ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 00:57
Akvaryum Tanıtımı - Albimarginata Ve Vaillanti Neothauma, 00:29
Akvaryum Tanıtımı - Beta Dipte Yan Yatıyor AquaVita, 23:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Kulanımı KaqtaN61, 22:43
Yeni Üye Forumu - Bu İnce Ayar Vanası Arızalı Mı ? Cyber_Scout, 22:35
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bitki Sararmasi Taha Yanık, 22:15
Bitki Akvaryumları Genel - Tür Ve Cinsiyet Ayrı Mı SilenTMurder, 22:05
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Orandam İştahsiz Ve Fazla Hareket Etmiyor Cyber_Scout, 21:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Hangi Tür Beslemeliyim fishhyy, 21:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosun Ve Bitki Erimesi İçin Ne Yapmam Gerek ? Ehtiyar, 21:51
Bitki Akvaryumları Genel - Danio Margaritatus-galaxy Rasbora Cyber_Scout, 21:11
Sazansıgiller Tanıtımı - Discuslarım Hakkında Bilgi Foae, 21:10
Discus - 200 Litre Channa Hazırlık AmatorChannaci, 21:00
Akvaryum Tanıtımı - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 20:56
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Balıklarım Kayboluyor mmemati, 20:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Geophagus Günlüğü yasinbalak, 20:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Lowtech 250 Lt Bitkili Akvaryum Cyber_Scout, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karidesin Rengi Dayanıklılığını Etkiler Mi? giyotyn, 20:26
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin aquanil, 20:04
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Çeşme Suyu Kullanımı İsmail_96965, 19:52
Canlı Doğuranlar - Yeni Balıklarım Zaid, 19:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Karma Tank flanormimar, 18:42
Akvaryum Tanıtımı - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) Cyber_Scout, 15:56
Labirentliler - Yeni Discus Akvaryumu Kurulumu Cyber_Scout, 15:13
Yeni Üye Forumu - 120x40x50h İlk Mbuna Deneyimi Cyber_Scout, 14:51
Akvaryum Tanıtımı - Betamın Durumu Nasıl? Cyber_Scout, 14:07
Yeni Üye Forumu - Beyaz Yunus Mikail Alp, 14:02
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Mutlu Bettam T3kniker, 12:07
Akvaryum Tanıtımı - Dev Afrika Salyangozuna Teraryum Kurmak İstiyorum. KaanE, 03:09
Yeni Üye Forumu - Neocaridina Reloaded (Vahşiye Dönüş) T3kniker, 01:25
Akvaryum Tanıtımı - 80x45x40 Lowtech Tanıtım LedZeppelin, 00:56
Akvaryum Tanıtımı - Canlı Doğuranlar Hakkında Cyber_Scout, 00:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosun Yiyici Önerisi Cyber_Scout, 00:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Molly Baligi Davranislari? Cyber_Scout, 23:47
Yeni Üye Forumu - 1-2mm Dere Kumunda Bitki Yetişirmi? Guramilks, 23:38
Labirentliler - Oblong Akvaryum Filtre Dizilimi neomeo, 23:06
Filtreleme Seçenekleri - Sump Motoru Sesi K0L0Ni, 22:39
Yeni Üye Forumu - Küçük Vatozum Dişi Mi? taskinramazan, 22:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Çöpçü Balığı K0L0Ni, 22:26
Yosun - Lepistes Doğum Deformasyon İsmail_96965, 22:15
Canlı Doğuranlar - Hümik Maddeler Ve Tanenin Önemi Hobimus, 21:16
Akvaryum Dünyasından Haberler - Walstad Metodu (ternapi) ternapi, 20:19
Bitki Akvaryumları Genel - Hangi Isıtıcıyı Almamı Önerirsiniz? Leo, 19:40
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Lepistes İlginç Kuyruk koraykbl, 19:22
Canlı Doğuranlar - Yosun cbrhsm, 17:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Küpte Tanganyika... 1 Tık İleride... Bayulker, 17:09
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumu Taşırken Sorun Çıktı Ne Yapmalıyım juniorrrrrrr34, 15:55
