ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fkrtfyrp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ağustos 2015 19:31
Son Ziyaret:
11 Aralık 2017 21:56
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fikret fayrap
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Kamu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

fikret fayrap

SON 10 MESAJI

Frontoza Mpbimwe Blue Ve Bitki Uyumu...
Evet! Anubiaslarla araları şimdilik iyi bakalım... Şık da durdu... Önce biraz didikler gibi oldular. Şimdi hoşlarına bile gitti. Yaprakların altında dinleniyorlar. Önceden küplerin içine girerlerdi, şimdi genelde bitkinin altındalar. Bakalım ne olacak. Kökleri de taşlarımla iyice sağlama aldım :)
3d Fon Dusunenlere
Yasin bey, kendiniz mi yaptınız, yoksa hazır mı almıştınız? ya da bu işle uğraşıyor musunuz? Cevabınıza şimdiden teşekkürler.
130x55x60h Tanganyika 3d Fon Ve Kum Tavsiye
Fatih bey, hayırlı olsun. Fonu hazır aldığınızı belirtmişsiniz. Sanırım poliüretan malzemeden. Bu işi Ankara'da yapan bir yerden mi aldınız yoksa, İstanbul'daki firmadan mı getirttiniz? Kendim yapma düşüncesindeyim de! Eğer Ankara'da yapabilen bir yer varsa daha rahat olacak benim için. İlginize şimdiden teşekkürler.
Frontoza Mpbimwe Blue Ve Bitki Uyumu...
Saygı bizden Orhan bey... Maalesef olamıyor gibi ama bazı akveristlerin akvaryumlarında frontozalarla birlikte bitki gördüm. Onun için sordum. Plastik de dediğiniz gibi sevimsiz
Frontoza Mpbimwe Blue Ve Bitki Uyumu...
Arkadaşlar, yaklaşık 4 aylık frontozalarımla birlikte akvaryumumda kullanabileceğim bitki önerilerine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dış Filtre Almalı Mıyım?
Malawileri lütfen o küçük akvaryuma koymayın hepsi ölecektir.

Neden ölsünler? Bir de çok kesin bir dille söylemişsiniz. Ancak tavsiyelere uyacağım ve sadece 1e 3d sarı prenses olacak.
Dış Filtre Almalı Mıyım?
Düşünceleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Iceman sanırım Sarı Prenses'le daha uyumlu... Daha önce Beyaz Prenses vardı. Onlar da çok sertti, akvaryumda dirlik kalmamıştı.
Dış Filtre Almalı Mıyım?
Arkadaşlar, yaklaşık 3 aylık olan 1e 3d sarı prenseslerimi büyük akvaryumumdan alıp (büyük tankta blue mpimbweler var), yaklaşık 67 litre alan 65'lik akvaryuma koyacağım. Oğlumda 1e 3d mavi prenses istiyor. Toplam 8 balık olacak. Bunun için dış filtre almaya gerek var mıdır? yoksa Atman F201 iç filtre haftada bir su değişimi ve motor temizliği ile durumu kurtarır mı? Ayrıca internette Quick ve sun sun dış filtrelerin 56 TL, 60TL'lik küçük modelleri var. Acaba bunlardan bir tane alsam faydası olur mu diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Frontaza Çiftleşmiyor Sorun Nedir?
Olabilir. Çünkü bunlar gelenekselci tipler. [:)] Alışık oldukları ortamlar değişince bu bu tip tepkiler veriyorlar. Sadece dekor değil, akvaryum dışı hareketlilik bile bunda etken olabilir. Ayrıca yumurtalarını yemeleri frontozalarda sıklıkla görülen bir durum. Özellikle ilk seferinde. Doğal yöntemle yavru almak en iyisi ama kesin sonuç için tanıdığım tüm üretici ve hobiciler ilk 7 günden sonra kusturup, kuluçkaya alıyorlar. Gerçi sizin 7 gün şansınız dahi olmamış. Sabredin bakalım neler olacak? Herhangi bir değişiklikte durumu paylaşırsanız sevinirim.
Frontaza Çiftleşmiyor Sorun Nedir?
Hepsi yavrudan beri birlikte mi büyüdüler? Koloniye sonradan katılma var mı? Bunlar önemli. Çünkü bu durumlarda eş tutma konusunda sorunlar yaşanabiliyor. Eğer böyle bir durum yoksa erkeklerden daha aktif (baskın) olanı akvaryumda kalsın. Diğerini ayırmayı deneyin. Resimlerden gördüğüm kadarıyla damızlık seviyedeler ama 4 dişi için 2 erkek fazla geldi bana[EDIT]fkrtfyrp,2015-10-05 20:40:19[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.