ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
PEKCAN
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ekim 2006 18:18
Son Ziyaret:
02 Eylül 2023 15:41
Toplam Mesaj:
89 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdal PEKCAN
Doğum Tarihi:
04 Şubat 1975
Yaş:
49
İl:
Ankara
Meslek:
Maden Müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdal PEKCAN

SON 10 MESAJI

Ankaralı akvaristler Şubat buluşması
Çok güzel bir buluşma oldu,yemek eğlenceliydi.Uzun zamandır göremediğim abilerim ve arkadaşlarımı görmüş olmamdaki haz ise herşeye değerdi.Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim,inşalllah arayı soğutmadan bir buluşmada daha yapılırda onada katılırım.
Ankaralı akvaristler Şubat buluşması
İyi akşamlar.Bir aksilik olmaz ise bende katılacağımı bildirir,herkese sağlıklı balıklar dilerim.
29 Mayıs Ankara Mangal Sefası Saat:14:00
İyi geceler,uzun zamandır buluşmalardan uzak kalmıştım.Listeye benide eklermisiniz ?
 
görüşmek üzere
BEMBALARIM YENİ DEKOR YENİ RESİMLER

İyi geceler Muammer. Balıklar çok güzel sağlıklarıda keyifleride yerinde. Akvaryumun dizaynını değiştirecekmişsin bence bırak dağınık kalsın,balıklarını rahatsız etme,sanki böyle yavrularda daha rahat edecek gibi.Sağlıklı balıklar.

Tropheus Red Rainbow Kantalambalarım

İyi geceler.Akvaryumunuz sade ve güzel olmuş.İsmail beyin dediği gibi arka fon kullanırsanız arkada gözüken kablo hortum vs. görüntüleri kapatmış olursunuz.Akvaryum yüksekliği fazla bu nedenle balıklarınız yukarılarda yüzmeyebilirler,bence alacağınız amazon bitkisi hem balıkların kendini rahat hissetmesini hemde akvaryumda hoş bir görüntü elde etmenize yardımcı olacaktır.Sağlıklı balıklar

Yeni akvaryuma tür önerisi
İyi akşamlar.Bence aquaclay kum ve kolay bakılabilen bir iki çeşit bitki koyabilirsiniz,eledoa,cabomba olabilir.Balık olarakta neon,karides koyarsan seyir zevki çok güzel olur.Sağlıklı balıklar
Lamine cam mı Trakya cam mı?

İyi akşamlar.Yaptırmayı düşündüğünüz akvaryum camlarını hesaplamalar bölümünden girip belirli bir güvenlik değeri için çıkan cam kalınlığına göre yaptırmanız normal olur.Ancak daha güvenli olmasını istiyorsanız cam kalınlığını artırmanız yeterli olacaktır.Siz yeterki iyi bir akvaryumcuya akvaryumunuzu yaptırın,alttan ve üstten kuşaklar güvenliği artıracaktır.Lamine camların görünümleri iki cam arasına su girmesiyle güzel olmuyor.

125xh65x50 yeni akvaryum

İyi akşamlar,çoğu akvaryumcuda mercan kırığı Alman malı gibi satılıyor,ancak Çin malı olduğunu biliniz diye yazdım.Kum kumdur diyebilirsiniz, Çin malı mı ? diye sorarsanız en azından ne ürünü aldınızı bilirsiniz ve boşuna parada vermezsiniz. 

red rainbow,ilangi,kasakalawe hangisini alıyım.

İlangiye karar vermişsiniz,çokta iyi yapmışsınız.Bu balıklardan 8 adet alacakmışsınız,dişi erkek oranını bilmediğinizden dolayı,sonradan çıkacak sonuçlarada hazırlıklı olunuz.Forumda eğer bu balıklardan satan var ise dişi erkeği belli olmuş bir grup almak bence daha mantıklı olur.

Konya'da yaşadığınızdan ; bu bölgenin suyu bazik yapıda olduğundan yani 7 ve üzeri olduğundan PH ile oynamayınız,.Balıklara akvaryumdaki suyunuza alıştırınız,suyunuzun sert olması yeterlidir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.