ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omeriyidogan
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Kasım 2006 11:46
Son Ziyaret:
12 Mayıs 2020 16:16
Toplam Mesaj:
166 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer İyidoğan
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1976
Yaş:
48
İl:
Gaziantep
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

AYINTAP AKVARYUM

SON 10 MESAJI

Bir Garip Kurumsal Üye ?
Ramazan bey, bu sayfadaki ilk başlık,[B] ''Dolandırıcı kurumsal üye''[/B] . Bana bu şekilde bildirim gelmiş. Bunu hatırlatmak isterim. Daha fazla polemik konusu olmaması amacıyla sadece şunu söyleyebilirim; akvaryumlar hala satılıktır, lakin iki ayrı alıcı tarafından kısa bir süreliğine ayırtılmıştır. İstediğiniz akaryumu, hem beklememeniz, hem de hobiden daha fazla soğumamanız açısından şehrimizde bulunan bir çok akaryumcudan temin edebilirsiniz. Benim de anlamadığım konu hala(iki aydır) benim akaryumlarımı istemeniz deki ısrarınız.

İlanımı kaldırıp kaldırmama konusu takdir edersiniz ki benim tasarrufumda. İlanımın olduğu platform kurallarına uygun olmadığında da yetkili birimler zaten gerekeni yaparlar. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın, yıllardır üye olduğum için titizliklerini çok iyi biliyorum.

Benim ve amacım hakkında azda olsa bir bilgi verir diye düşündüğüm, daha önce alışveriş yaptığım bir çok üyenin geri bildirimlerine de bakmanızı öneririm. Selametle.[EDIT]omeriyidogan,2016-08-17 22:14:57[/EDIT]
Bir Garip Kurumsal Üye ?
Sayın Ramazan bey, sanırım 90 lık akvaryum için aramıştınız hatırladığım kadarıyla. Sizden herhangi bir bedel almadığım gibi herhangi bir para konusu da konuşulmadı. Sadece telefonla ve mesajla görüştük. Müsait bir zamanda akaryuma bakacaktınız. Maalesef açıklayamayacağım bazı özel sebeplerden ve ard arda gelen nahoş durumlardan dolayı ilgilenemedim sizinle (akv vb. işlerle). Bu durum sizi hobiden soğuttuysa ve kırdıysa özür dilerim. Yalnız mağdur ettiğimi düşünmemiştim. Akvaryuma bakıp beğenme olayınız gerçekleşmedi. Görmediniz yani. Bunun için herhangi bir bedel de ödenmedi. Belki şu gün şu saatlerde müsait olabileceğimi söylemiş olabilirim, ama herhangi bir buluşma yeri belirlemedik. Sadece akvaryumların bulunduğu semti söylemiş olabilirim telefonda. Mazaretim her ne olursa olsun saat olarak verdiğim sözü tutamadığımdan veya size haber edemediğimden ötürü siz de Allah'ta affetsin beni.
LP serisi hava motoru yedek parça
Merhabalar,

Resun LP 60 ve 100 modellerinden kullanıyorum. Uzun süre kullanımlarda hareketli parçalar deforme oluyor doğal olarak. Bu parçalardan diyaframı bulabiliyorum. Lakin aşağıda resmi bulunan parçaları bulamadım. Acaba bu parçalar yedek parça kategorisinde satılıyor mu? Yoksa öneriniz nedir? Malum motorlar baya pahalı. Bir parçadan dolayı çöpe atmak olmuyor.

1. Diyaframlar arasında sabit olan, hareket etmelerini sağlayan ve mıknatıslar arasındaki manyetik alanda hareket eden plaka.


2. Hava üreten (mıknatıslar, diyaframlar ve elektrik mekanizmasını taşıyan) sitemin-metal kutunun plastik kapağı. Resmini bulamadım.

3. İkinci parça ile alt kısmındaki plakanın (iki taraftan çıkan havanın birleşip odacıklardan geçtiği kısmın kapağı) arasındaki 4 adet siyah kauçuk/lastik. Titreşimi absorbe etmek amaçlı konuşmuş parça.



Resim temsilidir.  