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Zirveye, Acısu Velifera Günlüğüm Kaangzkr, 14:54
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Melek Balığı Yavruları Ölüyor Hobbim68, 13:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Şelale Filtre 200 Litre Tank Guramilks, 11:18
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 00:01
- Akvaryum 30*30 metsi 00:01
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 23:43
- Elma Salyangozunda Sezon Kampanyası GOLDFISH 23:43
- Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 23:36
- Ramshorn Salyangoz yns325 22:57
- L144 Düz Kuyruk Tam Damızlık Çift Ve Tek Erkekler yns325 22:57
- L 201 - 333 Erkekler muyat 22:36
- Ophthalmotilapia Ventralis 'kambwimba' DenizUlucutsoy 22:28
- Cryptocoryne Crispatula Var. ''balansae'' DenizUlucutsoy 22:28
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 21:46
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 21:46
- Microfex Kültürü sefailgaz 20:35
- Aquael 200 Watt Isıtıcı sefailgaz 20:35
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 19:56
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 19:31
- Plantbox High Tech Armatür deniz35 18:31
- Cihihiros Vivid 2 Gri Renk Tam Set Olarak deniz35 18:31
- Dış Filtre, Armatür Ve Malzemeler Hüdai 18:26
- 2.67 Tüp Furcifer 17:53
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 17:53
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 17:53
- Creaqua Nano Elit Furcifer 17:53
- Triple Red Kakadu Koloni -tül German Blue Ramirezi yamansengonca 17:05
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 17:04
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:04
- Denisoni Barb _rammstein_ 16:21
- 90 Cm Monte Carlo yusuf-konca 15:31
- Afrika Cichlidleri devito 15:09
- Balıkesir Su Piresi Kültürü ternapi 15:04
- Medaka+pire+bitki Set ternapi 15:04
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 14:58
- 2 Erkek Saulosi Emirk 14:45
- Mangrow Ve Yati Emirk 14:45
- Uyguna A Kalite Bitki Macgyver 14:37
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:24
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 14:24
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 14:24
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 13:33
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:33
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 13:33
- 50x50x45h Ve 50x40x40h Akvaryumlar Tuby 12:59
- Java Moss Ve Beyaz Kurt Kültürü omersayar 12:26
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides omersayar 12:26
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 11:47
- Özel Tür Japon Blue - Son 15 Çift osmandbnl 11:47
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 11:42
- Anubias Montekarlo cagdas_0606 11:42
- Monte Karlo Zemin Bitkisi cagdas_0606 11:42
- Hobiciden Frontoza Moba veyselsimsek 11:37
KULLANICILAR
- 111 Online Kullanıcı, 59 Üye
Online Kullanıcılar
Mahir06,
Koksal Gurkan,
MosfeT,
Ozmoziz,
Cyber_Scout,
ka2n,
Nickim10Harf,
CihanEfruz,
altum123,
K0L0Ni,
ulutasatilla,
chapi,
kerimkoz,
czafer58,
adnanuluçay,
Furcifer,
EKAR,
Akvarist Batuhan,
BaldGuy,
bitkici1,
AtaDemircii,
Emirk,
osmandbnl,
ardaagnaday,
ttolgaa,
metehangezer34,
sina cen,
juniorrrrrrr34,
buraktanatar,
Ramirezi-adam,
-RBG-,
Amatör balıkçı,
TurX,
OrhuN Sarı,
Ehtiyar,
muratskara,
betta20,
koraykbl,
Laetacara,
oytun,
Tata,
İsmail_96965,
ArifhbsAquatics,
egijfz,
CenK,
Salihsuhak,
mertt1925,
Hoper,
Hasandeniz,
Ayberk1634,
gyunda,
Osmanosman06,
TuRKeR,
emreyesilyurt,
Mehmet0958,
Guramilks,
Bataron,
xfear,
selçuk özsabunc,
Ukyy,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.