ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
goksalpetek
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ocak 2016 15:16
Son Ziyaret:
25 Şubat 2016 22:20
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
GÖKSAL PETEK
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 9 MESAJI

Sarı Prenses Dekor Olmuş Mu Sizce?
Bütün sitelerde bol kaya, bol kaya diye bağırıyorlar o yüzdende biraz abartılı oldu:) o zaman büyük kayaları çıkarıcam küçük kayalardan yapıcam mağara falan.. Bİ de simli kaya diye bi şey var internette dolanıyor ..onlardan alsam mı gerek var mı sizce... önceden hagen siyah kum vardı biraz buna bulaştı beyazlı siyahlı bi kum oldu... sizce bembeyaz bi kum alsam daha iyi görünmez mi?
şuan akvaryum bi hafatadır boş şekilde tam takım çalışıyo... ısıtıcı falan filan.. yakında sarı prensesleri alıcam.. alırken nelere dikkat etmeliyim sizce... daha önce kafasındasiyah siyah lekeler olan erkek vardı hiç hoşuma gitmiyordu... nedeni ne acaba?

Sarı Prenses Dekor Olmuş Mu Sizce?
Teşekkür ederim azaltıcam biraz daha kayaları..[:)]
Sarı Prenses Dekor Olmuş Mu Sizce?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181972/3_image.jpeg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181972/2_image.jpeg[/IMG].
Arkadaşlar sarı prenses akvaryumu için dekor iyi mi?
150 Litreye Kaç Sp!
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Akvaryum 150 litre arkadaşlar. Az değil mi sizce bir erkek dört dişi. Sp dışında sadece bi tane vatos koyarım bol kaya var elimde kayaları iyi temizliyo gerekli diye düşünüyorum.. Kaç tane balık koymalıyım arkadaşlar... Dış motor, iç motor çift cıkışlı hava motoru, yavru akvaryumu,ısıtıcı falan filan full ekipmana sahibim bi sürü yavru almak istiyorum 🙁😎
150 Litreye Kaç Sp!
Selam arkadaşlar akvaryumdaki balıklarımın hepsi dış parazit yüzünden öldü 😔 şimdi yeni ve baştan bir akvaryum kurucam.Sadece sarı prenses olcak akvaryumda.Bu yüzden balık sayısı ve cinsiyet oranında yardımcı olur musunuz. Yavru almak istiyorum akvaryumdan çünkü.Bi de dış parazit olduğu için akvaryumu baştan dizayn ederken ne yapmalıyım.Yeni alacağım balıklarada bulaşır mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Isıtıcı Sorunu
Teşekkür ederim yapmayı denicem.. Olmadı yenisini alıcam..
Isıtıcı Sorunu
Selam arkadaşlar akvaryumdaki 100 wat ısıtıcı ısıtmıyor... Akvaryumu koyduğum oda soğuk ısıtıcıyı ne kadar yüksek yapsamda yirmi derecede sabit kalıyor su sıcaklığı... Aynı odada küçük akvaryumdaki ısıtıcı 28 derecede sabit... Isıtıcının ışığı yanıyor ama su sıcaklığı istediğim dereceye gelmiyor... Sorun nedir sizce??
Sarı Prensesler Yavru Hk.
Kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ederim...
Akvaryuma gelince bu balıkları yavruyken yetiştirdim.. Arada tabi ki değişen ölen falan oldu.. Biraz akvaryumcumun yanlış balık vermesi yüzünden de oldu... Her dişi sarı prenses istediğimde erkek verdi... Yunuslar çok küçükken vardı şimdi de beş cm boyundalar...150 litrelik akvaryumdaki albinoysa hala yavru... Akvaryumu büyütmeyi düşünüyorum zaten ama bunun için biraz zamana ihtiyacım var... Parasal açıdan değil güzel bir şey olsun istiyorum... Sarı prensesleri bu hafta akvaryumcuya götürmeyi düşünüyorum... Erkek dişi oranını ayarlasın en azından. Şov akvaryumundan kastın ne bilmiyorum ama iyi yaşamaları için ne gerekiyorsa yapıyorum...
Sarı Prensesler Yavru Hk.
Selam arkadaşlar... Akvaryumda iki erkek iki dişi sarı prenseslerim var.. Hepsi de 6-7 cm.. Bol kayalı hem iç motor hem de dış motor kullanıyorum.. Akvaryum suyu gayet temz ve berrak... Fakat uzun zamandır beslediğim balıklardan yavru alamıyorumm... Yem olarak seranın protein yemini kullanıyorum.. Yani kırmızı olan...yardımcı olursanız sevinirim...
[:(]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.