ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:57
Filtre ve Sump Yapımı - Armatürk Armatür Kaliteli Mi neontetras, 01:37
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Karahanlı, 01:26
Canlı Doğuranlar - Hamile Lepistesim Midesi Garip Karahanlı, 01:19
Yeni Üye Forumu - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Ahmet12345, 00:48
Yeni Üye Forumu - Cüce Kerevit Beslenmesi Avoure, 00:32
Omurgasızlar - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? mrah, 00:20
Taban ve Gübreleme - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) İnci Kefali, 00:07
Akvaryum Tanıtımı - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme ArifhbsAquatics, 23:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 22:27
Güney Amerikan Cichlidleri - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 18:38
Deniz Akvaryumları Genel - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumun İçi Pas Tutuyor giyotyn, 21:03
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x45x45 Işık Önerisi YigitKuzey, 20:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Canlıları Ve Ürünleri İçin Güvenilir Site bilgilialexa, 18:28
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Yıkama Ve Temizleme İkilemi nightybird, 17:53
Bitki Akvaryumları Genel - İzmir Ve Çevresinde En İyi Bitki Nereden Bulurum? Samnastrp, 17:37
Bitki Akvaryumları Genel - Mikolji Nin Neon Tetra Biyotopu Farkı ArifhbsAquatics, 15:25
Amerikan Tetraları - Lepistes Yavrularını Salma Zamanı nightybird, 14:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığımın Cinsi Nedir? ternapi, 13:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 12:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Walstad Metodu Co2 Ve Gübresiz Bitkili Akvaryum İnsect, 09:32
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı Yardım Tataaa4325, 09:25
Yeni Üye Forumu - Hagen Kum Orhan76, 09:01
Taban ve Gübreleme - İki Çiçekli Anubias Değeri Nedir? ArifhbsAquatics, 08:30
Bitki Türleri ve Bakımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 02:34
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 02:34
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:16
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:16
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:16
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:16
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:16
- Harika Formda Su Üstü Bitkisi ILGIN 01:52
- Bitki Makası Ve Cımbız ILGIN 01:52
- Prl Karides Arıyorum Takas Yöntemli ILGIN 01:52
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 01:17
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 01:17
- Microfex Kültürü sefailgaz 00:37
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 00:37
- L183-trifasciata Karides Omer901 00:07
- Sayika/ateş Ağız/elektrik Blue Acara/green Terör Uneys 22:50
- Temiz Akvaryumlar Uneys 22:50
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 22:47
- 120x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 22:36
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:28
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:28
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 22:28
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:26
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:26
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:11
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 19:51
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 19:51
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 19:51
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 19:51
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 18:29
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak, Soil Rafayel 18:29
- Akvaryum 1 Metre Redrainbow 18:18
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Siyah (özel Tür) Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:15
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:15
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 16:42
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 16:39
- Jbl E902 Dış Filtre ibrahim_ 15:59
- Satılık Full Dolu Lifetech838 Fiyatı İndirdim Ch1988 15:53
- Yem Tablet BUCALILAR 15:25
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:25
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 15:03
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 13:57
- Akvaryum 30*30 metsi 13:57
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:53
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:53
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:53
- 1 Albino L144 Shortfin 5 Siyah Cüce Vatozlar gürkanbey 13:51
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:46
KULLANICILAR
- 78 Online Kullanıcı, 44 Üye
Online Kullanıcılar
czafer58,
K0L0Ni,
oguzhanYeniBalik,
Mihrican,
floyd,
Öğretmen Ali,
Bare,
Akax,
mrah,
osman-01,
ali,
osmandbnl,
cheavy,
Azizdurdenn,
Cyber_Scout,
ahmetfiratozkaya,
Nitrotoluen,
Ahmet12345,
Karahanlı,
Ladres,
sedaterdem,
sina cen,
BTA,
Avoure,
Diplomi_qgsa,
Ehtiyar,
ternapi,
berkanozcann,
achiiles_622,
ardaagnaday,
Oquanus,
Kemalk41,
MertSoyumert,
ShowaSanshoku,
Zersher,
Laetacara,
Alican altintarı,
BoranPara,
Flawlessense,
UEK,
AmatorLepistesci,
Hidro Dinamik,
şansal,
Mhmtclk,
Taha Yanık,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.