ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Yüksekliği Düşük Akvaryum. ootkn, 02:23
Yeni Üye Forumu - Camlarda Ve Akvaryumda Oluşan Solucanımsı Şeyler ootkn, 02:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Liseli Akvaryumu :) Laterthanbefore, 02:17
Akvaryum Tanıtımı - Shallow High Tech Bitkili Akvaryum Laterthanbefore, 01:37
Akvaryum Tanıtımı - Power Led Smd Led ? Bakabilir Misiniz Laterthanbefore, 01:21
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Karışık EnesDe, 01:08
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Kuru Yem Tavsiyesi Megatron(betam), 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tüm Emeklerim Heba Oluyor... ugurkanarya, 00:15
Yosun - Beyaz Kurt Kültüründeki Böcekler apistoizmir, 00:06
Malzemeler ve Yemler Forumu - Diatom - Nitrit Ve Bakteri Kültürü ugurkanarya, 23:58
Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar Forumu - Bakımı En Kolay Balık Cikletseverahmet, 23:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesim Dik Yüzüyor Ve Yamuk Keyten, 23:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığı UrasArt, 23:32
Yeni Üye Forumu - Su Değişimim Ne Kadar Olmalı Acun71, 23:26
Bitki Akvaryumları Genel - 30x30 Küp Akvaryum Uv Filtre Önerisi fate, 22:39
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryuma Su Basma Taktiğim Mertkrdmr, 22:11
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryum Camından Bunlardan Oldu Acun71, 22:08
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumu En Az Kaç Litre Olmalı? Mertkrdmr, 22:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosun Problemini Nasıl Çözebilirim ? enginkara, 22:02
Yosun - Filtre Temizliğinden Sonra Aşırı Bulanıklık :(( Ogast, 21:57
Yeni Üye Forumu - 70x61x40 Akvaryum Balık Önerisi NobleThoth, 21:51
Yeni Üye Forumu - Karideslere Ne Meyve Yada Sebze Verebilirim efe1403, 21:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Süper Low Tech Dragon Vadisi Gyro, 21:14
Akvaryum Tanıtımı - Aliexpress Wifi Aydınlatma musses00, 21:13
Aydınlatma - Su Değişimi Ne Kadar Olmalı Ateskus, 21:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 800l/h 35 Litre Akvaryum r1dd., 20:56
Yeni Üye Forumu - Süper Lowtech Dragon Scape Gyro, 20:53
Akvaryum Tanıtımı - Subulataları Hidrojen Preoksite Yatırmak Mertkrdmr, 20:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Doğum Süresi Hazkgn, 20:47
Canlı Doğuranlar - Sarı Ateş Karides Ve L144 azizdurden, 20:07
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Akvaryumum Burakk41, 19:56
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Ultra Low Tech Bitkili Tankım Dorduncuadam, 19:53
Akvaryum Tanıtımı - Mato Grosso Do Sul Biyotopu/coxim-brezilya ArifhbsAquatics, 19:26
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumumu Nasıl Kurtarabilirim ? isssmailak, 19:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kırmızı Burun Beyaz Benek Hastalığı HOPPALA, 18:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Half Black Ve Full Black Lepistes Çaprazlama Mehmet deniz, 18:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkilerimin Sorunu Ne ? Keyten, 17:39
Bitki Türleri ve Bakımı - Bu Hangi Bitki Türü? Akvarist Batuhan, 16:32
Bitki Türleri ve Bakımı - Lake Malawi denizyilmaz, 16:27
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri Tanıtımları - Yanlış Su Arıtma Sistemi AyazKeskin, 15:20
Canlı Doğuranlar - Balık Cinsiyeti Yaşı Serapq, 14:18
Yeni Üye Forumu - Bitkilerim Soluyor erd3mylmaz, 13:55
Bitki Akvaryumları Genel - Hangi Vatoz Türü Hidro Dinamik, 13:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Balık Cinsiyeti Yaşı Serapq, 13:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeniden Başlamak... Akvarist Batuhan, 13:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Arifhb’s Aquatics Sosyal Medya Hesaplarım ArifhbsAquatics, 13:17
