ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
taci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2006 21:03
Son Ziyaret:
04 Ocak 2009 13:58
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onur taci
Doğum Tarihi:
31 Ekim 1982
Yaş:
41
İl:
Hatay
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

onur taci..her gün daha iyiye...

SON 10 MESAJI

Dişi sarı prensesimin kuyruğunu yemişler
evet dik duruyor dişi balık ve kuyruk başlangıç yerinden yenmiş ve hafıf kızarıklık var..Ne önerirsiniz?
Dişi sarı prensesimin kuyruğunu yemişler

Merhaba arkadaşlar..Benim 65 cm lik bomboli 70 litrelik akvaryumum var..İçinde 1 erkek 3 dişi sarı prensesim var..Akvaryumun içinde mağara ve saklanacak yer mevcut ama 11 cm lik dişi sarı prensesimin kuyruğunu yemişler, Hem de çok..Ne yapmalıyım? Bana yerdım ederseniz çok sevinirim? Teşekkür ederim.İyi günler..

Dişi sarı prensesim yüzmüyor?
Orkun Bey, dişi sarı prensesimin karnı çekildi doğrudur ve kamburlaştı sanki..ne yapmamı önerirsiniz?
Dişi sarı prensesim yüzmüyor?
Merhaba arkadaşlar.. Benim 11 cm lik dişi sarı prensesim var..Yaklaşık 3-4 aydır yavru alamıyorum..Sıcaklardan olsa gerek..Balığım son 3 gündür pek yüzmüyor, sanki halsiz gibi..Takadi yok gibi..Akvaryumda 1 erkek 3 dişi sarı prensesim var..ama erkek hep bu halsiz dişinin yanında titriyor.Ama asla kovalamıyor.Akvaryumda magara var.Bu dişi balığı diriltmek için, eskisi gibi canlanması için ne yapmalıyım? Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim.. 
Dişi sarı prenses bölge sahiplenir mi?
Merhaba sevgili arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum, benim dişi sarı prensesim akvaryumun sağ tarafını sahiplendi ve hiç bir balığı yaklaştırmıyor o bölgeye..(1 ay önce kusturulmuş bir balık ve daha yeni aldım kayseri'deki bir balıkçıdan)..Tüpçük falanda çıkarmamış..Araştırmalarımda erkek sp'lerin bölge tuttuklarını okumuştum ama dişi sp için böyle bir şey okumadım..Neden olabilir acaba? Şimdiden teşekkür ederim değerli cevaplarınız için..
sarı prensesim neden böyle?
Merhaba arkadaşlar. Son bir aydır akvaryumumdaki 2 tane 8 cm'lik sarı prenseslerim sabit durdukları halde (yüzme, kovalamaca yok) ağızlarını hızlı hızlı açıp kapıyorlar.Ama farkedilir bir belirginlikte..Hızlı hızlı nefes alıp vermek gibi..Neyden olabilir acaba? Dişi oldukları için üreme öncesi belirtileri olabilir mi? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim..
 
Akvaryuımum 65 cm bombeli ve 70 litre su alıyor..3 Dişi 1 erkek sarı prenses var..İki tanede küçük yunusum var..2 haftada bir dip çekimi yapıyorum..Tetranın ve seranın yemlerini kullanıyorum..Dış filtrem var..ayrıca hava motoru ile havalandırma sağlıyorum..Taban midye kırığıyla dolu ve 2 tane de mağara var..
 Teşekkür ederim..
taci2008-06-11 11:41:50
sarı prensesim neden büyümüyor?

İyi akşamlar arkadaşım, en başta biraz akvaryumunu anlatır mısın? (büyüklük, yem miktarı, temizleme vs..)Eğer dengi olan balıklar büyümüş sadece o küçük kalmışsa bence o "yanık" tabir edilen bir olaya maruz kalmış..Yani zamanında bana da öyle söylenmişti..Benim akvaryumum küçüktü ve bazı balıklarım büyümediler..Sizin şu anda 11 tane balığınız var..Acaba akvaryumunuz bu balıkların sağlıklı yetişebiceği kadar büyük mü?

Dişimin karın bölgesi şişti, Neden?
Başka fikri olan arkadaşlar yok mu acaba? :(
Dişimin karın bölgesi şişti, Neden?
İyi günler arkadaşlar..Benim dişi sarı prensesimin karnı şişti.(Canlı doğuran grubundan hamile moli gibi).Erkek kovalıyordu ama tüpçük falan yok..Dişi 6-7 cm civarında..Neden olmuş olabilir? Teşekkürler.. reis2008-02-25 17:55:54

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.