ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Green Terror tsp7, 08:40
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İyi Mi Samnastrp, 07:47
Yeni Üye Forumu - Yeni Bir Macera Discus Akvaryumu nailsanver, 06:44
Akvaryum Tanıtımı - 100/50/45 Discus Cyber_Scout, 02:00
Akvaryum Tanıtımı - Beta Akvaryumum Ayberk1634, 01:49
Akvaryum Tanıtımı - 54 Litre Canlı Önerisi mehmetbt, 01:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığın Da İştahsızlık Neden Olur? Cyber_Scout, 00:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Temizlik Kazaritachi, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Damıtılmış Su İle Caridina Bakmak Cyber_Scout, 22:26
Omurgasızlar - Bitkilerin İsmi Nedir? Jemaisvu, 22:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Flowerhorn Yanık Kalma Ve İnciler Hk. Fishlover1903, 22:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Low Tech Bitkili Tankım 60*40*40 oktaydemir, 22:04
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Fiyat Samnastrp, 21:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Akvaryumu Bitkiler Hakkında İsmail_96965, 21:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kum Ve Malzeme Seçimi modukon, 20:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sobo Sf 550f Mi Sobo Askı Filtre Skimmer modukon, 20:43
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Kurulum Hightech ahmetbenli, 20:22
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Bitkinin Türü Ne Jemaisvu, 20:06
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Nano Küpler Yeniden Düzenleme fishhyy, 19:36
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Otu Cyber_Scout, 19:18
Bitki Türleri ve Bakımı - 20x20 Küp Beta Akvaryumu anil1912, 18:52
Akvaryum Tanıtımı - Karidesimin İçindeki Kırmızı Şey fishhyy, 18:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Alüminyum Profil İle Akvaryum Yapımı Makkaya, 18:25
Yeni Üye Forumu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 18:18
Akvaryum Dünyasından Haberler - Co2 Regülatör De Hangisini Seçmeliyim ? Jakado33, 17:12
Yeni Üye Forumu - Armatür Önerisi Jakado33, 17:11
Yeni Üye Forumu - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Hidro Dinamik, 16:58
Labirentliler - 300 Lt İçin Kafa Motoru Tavsiyesi Orhan76, 16:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 14:58
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Boraras, Kubotai Gibi Türler Ve Yaşanan Deneyim İnci Kefali, 14:36
Sazansıgiller - Bebekler, Turuncular Ve Diğerleri Busra1753, 13:48
Akvaryum Tanıtımı - Saç Yosunu Problemi Zuzu2446, 13:30
Yosun - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? alpgunsoy, 13:03
Canlı Doğuranlar - Betta Persephone Cyber_Scout, 12:46
Labirentliler Tanıtımı - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 12:45
Akvaryum Tanıtımı - İşte Amerikan Rüyası Enez, 12:38
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Vatozumun Durumu Hakkında Cyber_Scout, 12:20
Yeni Üye Forumu - Axolotl Mantar Hastaligi Cyber_Scout, 11:25
Yeni Üye Forumu - Dip Kumu İle İlgili Öneri Mithrandirr, 11:12
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Kökün Cinsi Nedir? Mithrandirr, 10:18
Bitki Akvaryumları Genel - Filtremi Değiştirmek İstiyorum MCY4, 09:20
Filtreleme Seçenekleri - Betta Kuyruk Erimesi Orhan76, 08:58
Hastalıklar ve İlaçlar - İlk Akvaryum [walstad] Bare, 04:14
Akvaryum Tanıtımı - Türkiye'de Killifish Besleyenler Cyber_Scout, 02:29
Diğer Tatlı Su Canlıları - Vatozum Akvaryumum İçin Fazla Mı Büyük? CaliFried, 01:26
Yeni Üye Forumu - Ankarada Balık Ers1905, 00:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - Mayalı Co2 Sistem Cyber_Scout, 22:29
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Melek Balığı Yumurta Cyber_Scout, 22:21
Yeni Üye Forumu - 🎧 Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? GhostKoi, 22:15
Forum ve Site Hakkında
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 08:35
- Akvaryum Hazır Set İndirim tamerakturk 08:14
- Aquael Leddy 60 Xl Sessiz Motorlu Ers1905 07:43
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 07:42
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:55
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:55
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 06:55
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:53
- 5-6 Cm Cüce Vatoz SinanBulut 04:26
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 04:10
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 04:10
- Bitki Çeşitleri emreemin 04:10
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 04:10
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 04:10
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 02:50
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 02:50
- 50x50x45h Sumplı Akvaryumlar Tuby 02:03
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 02:01
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 01:17
- Smart 50 Isıtıcı 300 Tl Özgür7 01:17
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 01:17
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 00:39
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 00:39
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 00:34
- Geophagus Arıyorum MurathanM 00:34
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 23:32
- Neocaridina Kiraz Karides Uguzel 23:32
- Dişi Ramirezi (german Blue) TurX 23:21
- Mangrow Kökü TurX 23:21
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 23:04
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 23:04
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 22:54
- Bakımı Kolay Zeytin Bitkisi Metinmert Yiğit 22:33
- Otokintus Affinis Arıyorum. Mateach 22:15
- Kepçe, Kaya, Çakıl Taşları AquaPuella 21:32
- Ramshorn Salyangoz yns325 21:13
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 21:13
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:07
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:07
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 20:30
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 20:30
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 20:25
- Kusursuz Anubiaslar/yeni,özel Türler ballantines 20:25
- Taeniacara Candidi Ve Cacatuoides HarunYILDIRIM 20:20
- 2.67 Tüp Furcifer 20:10
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 20:10
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 20:10
- Creaqua Nano Elit Furcifer 20:10
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 20:02
- Christmas Moss sametyildiz 20:02
KULLANICILAR
- 27 Online Kullanıcı, 15 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

