ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yusufonderd
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Haziran 2017 12:30
Son Ziyaret:
08 Haziran 2018 19:13
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yusuf Önder
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yusuf Önder

SON 10 MESAJI

Yavru Tropheus Dibe Çöktü Sağa Sola Sallanıyor.
Çok geçmiş olsun balıklarınıza üzüldüm. Dün akvaryumcuya gittim. Bana nitrofur diye bir ilaç verdi. Üzerinde su düzenleyici yazıyor. Bu ilacın faydası olur mu bloat için?
Yavru Tropheus Dibe Çöktü Sağa Sola Sallanıyor.
Merhaba,
Geçen hafta bir balığımı akvaryumun dibinde ölü olarak gördüm. Bu hafta da bir balığın yem yemedigini fark ettim. Dibe oturmus durumda sağa sola sallanıyor diğer balıklar yeme gelirken o gelmiyor. Hastalıgın sebebini anlayamadım. Görünüşünde bi anormallik yok. Sebebi ne olabilir. Ve bu balığımı nasıl kurtarabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Akvaryum Sızıntısı !
Dönüşünüz için teşekkürler. Resimleri güncelledim. Gözükmesi lazım. Benim de aklıma başka bişey gelmedi. Biraz daha inceleyecegim
Akvaryum Sızıntısı !
Merhaba,
Bugün akvaryumumun arka kenarından sızdırdıgını fark ettim. Bir şeyden şüpheleniyorum. Üzerine akvaryumu koyduğum dolap genişlik olarak 3 4 parmak daha kısa kalıyor. Acaba sebebi bu olabilir mi ? Resimlerin linkleri aşağıda :


[IMG]https://imgur.com/a/8G1aV[/IMG]
[IMG]https://imgur.com/a/dlSmT[/IMG][EDIT]yusufonderd,2018-02-26 13:54:34[/EDIT]
200 Litrelik Akvaryum - Eheim Biopower 240
Herkese Merhaba,
Uzun bir aradan sonra hobiye tekrar başlama kararı aldım :) . Akvaryumumun kurulumunu yaptıktan sonra balıklarım da geldi. Fakat filtrelemeyle ilgili fazla bilgim yok. Yeni tankım yaklaşık 220 litre. 1.5 cm civarında 22 tane tropheus maswa besliyorum. Filtreleme için 'Eheim biopower 240' iç filtre sipariş ettim. Bu iç filtre dış filtreye benzer bir mantıkta çalışıyor sanırım. İçinden 3 paket Eheim substrat pro çıktı. Bunları iç motorun haznelerine doldurdum. Şu an her şey yolunda gidiyor. Balıklarım çok geçmeden akvaryuma uyum sağladı. Sorularım şunlar :

- Filtrenin içine yerleştirdiğim substrat'ların ömrü ne kadar? Ne sıklıkla yeni substrat alıp değiştirmeliyim ?
- Sizce bu iç filtre akvaryum için yeterli olur mu(Çünkü balıklarım çok küçük. Akvaryumu büyük balıklara göre daha az kirletiyorlar) yoksa dış filtre de satın almam gerekir mi ?
Şimdiden teşekkürler.[EDIT]yusufonderd,2018-02-16 23:13:57[/EDIT]
Dış Filtre Tavsiyesi
Bunlara nispeten daha uygun fiyatlı olanlar var mı önerebileceginiz peki ?
Dış Filtre Tavsiyesi
Merhaba 110*50*50 ebatlarındaki akvaryumum için dış filtre almayı istiyorum. Performans ve elektrik tüketimi açısından baş ağrıtmayacak kaliteli bir dış filtre tavsiye eder misiniz ?
Kılıçkuyruk & Çöpcü
Selamlar 100*50*50 boyutlarında bir akvaryumum var. Bu akvaryuma dış motor almak istiyorum nasıl bir model işimi görür acaba. Dış motorun yanında iç motor koymak da gerekir mi ?
Tropheus Akvaryumu İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var
Yanıtınız için çok teşekkürler. Kaya tuzu ve aragonit kum alacağım. 10 kilo aragonit kum yeterli olur sanırım. Elimde ikinci el Jebo 828 dış motor var. Umarım iş görür.
Tropheus Akvaryumu İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var
Merhaba herkese iyi hobiler dilerim,
2010 senesinde sarı prensesle hobiye başlamıştım. 1 - 2 sene sonra elimde olmayan nedenlerden dolayı hobiye ara vermek zorunda kaldım. Şimdi tropheus besleme niyetim var. İkinci el 110*45*50 ebatlarında bir akvaryum aldım. Fakat nereden başlayacağımı tam kestiremiyorum. Daha önce hiç dış filtre vs kullanmadım. İkinci el bir dış filtre buldum. Uzun zamandır kullanılmamış çalıstıgından da emin değilim. Sizden bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Tropheus için alınabilecek kum tavsiyesinden ilacına kadar tavsiyeye ihtiyacım var. Akvaryum odamda su an boş boş birbirimize bakıyoruz :) Tavsiyelerinizi için şimdiden teşekkür ederim.[EDIT]yusufonderd,2018-01-29 12:11:41[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.