ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ayseghoul
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Eylül 2019 10:37
Son Ziyaret:
06 Aralık 2019 09:46
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ada T.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ada T.

SON 6 MESAJI

Kongo Tetralarım
Ne kadar güzeller. [:3] [:3] Ben betta sevdalısıyım, akvaryumda kalabalık balık istemem derdim ama yaklaşık 3-4 ay önce bu türü görünce düşünmeden edemez oldum. Kurulumunuzdan bahseder misiniz? Maliyet araştırması yapacağım ancak en az kaç tane almalı ve en az kaç litrede misafir etmeli, bunlar benim açımdan merak konusu. Tedarikçi balıkçım her şeye olur diyor satma mantığıyla maalesef. [:cik:]
200 Litre Güney Amerika Akvaryumu Yeni Kurulum
Merhabalar, tavsiye vermek için oldukça yeniyim. O yüzden soru soracağım problem değilse. [:)]

Öncelikle şık ve sade bir kurulum olmuş. Sağdaki bitkinin türünü öğrenir öğrenmez listeme alacağım, harika bir simetri oluşturmuş. Yanlış öngörmüyorsam yüzeye ulaşınca yapraklar yüzeyde süzülecekler. Emeğinize sağlık ve meleklerinize selamlar. [:3]

Soru şu, yüzey bitkilerinden ayrı alan tutmak için kullandığınız yuvarlak cismi ne ile yaptınız? Ben de bir kurulum aşamasındayım ve böyle bir aparat çok işime yarayacak. Ve bu bilinen bir şeyse şimdiden meşgul ettiğim için özür dilerim, dediğim gibi çok yeniyim bu işlerde.
Dolphin H80
Listemde var. Onsuz olmaz diye düşünmüştüm [:D].
Dolphin H80
Tavsiyenizi göz önünde bulundurarak umuyorum başarılı bir iş olacak ve burada tanıtımını yapacağım zaman gelecek. O seviyeye gelene kadar denemeye devam.
Çok teşekkür ederim. [;)]
Dolphin H80
Tasvir ettiğiniz gibi olacağını umuyorum ve siparişimi veriyorum. Çok teşekkür ederim. [:)]
Dolphin H80
Merhabalar, bir konuda fikir almak istiyorum. Yeni üyeyim ve canlı bitkili akvaryum hobisine yeni başlayanlardanım. Hali hazırda beta tutkunu olduğum için bu konuda ilk uğraşım olarak bol bitkili ve şık bir beta tankı yapacağım. Tankım 30x30x35 boyutlarında extra clear camdan cama. Motoru tankın içerisinde tutmak istemediğimden şelale/askı filtre kullanmakta kararlıyım. Ancak mevzu şununla lakalı. Betam 5 aya yakındır 40 lt silindirik ithal akvaryumda yaşıyor. Motoru akvaryumun içerisine monteli ve şelale tipi. Ancak debisi yüksek ve betamın yüzerken rahat olmadığı gözlenebilir durumda. O yüzden filtreden vazgeçmeden düşük debili, akıntıyı minimuma indirecek bir cihaz ile devam etmek istiyorum yoluma. Nette en düşük debili şelale filtre 150lt/h, Dolphin H80 buldum. Kullananlar oluşturduğu akıntı konusunda gözlemlerini paylaşabilir mi? Ya da bu tip askı filtre olup debisi daha düşük bir cihaz tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.