Akvaryum Dünyasından Haberler - Beta Balığı Yorumlama CrownBetta, 12:30
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Neon Tetrada Kasılma Ve Titreme eren12345, 12:16
Yeni Üye Forumu - 60x40xx40 Cm Low Tech MehmetAkif, 12:15
Yeni Üye Forumu - Yıldız 5950 Montajı Hk. fate, 10:33
Işık CO2 ve Ekipmanlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Trifasciata, Borelli (opal) Günceldir Anıl ATAN 02:04
- Corydoras Türleri Anıl ATAN 02:04
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 02:04
- Led Driver 36-48w ilh4n 02:04
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 02:04
- 14d4e Maswa Koloni Unknown And 01:28
- Takaslı Malzemeler Ve Yem Unknown And 01:28
- Çok Uyguna Kaliteli Lepistes EnesDe 01:21
- Hb Pastel Whıte Lepıstes EnesDe 01:21
- Çeşitli Birçok Malzeme, Hava, Motor Vb.... oguzburcin 01:07
- Apistogramma Kakadu Triple Red - Nannacara Anomala Şahinöztürk 00:38
- Mikro Kurt - Sirke Kurt Canlı Yem FULL RED MEHMET 00:36
- Jebo 36w Uv Lamba FULL RED MEHMET 00:36
- Gnays Kaya Dekor FULL RED MEHMET 00:36
- Kriza Gold Yavrular 4-5 Cm FULL RED MEHMET 00:36
- Catappa Ve Kızılağaç Kozalağı nyssa 00:30
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 00:28
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 00:28
- Co2 Setler ,akvaryum,malzemeler Vs Güncel hll_aquascaping 00:28
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 00:28
- Elimdeki Sıfır/marka Akvaryum Ve Teraryum Ekipmanı asliaral 00:25
- Exo Terra Turtle Bank Mıknatıslı Kaplumbağa Adası asliaral 00:25
- 150 Litre Üstü İthal Akvaryum Arıyorum Fondip 00:16
- 100x45x45 Cama Cam Tam Takım Kaliteli Malzeme gokerr 00:07
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:02
- Akvaryum Setleri , Akvaryum Ve Çeşitli Malzemeler CevdetSERBEST 23:28
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak CevdetSERBEST 23:28
- Su Piresi 200 - 300 Adet 30 Tl CevdetSERBEST 23:28
- Su Piresi / Yeşil Su ALTEMUR 22:44
- 155x50x30h Akvaryum Bölmeli budak_murat 22:33
- Bitki Çeşitleri budak_murat 22:33
- Tablet Yem Adet 1₺ propecia 22:23
- Bakmadan Geçme propecia 22:23
- Sıfır Armatürler T5 - Mh - Led propecia 22:23
- Reeflowers Gh+ 250 Ml Sıfır Ardaaa.. 22:11
- Süper Red Erkek Ardaaa.. 22:11
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:09
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 22:05
- Fluval 107, Sobo Sf 850f, Fiyat Güncellendi BadgeR 22:04
- İzmir İçi Pigme Çöpçü BadgeR 22:04
- İzmir İçi Pigme Çöpçü BadgeR 22:04
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 21:59
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 21:59
- Çeşitli Malzemeler Balikcidede 21:59
- Java Fern Türleri Balikcidede 21:59
- Julidochromis Sp.kissi Çamlıca 20:36
- Bıolıfe Turbojet Star X6 Çamlıca 20:36
- Çok Uygun Seachem Filitre Malzemesi Çamlıca 20:36
- Uygun Fiyata Co2 Kıt Çamlıca 20:36
- Cüce Vatoz , Salyangoz , Karides ,lepistes Cucevatozcu 20:33
KULLANICILAR
- 138 Online Kullanıcı, 75 Üye
Online Kullanıcılar
usendikici,
leovo,
sıtkı,
MiSoSiKiaN,
Mami1907,
yozgatcicekcilik,
Yunus1376,
KryGnl,
alperenyagci,
ozelturlepistes,
zenco,
CNYTYLMZ,
aucar,
EKAR,
tagarer,
eren12345,
ElCapitan,
CevdetSERBEST,
Tuffgong,
berkay10,
Nefistes,
yasiiinyldrm,
Yusuf yıldırım,
Oasis,
EfeKizi,
Laterthanbefore,
EnesDe,
bulentermisket,
Enes Yıldırım,
dreamlife,
BRHNSNMZ,
chnkc,
MelekG,
ARMONYS,
cgrrx,
Oguzhan0735,
Maverickse,
Nyassa10,
Avoure,
Nuada,
fb1453,
Malawi34,
Tuby,
wape,
yns325,
Magma,
AquariumFA,
oktay42,
abrasax,
mstfats,
lojistisyen,
zafer kaplan,
Rgani,
Ahmetsaribuga,
Emrecan06.,
emirhana,
Ateskus,
hsn585894,
mrtbldk,
CrownBetta,
Reber07,
cmlbrn,
KeremUlaş,
Atilla,
omer417,
emreabay6,
TylerDurden*,
cankortan,
Ehtiyar,
oguzburcin,
MrShootEmUP,
Emeth,
HOPPALA,
Recepkurt27,
Lennie,
Narval,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.