ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
based.human
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Aralık 2014 23:22
Son Ziyaret:
29 Haziran 2015 00:08
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Salih ERÇETİN
Doğum Tarihi:
20 Ağustos 1991
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
Kpss Emektarı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Salih Erçetin

SON 10 MESAJI

Uygun Fiyata Balık Nerelerden Alabilirim
[QUOTE=onlyn_gny]Ankara mamak tarafında oturuyorum bu ara canlı doguranları akvaryumcular burada uçurdu yavru denebılecek lepistese 5 tl diyor malesef ögrenci halimlede o kazıgı yiyemem bildiginiz ankara da yakın bölgede ucuz akvaryumcu varsa söylebilirmisiniz [/QUOTE]

bende mamaktayım ama mahalle akvaryumcuları yetersiz o yüzden en yakın ve merkezi kızılaydaki akvaryumculara gidiyorum sıklıkla, özellikle kızılay pet markette balık fiyatları çok uygun, geçen aylarda tanesi 1,80 liradan plati ve moli aldığım oldu, çankaya nüfusun karşısındaki aksoy çarşısında cula ve doğa akvaryum var oralarda alternatif olabilir.
Excel ve etki süresi
[QUOTE=Akgün Cem]Excel böyle bir sorun çıkarmamalı ama DIY olmasından kaynaklanıyor olabilir, akvaryumunuzda excel eklemesi haricinde bir değişiklik olmadı ise o excel i kullanmamanızı tavsiye ederim, gluteraldehit i orantısız kullanılmış olabilir.  [/QUOTE]
 
bende anlam veremedim, ilk ve son  oldu zaten bir daha kullanmıycam ama şu an tek sorunum akvaryumdaki mevcut exceli uzaklaştırmak, küçük su değişimleri umarım işe yarar.
Excel ve etki süresi
[QUOTE=cafermutlu]Yüzde kaç lık DİY excel kullaniyorsun.ayrıca bitki yaprakların resmi varmı

Ayrica Kalsiyum eksikliğinde bitkide erime olur.bitki çatısı bozulur[/QUOTE]

Göktürk Seyhan Bey'in excelini kullandım. yaprakların resmi yok ama gayet sağlıklı bitkiler yeni sürgünde veiryorlardı sürekli. yapraklarda herhangi bir renk ve şekil büzukluğu yok idi vatozlarda ne kadar bitkileri emikleselerde zarar veremiyorlardı. lakin excel sonrası gözümün önünde yediler, ama bitkinin damarları kaldı. 
Excel ve etki süresi
[QUOTE=midnight]1ml excel hicbir etki yapmaz rahat olun ,tankınızda daha temel sorunlarınız var önceliğiniz onlar olmalı.[/QUOTE]

daha temel sorun dediğiniz nedir inanın hiç anlamadım yani bu durum excelden kaynaklanmıyor mu? daha önce vatozlarla bitkiler mutlu mesut yaşıyordu. uzun zaman önce bitkilerle birlikte hediye olarak verilmişti excel ama ben hiç kullanmadım, kullandığım ilk günün gecesi yaprakları güzel güzel yedi vatozlar.
Excel ve etki süresi
Merhabalar normalde kullanmama rağmen Çarşamba günü 50 lt'ye 1 ml oranında excel kullandım ve tütün-limon bitkilerimin yaprakları zayıfladı sanırım, bunun sonucunda vatozlarım yaprakları delik deşik ettiler sadece damarları kaldı bitkilerin. Akvaryum kel kaldı, bu şekilde devam edemeyeceğimden bir miktar daha bitki alıp ekleyeceğim ancak o 1 ml'ilk excel'in yeni bitkileri de mahvetmesinden korkuyorum. Sizce excel'in etkisi ne kadar devam eder, kurtulmak için hava vermek, su değişimi falan fayda eder mi? Fikirlerinizi bekliyorum...

Not: exceli kullandıktan 1 gün sonra yani Perşembe günü %20 su değişimi yaptım. yarın yada pazarteside günüde %10 yapmayı düşünüyorum.
based.human2015-05-02 13:02:24
Silinebilir
...based.human2015-05-01 21:05:08
Java Fern ve Yapıştırıcı
Merhaba arkadaşlar,
Java fern yapraklarını ve yeni sürgünlerini kaya-kütük üzerine sabitleyecek bir yöntem arıyorum. Bazı yabancı sitelerde özel sıvı yapıştırıcılar kullanıldığını gördüm. Misina ile falan bağlamak çok uğraştırıcı. Bildiğiniz bu tarz yapıştırıcılar var mı? Akvaryum silikonu falan nasıl olur, bitkinin yapıştırıcıda kalan kısmı çürüme yapar mı?
Silinebilir
... based.human2015-04-10 14:55:54
Şu an ki telefon zil sesiniz.
ben uzun zamandır amelie'nin soundtrack'ını kulllanıyorum. Zedge'den indirmiştim. Zedge benimde tavsiyemdir.
Silinebilir
...based.human2015-03-15 17:45:36

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.