü ulaşamadığımı düşünüyorum sp besliyorum akvaryumda kırmızıya yakın 2 tane mağara var sizce onları çıkarıp siyah mağara mı eklesem?

Çok uzun oldu ama anlatmak istediğimi böyle anlatabilirdim.Umarım anlamışsınızdır derdimi 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.