Özellikle 3. parça çok önemli benim için. Genelde bu parçanın, üst kısma bağlanma yeriden kopma oluyor. Bunlar haricinde temin edebileceğimiz başka yedek parçaları da varsa bildirirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.
Kasakalawe Tank Kurulum Projesi
Hayırlı olsun Gökhan bey. Akvaryum sade ve şık olmuş. Emek verip oluşturmuşsun. Her ne kadar yoğun dekorlu ve karanlık akvaryumları sevsem de, senin akvaryumun gayet başarılı. Dış filtre konusunu konuşmuştuk. İnşallah seni zorda bırakmaz. Sürekli olarak kontrolünde olsun. Bilinmeyen ve menşei şaibeli markalar tercih edilmese de, bazen çok güzel ürünler olarak hizmet verebiliyor bizlere. Balıklar girdiğinde de görürüz inşallah akvaryumunu.
Türkiye Geneli Sera Baktopur Direct Tablet Alımı
Merhaba Fikret bey bana da 100 adet yollayabilirmisiniz?
Afra Hara,Afra Jalo Reef,Saulisi CR - alpino24(yeni resimler sy:5)
Alper, tebrik ederim seni!
Gerçekten içindeki sevgiyi yansıtmışsın akvaryuma.
Afra Haralarım Nasıl Sizce Ters Bişe Varmı
Maşallah Eren, balıklara iyi bakışsın. Kaya konusunda, Ümit bey' le aynı düşünüyorum. Kumun beyaz, arka fon ona uygun olsaydı daha hoş olabilirdi. Belki strandart olacak ama, siyah fon daha iyi olurdu mevcuttan. Daha güzelini düşünürsün artık. Balık sayını 1/4 e düşürüsen, o balıkları izlemek daha da zevkli olacak.

Balıkların ebeveynleri yurt dışından gelmişti, çok yüksek fiyatlara ve hala bende duruyorlar. Gerçekten çok güzel balıklar. Yaşlandılar ve show tankımın bir numaraları. Teşekkür ederim verdiğim balıklara sağlıklı bir şekilde baktığın için.
Yem İhtiyacımız Konusu Hk
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,

Benim adımın da zikredildiği bir konuyu, malesef üzülerek okudum.

"......O da bize sabahtan akşama kadar iş yerinde oturuyoruz, başkaları yurtdışından yem getirip kar ile satıyor, onların önüne geçeyim, bir de kovada fazla yem çıkabiliyor onlar bana kalıyor dedi."

Bu cümlede
"başkaları" betimlemesinde, ben var mıyım? Yok muyum? Özgür bey. Önce buna bir cevap almak istiyorum. Sözün sahibi sizsiniz, bunu en iyi siz bilirsiniz. Durduk yere adımın geçmesi beni rahatsız etti.


Vatozlarımın Yem Vakti Geldi
Alperen, kusura bakma ama vatozun elinden yem yemesi, senin maharetin değil. Yemin mahareti, daha doğrusu o yemi sana yollayanın mahareti:)

Helal olsun kardeşim. Bu kadar ürkek bir türe, elinden yem yedirmek gerçekten mahir olanın işi.
Yeni resimler sayfa 6.- Hobiye geri dönüş ve yeni tankım
Merhaba Ali kardeşim. Başın sağolsun, Allah taksiratını affetsin.

Tekrar bir başlangıç istiyorsun, ama yanlış başlıyorsun. Akvaryum yapımı konusunda hiç tecrüben yokken çok riskli bir işe kalkışıyorsun. Mesela 6 mm kalınlığındaki camla 50 cm yükseklikte akvaryum yapacaksan suyu 40 cm den fazla doldurmaman ve çok sağlam kuşak yapman lazım. Keşke vaktim olsaydı sana yardımcı olurdum. Sen kesinlikle ve kesinlikle camcıya yaptır. Sonuçta akvaryumda canlılar olacak. Dahası elektrik&su ikilisini bir araya getireceksin. Allah muhafaza. Silikonu camcıya götür sana güzel bir akvaryum yapsın.

Sehpan sağlam ise üzerine sol ve sağ kenarlardan, çok olmamak kaydıyla taşacak şekilde sağlam bir MDF kestirerek akvaryumu biraz daha büyük yaptırabilirsin.

Akvaryumu kurduktan sonra balık temini konusunda yardımcı olurum elimden geldiğince.

Kolay gelsin.


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.